Femeile moderne preferă tehnologia şi somnul în locul sexului

Studiul citat relevă că femeile din Marea Britanie fac tot mai rar sex


Sexul nu a câştigat nici lupta cu banii, notează publicația citată de Mediafax. Întrebate dacă ar prefera să aibă bani, sex sau putere, 80% dintre participante au ales banii, întrucât cu ajutorul acestora viitorul familiei este sigur, ceea ce pentru femei este o prioritate şi este mult mai important decât propriile lor nevoi.

68%dintre femeile britanice preferă un somn bun noaptea în locul sexului
Potrivit rezultatelor studiului, banii nu înseamnă neapărat bogăţie, ci stabilitate financiară. Atunci când li s-a cerut să definească succesul, cel mai frecvent, femeile au amintit de siguranţa financiară, familie şi fericire, fără ca avuţia şi luxul să fie prioritare.

De asemenea, studiul, comandat de Fleishman Hillard şi Hearst Magazine, a arătat şi care este percepţia despre "bătrâneţe" în diferite ţări. În medie, femeile din SUA, Marea Britanie şi Brazilia consideră că "bătrâneţea" începe la vârsta de 70 de ani.

În timp ce persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 29 de ani consideră că bătrâneţea începe la 60 de ani, cele cu vârsta între 50 şi 69 de ani sunt de părere că începe la 80 de ani. În schimb, în China percepţia este diferită - 50 de ani, în cazul femeilor, şi 60 de ani, în cazul bărbaţilor.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod