E! INAUGUREAZĂ SEZONUL PREMIILOR 2014 CU O COLOANĂ SONORĂ DE EXCEPȚIE, CU JANELLE MONAE ȘI ALȚI ARTIȘTI

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, de la ora 1.00, televiziunea E! va difuza în direct, de la Los Angeles, sosirea vedetelor pe covorul roșu al Globurilor de Aur, în cadrul show-ului LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014. Astfel se inaugurează sezonul 2014 al seriei de emisiuni LIVE FROM THE RED CARPET, de la E!, care va continua și cu alte gale, precum Premiile SAG, Grammy, BAFTA și Oscaruri.
Și pentru că vorbim despre evenimente de excepție, acestea nu pot fi însoțite decât de o coloană sonoră pe măsură! E! celebrează sezonul premiilor în stilul său grandios, astfel că, în cadrul show-urilor LIVE FROM THE RED CARPET vom asculta muzică de cea mai bună calitate. Patru dintre cei mai apreciați artiști ai momentului vor asigura coloana sonoră a seriei de emisiuni LIVE FROM THE RED CARPET 2014, de la E!

Fiecare dintre cei patru artiști va interpreta, în propria versiune din 2014, piesa Simply Irresistible, făcută celebră de renumitul Robert Palmer.

Interpeta de muzică indie pop Charli XCX ne va încânta auzul cu varianta sa plină de ritm duminică seara, pe 12 ianuarie, de la ora 1.00, când vom urmări sosirea vedetelor pe covorul roșu al premiilor Globurile de Aur.

În săptămânile următoare, vom asculta interpretarea celebrei piese în varianta trupei rock The Royal Concept, apoi va veni rândul celor din trupa Fitz & the Tantrums să asigure coloana sonoră a emisiunii LIVE FROM THE RED CARPET.
Care va culmina cu interpretarea cântăreței pop/R&B Janelle Monae, care va însoți transmisiunea defilării vedetelor pe covorul roșu al Premiilor Oscar!

Sezonul premiilor 2014 debutează la E! în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, la ora 1.00, când va fi difuzat show-ul LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014, în cadrul căruia Ryan Seacrest și Giuliana Rancic, alături de Kelly Osbourne și Ross Mathews, vor găzdui sosirea celebrităților din lumea cinematografiei pe covorul roșu al Globurilor de Aur!

Așadar, nu uitați, Live From The Red Carpet: Gala Globurilor de Aur 2014 se va transmite în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, numai la E!, începând cu ora 1:00, iar marți, 14 ianuarie, de la ora 22:30, E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2014.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod