Dosar Eva. Destinul unei femei frumoase: Miss Venezuela 2004, ucisă în fața fetiței sale

 

Monica a locuit în Caracas după terminarea studiilor în Orlando și ultima oară își vizitase rudele din țară în timpul verii. "Era atât de fericită și mulțumită de viața ei", spune Jossie. Verișoara vedetei are numai cuvinte de laudă și pentru Thomas. Născut în Marea Britanie, acesta a trăit în statul latino-american de la vârsta de 15 ani. "Thomas era un bărbat minunat care era îndrăgostit de Venezuela. Iubea această țară și a lucrat în turism pentru că dorea să o promoveze", adaugă verișoara Monicăi.

După despărțire, Monica și Thomas au rămas în relații bune de dragul fetiței lor. "Amândoi o adorau pe Maya. Pentru el era important să stea lângă ea, fiindcă vorbea engleza, iar Monica nu dorea ca Maya să vorbească doar spaniola. Aveau custodie comună și locuiau în apropiere unul de celălalt. Thomas o vedea pe Maya în fiecare weekend", povestește Jossie.

Un alt membru al familiei o descrie pe Monica Spears: "Era atât de dulce, așa cum o vedeți în fotografii. Era o persoană frumoasă în interior și în exterior. Nu există justificare pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu mai există respect pentru viață", spune mătușa vedetei, Mayela.



Monica și Thomas n-au divorțat niciodată. Se despărțiseră de mai bine de un an, dar continuau să se vadă des și se înțelegeau foarte bine. Vacanța era un semn bun pentru împăcarea lor. "Se iubeau foarte mult, iar fiica lor le cimentase dragostea. Îi așteptam acasă cu vestea că sunt din nou împreună", spune tatăl vedetei, Rafael Spear.

Cei trei frați ai Monicăi, Ricardo, Javier și Rafael, precum și trei unchi au plecat marți seară de la aeroportul internațional din Orlando, Florida, pentru a fi alături de familie. Jossie, care e studentă la Universitatea din Florida, unde vrea să devină asistentă medicală, spune că prioritatea familiei este să aibă grijă de fetița rămasă orfană. Ea adaugă că micuța, care are cetățenia americană, se va întoarce cu familia Monicăi în Florida.

Monica avea cetățenie americană și, chiar dacă își petrecuse ultimii ani în Venezuela, devenind un star de televiziune, a trăit mult timp cu părinții ei în Statele Unite, acolo unde a absolvit Universitatea Centrală din Florida.
Vedeta și soțul ei au petrecut începutul noului an într-o călătorie care a început în zona pitorească Merida. Ea obișnuia să posteze pe contul de Instagram imagini din diferite momente ale vieții sale. Instantaneele o arătau fericită, alături de fostul soț și de fiica sa, Maya.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 21 Ian 2014, 21:33
    o alta stea a urcat pe cer

    Imi pare asa rau ca a murit..am vazut-o jucand in Mi prima Ciela si mi-a placut mult..foarte substantios articolul :)

    0
    0

  • ioana pe 18 Ian 2014, 23:08
    :(

    imi pare atat de rau pentru acest cuplu ..am vazut actrita intr-o telenovela si mi-o placut foarte mult :( R.I.P (felicitari pt articol :D )

    0
    0

  • Diana pe 13 Ian 2014, 12:14
    Felicitari

    Felicitari sincere autorului articolului!! M-a impresionat pana la lacrimi acest caz si articolul a fost intradevar foarte impresionant!!

    4
    0

  • Alina pe 12 Ian 2014, 13:55
    An eye...

    An eyey for an eye makes the whole world go blind. Mahatma Gandhi

    2
    1

  • Nereida pe 12 Ian 2014, 02:22
    dinte pentru dinte

    toate aceste crime vor inceta atunci cand CRIMINALII ACESTIA VOR PRIMI CEEA CE MERITA: PEDEAPSA CU MOARTEA...SI CHIAR SI ACEST LUCRU E PREA PUTIN PENTRU MINTILE LOR IMPUTITE SI BOLNAVE!!

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod