Pozitii sexuale pentru sex anal

Iata cele mai incitante tehnici care va vor innebuni de placere
Considerata ca fiind o tehnica rusinoasa si lipsita de pasiune, o partida de sex anal poate fi mai mult decat excitanta. Multe femei nu au incercat din mai multe motive: frica de actiune in sine, de a fi judecate, din prejudecata etc.

De cele mai multe ori, sexul anal este ultimul act sexual despre care ne e jena sa vorbim. Dar de ce ar trebui sa te simti stanjenita intr-o relatie? Un lucru nu trebuie sa uiti: cu iubitul potrivit si la timpul potrivit, sexul anal poate fi o optiune chiar si pentru tine.

Relaxati-va amandoi si treceti la actiune! Esti pregatita?

Pozitia "Printesa ingenuncheata"


Este o tehnica la care penetrarea profunda este foarte satisfacatoare pentru partenerul tau si ii poate produce senzatii extraordinare. Mobilitatea este foarte ridicata si aveti posibilitatea sa aduceti imbunatatiri pozitiei. Ajutati-va de cateva perne sau tu poti sta pe pat, iar el in picioare langa pat.  

Asaza-te in genunchi, in pozitia ghemuit, iar el sta in spatele tau si te penetreaza anal, tinandu-te de solduri, facand miscari de du-te-vino. Diversifica tehnica stand cu fata in jos, sprijinandu-te de tablia patului sau departand picioarele in timp ce el te penetreaza.

In cazul in care te simti plina de elan, incearca sa stai in picioare, iar apoi, usor, apleaca-te pana ajungi cu mainile pe podea.

Dominant este partenerul, in timp ce tu esti cea vulnerabila, supusa...

Imaginea destul de placuta a penisului intrand si iesind il va excita vizual. De asemenea, iubitul tau se poate intinde destul de usor pentru a se juca cu clitorisul.




Pozitia "Ciocnirii triumfale"


Ciudata si dificila pozitie, dar merita incercata... macar o data. Tu stai intinsa pe burta, cu picioarele desfacute, iar partenerul deasupra, cu fata spre picioarele tale.

Deoarece in aceasta pozitie penisul ajunge intr-un unghi ciudat (apasat in jos), trebuie avut grija sa nu se intinda penisul mai mult decat este capabil sa se flexeze. In aceasta pozitie, iti poti mangaia clitorisul....

 

Comentariile 101-150 din 283

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lucion pe 8 Oct 2011, 21:32
    Mare pacat

    Sexul anal si oral este o mare jignire se aduce Creatorului. Fiecare parte a corpului isi are destinatia ei: gura e pentru mancat si anusul pentru eliminat excrement.

    18
    30

  • liviaserbanescu pe 5 Oct 2011, 12:36
    sex anal

    sexul anal nu doare totul depinde de excitatia si umiditatea anusului daca stii sa te pregatesti poti atinge orgasmul,pt,ca in anus sunt o mare parte din stimuli feminini.pregateste-ti anusul plimba penisulul usor pe rect de pe lobi umezilasal sa te penetreze cu degetul apoi accepta penisul daca nu esti destul de umedate doare la inceput apoi prin frecare vine placerea .Eu ating orgasmul cind simt penisul lui zvignind si ejaculid e o placere nebuna

    27
    9

  • ade pe 4 Oct 2011, 22:37
    sex

    E fff bine at knd faki sex anal dar e si foarte duderos.

    17
    3

  • adi pe 27 Sep 2011, 20:33
    caut

    buna am vazut comentariile voastre.caut si eu o fata care sa adore sexul anal .un sfat trebuie foarte bine excitata fata cand vrei sa intri in ea.

    11
    2

  • mcgiver pe 22 Sep 2011, 23:49
    snoopy

    visezi la un sex anal/ visezi sa ni-o iei? ... nu te mai ... pe tine

    8
    6

  • raducu69 pe 13 Sep 2011, 12:12
    pt. ahh

    daca prietenul te lubrifiaza si te excita destul de bine (ca recomandare in poz. 69 ,sau simplu in poz. capra ), vei fi uimita de rezultat , si il vei ruga tu sa o mai faci , eu personal nu folosesc lubrifiant din magazin, doar saliva , gand vei simti limba , nu mai este deloc durere, pt. ca se va pregati ca si pasarica

    18
    4

  • ahh pe 12 Sep 2011, 01:30
    ma doare

    oameni buni numai dati fel si fel de pareri ca doare ca nu doare spuneti odata da sau ba ca pe mine una de frica cand incerc ma doare rau nu am facut niciodata ca am impresia ca doare sa imi spuna cineva daca doare rau ca iubitu meu ma intelege mereu dar vreau eu sa imi satisfac curiozitatea asta sa vad cum e...astept un rasp va rog din suflet...aly

    12
    3

  • ally.bbkc pe 10 Sep 2011, 03:05
    oare cum?

    iubitul meu doreste sa facem sex anal si chiar si eu mi`as dori sa ii fac aceasta satisfactie sa se simta bine...Dar am incercat odata si a intrat decat putin(capu)si knd voia si mai mult incepe sa ma doara grav...a 2a seara m`a excitat maxim si a intrat foarte usor si el deodata a impins putin mai tare...o are destul de groasa si mare si nu vreau sa simt durere knd vrem sa facem?ajutati`ma va rog cu un mic sfat sa trec de durerea asta

    23
    3

  • cristi pe 9 Sep 2011, 00:12
    anal

    Marya, cum pot sa te cunosc?

    25
    7

  • silviaaa pe 7 Sep 2011, 14:54
    sexul...

    fetelor dar pentru prima data doare?chiar si daca ai lubrifiere?

    13
    3

  • marya pe 3 Sep 2011, 00:42
    love it

    imi place analul mai mult decat vaginalul, am orgasm unul dupa altul, e supeeer. fetelor incercati fara frica cu lubrifiant si putina rabdare. e nemaipomenit!!!

    24
    5

  • PheNom3nAl pe 3 Sep 2011, 00:19
    Anal

    Am 13 ani si am dat dn greseala peste sait dar o sa incerc in curand!!!!!!!!

    26
    11

  • andreea nicolle pe 2 Sep 2011, 15:47
    e mai placut

    sexul anal e mai placut decat cel vaginal din punctul meu de vedere. daca zona e lubrifiata si se incepe usor, nu am dureri si nicio neplacere.

    11
    5

  • ,,, pe 28 Aug 2011, 01:13
    sex anal

    Eu am incercat de cateva ori cu iubitul meu.. prima data imi venea sa ma urc pe pereti de durere. a doua oara mii se pare ca e mai rau.. iubitul meu imi spunea relaxeazate nu te mai incorda. nu rezistam mii se parea atat de puternica durerea. si un timp nu am mai facut sex anal. pana intro zi cand iubitul meu ma intrebat daca vreau sa mai incercam odata si am zis bine a inceput sa ma sarute sa ma mangaie si cand a bagato a fost ca o intepatura de albina si totul a mers foarte bine de atunci . am orgasm defiecare data cand fac sex anal. incet incet si cu foarte multa rabdare din partea partenerului pot avea un orgasm de neuitat.

    27
    5

  • raducu69 pe 19 Aug 2011, 21:59
    rectificare

    am vrut sa zic la id radu (sa cititi)

    13
    5

  • raducu69 pe 19 Aug 2011, 19:54
    pt. cei care nu le iese din prima

    cititi mai jos cum a fost la mine si ve-ti fi uimiti de rezultate , si exact cum a spus si deiuta , sa fie excitatie mare, si lubrifiere ,pe care o recomand cu limba , este trairea mai intensa ,in felul asta simti si tu placerea mai mare, si partenera si mai si (cu lubrifiant este ca si la roboti)

    10
    6

  • deiutza1988 pe 19 Aug 2011, 00:59
    pentru catalin

    ca sa nu fie asa dureros ar trebui ca sotia ta sa fie cat mai excitata incearca si cu un lubrifian sau o crema dao in jur si usor cu degetul in interior dar dati si tie pe penis sa fie penetrarea cat mai usoara merita eu fac sex anal si nu am treaba cu aceste metode

    14
    2

  • catalin pe 16 Aug 2011, 20:26
    ...

    salut...sau buna ziua...am incercat cu sotia sexul anal si este cam dureros pt ea...ce sa fac ca placerea sa fie mai intensa iar durerea mai mica ...multumesc anticipat astept raspuns

    12
    4

  • valentin pe 3 Aug 2011, 03:16
    anus ....

    am practicat si eu cu sotia mea o singura data ...si a duruto f putin la inceput dupaia a fost k.dar eu as vrea sa aflu daca sex anal e mult mai placut ca cel vaginal...

    21
    8

  • deea pe 30 Iul 2011, 14:32
    sex anal

    sexul anal provoaca placere maxima dar ...e destul de dureros daca o faci cu cine nu trebuie ,ptr sexul anal ai nevoie de un barbat adevarat care sa stie cum sa o faca bine.

    29
    5

  • Andu pe 28 Iul 2011, 22:41
    sex anal

    Ca barbat leam incercat pe toate cu o femeie...sunt si foarte open mind cei drept...am intalnit de multe ori si femei/fete care refuza asta...cred ca important ca barbat e sa ai multa rabdare nu cred ca totul consta in pasiuna sau dorinta ta ca barbat de a penetra si partea respectiva. Femeile trebuiesc ascultate...mai degreaba stie o femeie ce vrea de la viata decat un barbat...si sa stiti ca o femeie aproape tot timpu are dreptate...chiar daca noi avem orgoliu de barbati si nu suntem de acord cu ele. Foarte amuzanti mi se par tipii care tot lasa adrese pe aici :))

    30
    4

  • mimi pe 25 Iul 2011, 10:09
    pentru baieti

    baieti care citesc sa stiti ca sunt momentan singura si apropo pentru mine sexul e o placer dependenta si faima pe net

    81
    3

  • snoopy pe 14 Iul 2011, 00:41
    sex anal

    aveti mare grija sunt bacterii care pot provoca cancer eu sunt medic si as putea sa va raspund la intrebari uitati va las numaru meu de tel 0743052581

    24
    5

  • novac cristian pe 12 Iul 2011, 15:31
    adevarat

    imi place sexul

    11
    6

  • grigorescu pe 7 Iul 2011, 14:25
    e total

    vreau sa va spun ca desi la inceput eram impotriva sexului anal,acum il ador,e ca o ciresa pe tort.si cand ma gandesc ca la.nceput vroiam sa ma despart de prietenul meu,...asta m.a facut sa.l iubesc mai mult,dar a avut rabdare cu mine.

    16
    4

  • radu pe 29 Iun 2011, 22:14
    cum am inceput prima data cu sotia

    de 10 ani suntem casat., si in urma cu 6 luni am avut parte amandoi de aceasta frumoasa experienta, am inceput partida cu sarutari , apoi oral (ea mie) ,apoi am trecut la pozitia 69 (care stiu ca place tuturor) ,si am inceput sa o ling si la anus (inainte ne-am spalat, ca de obicei), ei ii placea cand o lingeam si la anus si la pasarica (nu era miros neplacut deloc, nici pic), zonele s-au umezit foarte bine , amadoi excitati , am intrebat-o daca ar incerca si in fund, si i-a placut propunerea, si a acceptat , s-a ridicat in pozitia capra si am potrivit penisul , am impins capul si a alunecat foarte usor (nici noi nu ne asteptam), fara pic de durere , am bagat doar capul si poate putin peste, si am inceput sa fac miscari inainte inapoi, este o placere foarte mare pentru amandoi , si chiar o intrebam daca o doare ceva , si imi spunea ca ii place cu adevarat (si nu ma minte in situatii dinastea , pt ca de fiecare data ,chiar daca eu termin de obicei primul , continui pana are si ea orgasm, ca vreau sa se simta si ea bine , nu doar eu), si asa am fost uimiti amandoi cat de placut este sa o bagi in fund , de atunci am mai facut-o de vre0 2 ori, deci mai rar, si de fiecare data e super placut la amandoi ,dar conteaza pregatirea anusului (cu ce vreti voi, lubrifiant, saliva(care trebuie destula,daia am ales ca in pozitia 69 sa pregatesc anusul, si imi place sa o ling la pasarica si la anus la nebunie, si ii place si sotiei, deci puneti in practica , si nu ve-ti da gres, acum cand ne infierbantam imi spune ca sa i-o bag si in pasarica si in fund ca ii place mult , deci , dupa penetrat pasarica , supt penisul , am facut de cate-va ori si intre tate, dar sexul anal este ca o cireasa pe tort , sper ca vi s-a facut o pofta de penetrari...., si inainte de aceasta intamplare nici nu imi imaginam ca o sa fac asa ceva , dar acum vad ca e foarte placut pentru amandoi , si in fond este placerea ambilor parteneri , daia in dormitor faci ce iti place

    33
    15

  • radu pe 29 Iun 2011, 21:41
    pozitiile placute pt. sex anal

    apropo ,ca nu se vad celelalte pozitii , vedeti jos ,sub ultima animatie , este o sageata in stanga , si urmata de cifrele 1 ,care este bifat , si 2 care il ve-ti clicui , si ve-ti vedea inca 4 pozitii , care numai la privirea lor vi sa va face o pofta de penetrare anala

    98
    35

  • angie pe 29 Iun 2011, 15:03
    mmm

    e super....la inceput un pik de durere..apoi e minunat.....ma excita enorm..

    61
    24

  • AIDA pe 29 Iun 2011, 10:08
    sexul anal

    stiti este vorba..NU ZI HOP ,PINA NU AI SARIT.asa si aici ,mai intii ar fi de dorit sa incerci apoi sa deduci concluzii,si mai intii de toate e strict necesar sa fii alaturi in acest moment de un adevarat gentelman,caci toate placerea ce urmeaza sa o primesti depinde in foarte mare masura de el.succes celora ce au incercat si curaj celora ce vor sa o faca.

    23
    4

  • pakatos69 pe 22 Iun 2011, 19:43
    Analul...

    cum nu poate fi vorba de orgasm la sexul anal? DOAMNE !!!...cum sa potzi afirma ceva daca n-ai incercat? citesc commenturi si ma minunez... auzi la ea...,,exista doar durere''...exista durere daca o faci cu unul care nu stie sa-tzi pregateasca anusul ...si care se gandeste doar la instinctele lui animalice,atunci da,sunt de acord cu tine...dar daca o faci cu un barbat adevarat...placerea primeaza...crede-ma pe cuvant...

    16
    6

  • pighizda pe 21 Iun 2011, 23:19
    ma bucur ca va place partu

    felicitari pentru preferinte... ma bucur ca mai exista si femei normale incercati si cu animale ...merita

    16
    8

  • cristina pe 12 Iun 2011, 17:57
    de ce nu

    Fetelor care aveti dureri, sa va spun cate ceva. Atunci cand pornesti la drum cu o idee(stai ca mi-o baga,sa vezi durere acum) asa va fi. Inspirati de multe ori,nu stati crispate si cu fundul strans,stati sa intre decat capul iar apoi ramaneti asa un minut,lasati timp rectului sa se obisnuiasca,nu incepeti imediat cu un du-te ca s-a terminat totul

    21
    9

  • TAURU pe 11 Iun 2011, 19:43
    ATENTIE FETELE

    Salu ma numesc Algerio Benjamin Spike, prietenii imi spun Tauru,din motiv oarecum evidente...Pentru fete care vor sa incerce emailul meu este spike.spike59@yahoo.com. Credetzi-ma nu vreti sa ratati 33 CM.

    3
    12

  • cristina pe 1 Iun 2011, 16:19
    minunat

    pot spune ca sexul anal e muuuuuuult mai placut decit de la inceput mi-l inchipuiam.1 data desigur k m-a durut...dar sincera sa fiu...a meritat

    17
    2

  • Luiza pe 31 Mai 2011, 12:52
    incercati!

    Buna! eu prima data cand am facut sex a fost anal si sincer nu a durut atat de rau cum spune lumea...deci fetelor nu stiti ce pierdeti...placerea e maxima mai ales daca prietenul incepe incet apoi mai tare+ca partenerul are acces si la alte parti ale corpului.

    25
    6

  • Rox pe 29 Mai 2011, 19:31
    clisma

    La cat timp dupa clisma poti face sex anal?

    31
    10

  • molnar diana pe 5 Mai 2011, 18:40
    ce sa fac sa nu ma doara cand fac sex anal cu iubitul meu?

    de fiecare data cand am incercat cu iubitul meu sa facem sex anal aveam niste dureri insuportabile toate transpiratiile ma luau si toate caldurile cu toate k el spunea k intra numai capul penisului eu simteam k imi intra toata....as vrea sa incerc o pozitie noua sa nu ma mai doara si sa ma simt bn ....

    52
    9

  • Taraxacus pe 17 Apr 2011, 12:15
    @lovelly

    Pozitia a 2a este chinuitoare si incomoda, era firesc sa te doara Alege prima pozitii si chiar pozitia misionarului cu o perna sub fund. Trebuie sa stai relaxata si sa pregatesti anusul cu delicatete, mult succes!

    27
    6

  • lovelly pe 13 Apr 2011, 23:38
    un sfat pls??

    sincera sa fiu...am incercat ambele pozitii de mai sus.. dar cu acelasi rezultat.. durere si numai durere...culmea e ca prima oara cand am incercat..nu m.a durut..dar a 2-a oara.. a fost neasteptata durerea.. nu credeam ca o sa mai am probleme..un sfat pls??

    10
    8

  • danssu pe 31 Mar 2011, 12:33
    sex anal

    sincer sa fiu decat o singura data am incercat cu iubita mea sa practicam anal...dar a fost foarte dureros pentru ia,si intrun final am renuntat...dar nu e timpu trecut sa mai incerc.oricum e super tare,si asta am observat in 5 min cat am practicat anal.

    10
    3

  • Taraxacus pe 27 Mar 2011, 12:26
    anal

    Pt sex anal e nevoie de multa tandrete si delcatete.Partenerul trebuie sa fie f bland si atent, in timp ce te penetreaza vaginal pe la sapte trebuie sa mangaie fesele si usor anusul, fara miscari bruste. Pe masura ce penetrarea vaginala se efectueaza cu miscari lente de du-te vino, va introduce incet un deget in anus, poate fi lubrifiat cu saliva sau cu gel Durex (se gaseste si la supermarket). Introducerea degetului trebuie facuta cu delicatete, prima falanga, tinut acolo un timp apoi se inainteaza la a doua falanga, iar tinut un timp (nu se va scoate si reintroduce imediat sub nicio forma) apoi se va efectua miscare delicata de du-te vino si se va apasa penisul din vagin. Se va introduce si al doilea deget pe langa primul, tot delicat si atent. Cand partenera este pregatita (nu mai simte durere) se va trece la lubrifierea penisului si introducerea lui in anus, bineinteles tot cu miscari delicate si continui, lent nu brusc. Se asteapta un pic asa cu penisul introdus total in anus apoi se va trece la miscari lente de du-te vino fara a-l scoate. De aici placerea incepe sa creasca si acesta este inceputul actului sexual anal. Daca partenerul nu poate sa respecte aceste precauti e mai dificil, va trebui sa actioati singure inainte de a va intalni cu el cu un dildo pe care il lubrifiati in prealabil astfel cand incepeti actul propriu zis veti fi pregatita.

    30
    4

  • stef pe 8 Mar 2011, 16:48
    anal

    Buna fetelor.eu pana acuma nu am avut norocul asta,toate amni spuneau ca le este frica,ca este dureros,si asa mai departe.eu sunt disponibil daca vreo una dintre voi are placerea asta.pupici!!!

    7
    9

  • veranicika pe 5 Mar 2011, 13:56
    ....

    ce orgasm poate fi cind faci sex anal?doar este durere mai mult nimica!

    6
    16

  • stef pe 18 Feb 2011, 12:54
    sex anal

    puteti sa ami dati si mie o ideie cum sa ai propun la sotia mea sa ancercam si noi sex anal?ceva delicat.

    33
    9

  • bun bun pe 12 Ian 2011, 14:33
    minunat

    mie imi place mult de tot...as face-o oricand... si am orgasm intotdeauna in timp ce ejaculeaza si el....

    39
    4

  • geanina pe 17 Dec 2010, 20:50
    ceva minunat

    am incercat si eu cu sotul meu. La inceput mia fost foarte greu ca prima data dar apoi mam simtit minunat au fost niste senzatii nebanuite extraordinare si sper sa fie incontinuare asa

    33
    5

  • s g pe 16 Nov 2010, 17:37
    sex anal

    e super.eu am orgasm de fiecare data cand fac cu prietenul meu si e super intens.imi place la nebunie,iar iubitului meu nu mai zic.

    22
    3

  • man oto pe 1 Nov 2010, 14:51
    daca nu este spalata

    daca nu sa splat si a intrat in anal sant riscuri sa ma inbolnavesc sau pot sa continui dupa ce am facut o bai inpreuna trebe neaparat lubrifiant sau e buna si saliva

    9
    6

  • Anonim pe 26 Oct 2010, 17:33
    buna leti!!!

    as vrea sa fiu eu al 3-lea :)) cum facem ?

    9
    6

  • doru pe 25 Oct 2010, 00:36
    sex anal

    esti nebuna leti ,cum ai putut face asa ceva ,poti sa intri in cartea recordurilor

    13
    3
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod