Angela Gheorghiu divorteaza

de Nicoleta Tarantus, 10 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Angela Gheorghiu divorteaza

Soprana Angela Gheorghiu transmite, intr-un comunicat remis Mediafax, ca in urma cu cateva luni a intentat divortul de sotul ei, Roberto Alagna, pentru ca, "desi a incercat sa acorde inca o sansa casniciei lor, nu a reusit".

"Angela Gheorghiu declara ca in ultimii doi ani a trait separata de Roberto Alagna. Desi a incercat sa acorde inca o sansa casniciei lor, nu a reusit. Cu cateva luni in urma a intentat divortul, asteptand acum finalizarea acestui demers. In ceea ce o priveste, Angela Gheorghiu doreste sa isi traiasca mai departe viata in liniste si demnitate", se arata in comunicatul Biroului de presa al sopranei Angela Gheorghiu.

Tenorul francez de origine italiana Roberto Alagna a declarat intr-un interviu acordat ziarului francez Le Figaro ca el si sotia sa s-au separat, decizie care il face "senin si multumit".

Intr-un interviu acordat ziarului britanic The Independent, Roberto Alagna a declarat ca, in continuare, el si soţia sa nu isi mai vorbesc, adaugand insa ca o va iubi mereu.

 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod