5 lecții importante despre sex pe care le-am învățat din filme

În ciuda tuturor criticilor, filmele realizate la Hollywood au și o componentă educațională importantă. Mai ales în privința educației sexuale.
Unele filme prezinta sexul si relatiile dintr-o perspectiva incorecta, dar altele reusesc sa ne invete ceva util.

Ce am invatat despre sex din filme? La aceasta intrebare au incercat sa raspunda cei de la TheEvery Girl:

Consimtamantul este important

Toata lumea stie asta la varsta maturitatii, dar cand esti adolescent nu intelegi acest concept foarte bine. Mai ales daca una sau ambele parti se afla sub influenta alcoolului. Desi filmul Superbad are unele nu mai e de actualitate in unele privinte, consimtamantul este tratat intr-o maniera pe care adultii o pot intelege.
Nu face sex cu o persoana aflata sub influenta alcoolului pentru ca aceasta nu-si poate da consimtamantul. La asta se reduce totul.

Cu rabdare trecem muntii

In vreme ce filmele pentru adulti infatiseaza sexul ca pe ceva rapid, dur si plin de pasiune, in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Iar unele filmele au aratat ca o abordare calma poate fi la fel de reconfortanta. Filme ca Friends with Benenfits au aratat ca sexul poate fi rapid sau lent, in functie de cum simti si de ce iti doresti.

Poti face sex de la prima intalnire.
Sau nu.

How to Lose A Guy in 10 Days ofera multe lectii despre dating in general. Insa ideea ca sexul se poate intampla oricand ambele parti sunt pregatite a fost inovatoare. Poti face sex de la prima intalnire, iar asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu relatia. Pe de alta parte, poti sa astepti atat cat este nevoie daca momentan nu te simti pregatita. Aceste reguli sunt orientative, iar creatorii de filme de la Hollywood au stiut sa speculeze aceste lucru. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod