Horoscop: Cât este de imatur, în funcţie de zodia lui. Află dacă poţi avea încredere în el

Astrele îţi arată dacă iubitul tău este un bărbat de încredere, matur şi responsabil sau dacă are tendinţa de a se comporta ca un copil la orice vârstă. Descoperă cât de mult pe poţi baza pe el, în funcţie de zodie.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 30 Dec 2013, 21:34
    gemeni

    Iubitul meu e gemeni, chiar daca aparent e imatur, mie mi se pare chiar matur in unele momente, este responsabil...nu lasa nimic de rezolvat si are grija de mine ca si cum as reprezenta cea mai mare minune din viata lui.

    0
    0

  • vera pe 22 Sep 2013, 03:31
    berbec

    prietenul meu este berbec. da, are momente cand pare copilaros, spune si face chestii care mi se par copilaroase, dar ma face sa rad in hohote....dar cand vine de chestii cum ar fi grija fata de cei dragi, de ascultat cealalalta persoana sau de viitor....este un barbat empatic, serios si responsabil pe care te poti baza. un berbec poate parea iresponsabil, dar poate fi f bine o fateta....

    2
    0

  • Minea Calin pe 22 Sep 2013, 00:30
    foarte interesant?....

    Buna eu sunt nascut in 13 Septembrie si nustiu ce zodie sunt Fecioara sau Balanta?:( mai putea ajuta cineva care sunt zodiile mele???............

    1
    0

  • Leo pe 18 Sep 2013, 14:03
    Leul si imaturitatea lui

    Intr-adevar, Leul este printre cele mai imature semne ale zodiacului. O stiu pentru ca sunt Leu. Nu pot fi toti maturi.Ar fi plictisitor.

    3
    1

  • Carmen pe 18 Sep 2013, 08:50
    leu

    scuze , eu sunt leu si sa stii ca am putini putini prieteni dar intotdeauna se pot baza pe mine !!!!! Iar in dragoste - acelasi lucru!

    1
    2

  • trapaluk pe 18 Sep 2013, 08:00
    corect

    nu te poti baza pe leu!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod