Un weekend de octombrie plin de distractie

Sa ne bucuram de vremea buna, de prieteni si sa iesim la soare! Poate fi ultimul weekend din acest an in care avem parte de aceste grade "varatice". Iata recomandarile mele pentru 10-11 octombrie:
Sa ne bucuram de vremea buna, de prieteni si sa iesim la soare! Poate fi ultimul weekend din acest an in care avem aceste grade "varatice". Iata recomandarile mele pentru 10-11 octombrie:


Sambata, 10 octombrie



Sarbatorim Ziua Mondiala a Animalelor

Locatie: Palatul National al Copiilor
Ora: 9:00

Whiskas si Pedigree te invita la sarbatoarea prietenilor necuvantatori. Vino sambata, 10 octombrie, intre orele 9:00 si 12.00, la Palatul National al Copiilor, pentru a petrece impreuna cea de-a sasea editie a Zilei Mondiale a Animalelor.
Prietenii tai cu patru labute merita o zi numai a lor!

Vino cu pisicuta sau catelul tau la un eveniment plin de surprize pentru intreaga familie: concursuri cu premii, jocuri antrenante, consultatii gratuite din partea medicului veterinar, momente de dresaj si, nu in ultimul rand, foto-amintiri realizate intr-un singur minut si inramate pe loc.


Concert Jessy Dixon

Locatie: Sala Palatului
Ora: 19:30

Jessy Dixon, unul dintre numele legendare ale muzicii gospel din ultimele 5 decenii, se va afla pe 10 octombrie 2009 la Bucuresti, in concert la Sala Palatului.
El o va avea ca invitata speciala pe Paula Seling, concertul anuntandu-se inca de pe acum ca cel mai "incendiar" eveniment muzical al toamnei.

Biletele pentru concertul Gospel Legends/Jessy Dixon au fost puse in vanzare pe MyTicket.ro, TicketPoint.ro, in reteaua de librarii Diverta, Magazinul Muzica si la Sala Palatului, la urmatoarele categorii de preturi: 45, 65, 90, 105 si 130 lei.

Eveniment recomandat de site-ul 1801.ro.


Zilele Filmului Hispanic

Locatie: Studio
Ora: 19.00

Evenimentul din acest an aduce filmele unor regizori din spatiul latino-american, interesanti, cunoscuti si premiati: Enrique Fernández, Cesar Charlone, Ana Katz, Marcelo Pavan, Ernesto Contreras, plus nume cunoscute ale cinematografiei spaniole: Patricia Fereira, Iciar Bollain, Félix Viscaret, Achero Manas, Juan Carlos Falcón, Rafa Cortes, Jaime Rosales.

Filmele se prezinta in versiune originala spaniola, cu subtitrare in limba romana.

Program:

  • Sambata, 10 octombrie, ora 18:00
  • El Baño del Papa, Uruguay, 2007.
  • Sambata, 10 octombrie, ora 20:00
  • La punta del diablo, Argentina-Veneyuela-Uruguay, 2006.
    Regia: Marcelo Paván
  • Duminica, 11 octombrie, ora 18:00
  • Párpados azules, Mexic 2007, 98 min. Regia: Ernesto Contreras
  • Duminica, 11 octombrie ora 20:00
  • Mataharis, Spania, 2007, 95 min. Regia: Iciar Bollain
9 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod