Sex. Iubit frumos, dar plictisitor în pat? 8 sfaturi ca să devină amant pasional


Surprinde-l!
Când vine vorba de sex, totul este permis, atât timp cât provoacă plăcere ambilor parteneri. Aşa că nu te teme să-i oferi mici surprize sexuale iubitului. Fie că este vorba de o lenjerie sexy sau de o poziţie nouă, partenerul tău va fi încântat de iniţiativă. În plus, poate îl vei inspira să-ţi facă el o surpriză data viitoare.

Este timpul pentru cumpărături
O şedinţă de cumpărături la un sexshop va face cu siguranţă partidele de sex mai incitante. Alege ţinute sexy care să vă condimenteze relaţia, dar şi câteva jucării sexuale pentru plăcerea ta. Iubitul tău se va simţi inspirat.

Provoacă-l!
Cu siguranţă urmăreşti filme pentru adulţi. Ce ai zice să o faci împreună cu iubitul tău şi să te foloseşti de scenele erotice pentru a încerca noi poziţii? Provoacă-l să facă tot ce face actorul. Vei fi surprinsă de reacţia lui.

Propune-i să încercaţi cel puţin o poziţie nouă în fiecare lună
Profită de celebrul ghid Kama Sutra şi aduceţi noi poziţii în dormitor. Alegeţi ce vă place şi încercaţi. Chiar dacă nu vă iese din prima, aveţi destul timp pentru a repeta şi pentru a vă amuza.
 
Nu simula orgasmul!
Mai mult de jumătate din femei simulează orgasmul, motivul principal fiind protejarea sentimentelor partenerului. Însă această tehnică dăunează relaţiei şi asta pentru că iubitul tău va crede că face foarte bine ceea ce face şi nu va face schimbări pentru a îmbunătăţi partidele de amor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod