Sex: 18 motive pentru care iubitul tău nu mai ejaculează

Ne aşteptăm ca bărbaţii să ejaculeze la fiecare contact sexual, ba, chiar, ocazional, să ejaculeze prea repede. În niciun caz nu ne aşteptăm ca bărbatul cu care facem sex să nu poate avea orgasm! Dar află că această situaţie nu este atât de rară pe cât ai crede...

Ne aşteptăm ca bărbaţii să ejaculeze la fiecare contact sexual, ba, chiar, ocazional, să ejaculeze prea repede. În niciun caz nu ne aşteptăm ca bărbatul cu care facem sex să nu poate avea orgasm! Dar află că această situaţie nu este atât de rară pe cât ai crede, iar tu ar trebui să ştii cauzele pentru care un bărbat nu poate ejacula, mai ales că de multe ori femeile sunt un factor foarte important, atât în depistarea cauzei, cât şi în tratarea problemei.

"Dacă îi ia foarte mult timp să ejaculeze sau nu o face deloc, deşi are o erecţie fermă şi primeşte suficientă stimulare fizică în timpul actului sexual, se presupune că respectivul bărbat suferă de ejaculare întârziată"
, potrivit male-orgasmic-disorder.com.

De ce este partenera bărbatului suferind un factor important? 

Pentru că, de multe ori, ejacularea întârziată se depistează doar în raport cu activitatea sexuală în cuplu. În general, bărbaţii care suferă de această disfuncţie sexuală pot ejacula fără probleme când se masturbează! Probleme de ejaculare apar doar atunci când fac sex cu partenera de cuplu.

Bărbaţii care se confruntă cu ejacularea întârziată găsesc această problemă foarte frustrantă şi se simt chiar incompetenţi în pat! La rândul ei, femeia de lângă el, va trece prin stări de anxietate, va simţi că este vina ei, poate suspecta că soţul sau iubitul o înşală, iar lucrurile se complică şi mai mult dacă cei doi încearcă să conceapă un copil. De multe ori, cuplurile aşteaptă ani la rândul până să caute ajutor specializat, neştiind că ejacularea întârziată este un EFECT al altei probleme şi poate fi tratată!

Află care sunt cauzele pentru care iubitul tău nu mai ejaculează şi caută ajutor specializat! Acest prim pas vă poate salva relaţia de o eventuală despărţire.

1. Cauze ancestrale


În trecut strămoşii noştri nu reuşeau să ejaculeze de teama că pentru câteva clipe vor pierde controlul şi contactul cu ce se petrece în jurul lor. Ostilitatea, agresivitatea şi frica reprezintă motive moştenite de bărbaţii zilelor noastre pentru care nu pot avea orgasm. Poate că el ezită să se contopească total cu tine, pentru că a suferit o dezamăgire în dragoste şi nu mai poate avea încredere în femei. Orgasmul se poate declanşa după mult timp, fiind izvorât din sentimente de agresivitate, nicidecum romantice.

2. Nu are apetit sexual


Bernard Apfelbaum, un doctor care a studiat această disfuncţie, consideră că cea mai comună cauză este lipsa dorinţei sexuale. Dacă partenerul tău te penetrează preţ de ore întregi, fără să ejaculeze, înseamnă că pur şi simplu nu este excitat! Vezi tu, un bărbat poate avea erecţie din obligaţie pentru partenera lui, dar fără să simtă dorinţa fizică şi psihică de a face sex, explică specialistul.

3. Vrea cu tot dinadinsul să rămână erect


Apfelbaum consideră că bărbatul care vrea să-şi satisfacă partenera cu tot dinadinsul uită să se mai bucure de sex, iar dorinţa de a rămâne erect cât mai mult timp îi poate răpi atât de mult din plăcere, încât nu mai poată ejacula.

4. Anticiparea creează tensiune


Când plănuiţi o seară romantică sau când pur şi simplu nu v-aţi mai văzut de mult timp şi urmează să petreceţi noaptea împreună, iubitul tău va anticipa o partidă fierbinte de sex. Desigur, îi cresc aşteptările, iar când se vede în faţa faptului împlinit se poate sabota singur să nu atingă piscul de plăcere pe care şi l-a tot imaginat.

5. Nu te consideră atrăgătoare


Din păcate, unul din motivele pentru care unii bărbaţi nu pot ejacula este tocmai lipsa atracţiei dintre parteneri. Doar pentru că femeia este disponibilă nu înseamnă că bărbatul trebuie să se excite şi să ejaculeze.

6. Se masturbează prea des


Dacă iubitul tău preferă să se masturbeze în faţa unui film porno şi o face în fiecare zi, acest lucru îi va afecta prestaţia în pat. Este posibil ca iubitul tău să aibă orgasm cu tine, dar fără să ejaculeze. Chiar dacă dispune de suficientă dorinţă sexuală, ejacularea excesivă poate duce la modificarea consistenţei spermei (devine mai apoasă) sau la scăderea cantităţii ei.

7. Nu-l atingi cum se atinge el


Un alt motiv pentru care masturbarea cauzează ejaculare întârziată este şi faptul că bărbatul se obişnuieşte cu anumite atingeri şi nu i se mai pare incitant să facă sex. Penetrarea vaginală sau stimularea orală îl pot lăsa rece, dacă el s-a învăţat cu un stil de masturbare mai rapid şi agresiv.

8. Îl stresează sexul cu prezervativ sau fără el


Majoritatea bărbaţilor se plâng că prezervativul le diminuează din senzaţii. Unii dintre ei îşi pierd erecţia când îşi pun prezervativul, iar alţii se frustrează atât de tare că fac sex cu prezervativ încât se autosugestionează să nu aibă orgasm. Se mai poate întâmpla ca bărbatul să se panicheze atunci când nu folosiţi prezervativul. Ştiind că trebuie să ejaculeze afară, se va abţine cât mai mult şi va ajunge la concluzia că nu mai poate ejacula.

9. Sexul nu-i satisface fanteziile


Uneori bărbaţii au nevoie ca sexul să se petreacă într-o manieră erotică, care să le împlinească anumite fantezii. Dacă sexul nu le oferă nimic în plan mental, vor considera că penetrarea devine mecanică şi nu vor simţi impulsul de a ejacula. Încurajează-l pe iubitul tău să-ţi împărtăşească fanteziile sale, oricât de perverse ar fi.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Costi pe 18 Dec 2021, 11:20
    Am erecție, dar nu pot ejacula

    Vă salut cu respect domnule Doctor, ajutati-mă cu această problemă, nu pot ejacula! Vă mulțumesc!

    0
    0

  • jon weyn pe 22 Mar 2017, 00:40
    nu pot ejacula

    miam bagat pe,penis vaselina alba si 4 bile rotunde de marimea unei unghi de la mana.am avut o perioada de 2 ani in care nu am avut niciun contact sexual decat masturbare iar dupa aceasta perioada am incercat o partida cu o fata si nu pot ejacula mentionez faptul ca am erectie si atractie fata de ea dar nu pot ejacula.inainte de asta nu am avut probleme de genul.circumferinta penisului este undeva la 19,20 cm.astept pareri.

    0
    0

  • niku pe 4 Feb 2013, 15:19
    ejaculare intarziata

    care ar fi solutia pt ejaculare intarziata?

    6
    0

  • Razvan pe 1 Feb 2013, 12:52
    interesant!

    Cred ca e un barbat la 1000 care nu ejacualrea. Faptul ca nu e atragatooare, nu e un motiv din cauza caruia sa nu ejaculeze. Pentru ca un barbat ejaculeaza chiar si atunci cand se masturbeaza..si mana nu e atat de atragatoare. daca totusi suferi de ejcualre precoce, ia-ti suifanoriginal.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod