Dosar Eva. Destinul unei femei frumoase: Miss Venezuela 2004, ucisă în fața fetiței sale

 

Într-o scurtă înregistrare video realizată înainte de a muri, Monica oferă un sărut spre cameră,  iar într-una dintre fotografii ea apare alături de Maya, în timpul unei plimbări într-o lagună.

Viitorul micuței orfane este încă incert. Tatăl Monicăi a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail că are de gând să se lupte pentru custodia nepoatei sale, pe care vrea să o crească în Statele Unite. "Țelul meu e acum să o scot pe Maya din țară. Ea e prioritatea mea acum și am nevoie ca guvernul venezuelan să-i asigure pază strictă. Am căzut de acord cu familia Berry că acum cea mai bună soluție pentru Maya este să fie în afara Venezuelei", a spus Rafael Spear.

"Eu sunt cetățean american, fiica mea era cetățean american înainte de a fi ucisă, acum vreau să lupt pentru ca nepoata mea să devină un cetățean american. Asta nu e o țară în care să crești un copil", a adăugat tatăl Monicăi, în vârstă de 61 de ani, care lucrează ca project manager pentru Siemens în Orlando, Florida.

În schimb, tatăl lui Berry, pe care îl cheamă la fel ca pe fiul său, Thomas, și care a părăsit Marea Britanie pentru a trăi peste 30 de ani în Venezuela, a precizat că decizia finală asupra viitorului fetiței va fi luată după înmormântare. "Cel mai important lucru este că Maya e în siguranță", a spus el.

Legile din Venezuela acordă custodia copiilor orfani rudelor din partea mamei, însă faptul că toți membrii familiei vedetei trăiesc în străinătate ridică probleme. Familia Berry, care a locuit în Caracas, ar fi varianta preferată de guvernul de la Caracas, care are o orientare anti-americană declarată, notează Daily Mail.

"Cea mai mare tragedie este că Maya nu-și va cunoaște niciodată părinții. Erau perfecți. Familiile lor trebuie acum să aleagă ce e mai bine pentru fetiță", este de părere Alfonso Pedemonte, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Thomas Berry.

"Mare durere, cea mai mare durere. E de necrezut", spune tatăl vedetei, Rafael, citat de ziarul Orlando Sentinel. Își amintește când fiica sa i-a cerut sfatul atunci când dorea să renunțe la cariera de inginer chimist pentru a se lansa în actorie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 21 Ian 2014, 21:33
    o alta stea a urcat pe cer

    Imi pare asa rau ca a murit..am vazut-o jucand in Mi prima Ciela si mi-a placut mult..foarte substantios articolul :)

    0
    0

  • ioana pe 18 Ian 2014, 23:08
    :(

    imi pare atat de rau pentru acest cuplu ..am vazut actrita intr-o telenovela si mi-o placut foarte mult :( R.I.P (felicitari pt articol :D )

    0
    0

  • Diana pe 13 Ian 2014, 12:14
    Felicitari

    Felicitari sincere autorului articolului!! M-a impresionat pana la lacrimi acest caz si articolul a fost intradevar foarte impresionant!!

    4
    0

  • Alina pe 12 Ian 2014, 13:55
    An eye...

    An eyey for an eye makes the whole world go blind. Mahatma Gandhi

    2
    1

  • Nereida pe 12 Ian 2014, 02:22
    dinte pentru dinte

    toate aceste crime vor inceta atunci cand CRIMINALII ACESTIA VOR PRIMI CEEA CE MERITA: PEDEAPSA CU MOARTEA...SI CHIAR SI ACEST LUCRU E PREA PUTIN PENTRU MINTILE LOR IMPUTITE SI BOLNAVE!!

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod