Dosar Eva. Destinul unei femei frumoase: Miss Venezuela 2004, ucisă în fața fetiței sale

 

Părinții lui Berry, Tom și Kate, foști profesori universitari de matematică, actualmente pensionari, s-au alăturat și ei familiei Monicăi pentru a-i fi alături nepoatei lor. Sora lui Thomas, Katie, care trăiește în Edinburgh, a venit și ea la înmormântare. Femeia s-a mutat cu fratele ei în Venezuela, în copilărie, dar s-a întors în Marea Britanie, împreună cu soțul ei venezuelan, pentru a lucra acolo.

Adio, fată frumoasă!

Înmormântarea a avut loc vineri, în cimitirul de est din Caracas, plin de oameni care au dorit să fie alături pe ultimul drum al fetei frumoase care le cucerise inimile.
Trupurile neînsuflețite ale celor doi soți au fost expuse publicului la cimitirul de Est din Caracas, pentru ca oamenii care o admirau pe Monica să-și ia adio de la ei.

Fratele Monicăi, Ricardo, a mărturisit că familia sa e impresionată de sprijinul pe care l-a primit: "Asta ne arată cât de mult o iubeau oamenii pe Monica. Ea a iubit această țară, iar ei o iubeau pe ea".



Timp de trei zile, mii de persoane s-au perindat pe la sicriele descoperite, înconjurate de mii de flori, într-un omagiu impresionant pe care oamenii simpli au dorit să-l aducă familiilor îndoliate. O fotografie color, din ziua nunții, cu Thomas ridicându-și soția în brațe, pusă între sicrie, stătea mărturie a unui moment fericit din viața lor. Membrii familiei primeau condoleanțe, iar mulți dintre ei erau copleșiți de durere și nu se puteau opri din plâns. Părinții celor doi erau distruși. Cu ochii înroșiți de lacrimi, mama lui Thomas părea o stafie când și-a ascuns chipul plâns în umărul unui prieten de familie care o consola.



Monica Spear și Thomas Berry se odihnesc acum unul lângă celălalt, așa cum și-ar fi dorit să-și continue viața. A fost destinul lor ca ei să se reapropie și să părăsească împreună această lume.


Foto: AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 21 Ian 2014, 21:33
    o alta stea a urcat pe cer

    Imi pare asa rau ca a murit..am vazut-o jucand in Mi prima Ciela si mi-a placut mult..foarte substantios articolul :)

    0
    0

  • ioana pe 18 Ian 2014, 23:08
    :(

    imi pare atat de rau pentru acest cuplu ..am vazut actrita intr-o telenovela si mi-o placut foarte mult :( R.I.P (felicitari pt articol :D )

    0
    0

  • Diana pe 13 Ian 2014, 12:14
    Felicitari

    Felicitari sincere autorului articolului!! M-a impresionat pana la lacrimi acest caz si articolul a fost intradevar foarte impresionant!!

    4
    0

  • Alina pe 12 Ian 2014, 13:55
    An eye...

    An eyey for an eye makes the whole world go blind. Mahatma Gandhi

    2
    1

  • Nereida pe 12 Ian 2014, 02:22
    dinte pentru dinte

    toate aceste crime vor inceta atunci cand CRIMINALII ACESTIA VOR PRIMI CEEA CE MERITA: PEDEAPSA CU MOARTEA...SI CHIAR SI ACEST LUCRU E PREA PUTIN PENTRU MINTILE LOR IMPUTITE SI BOLNAVE!!

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod