Zvonuri în presă: S-au despărţit Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu?

Ziarele au anunțat miercuri dimineață că prezentatoarea Observatorului, Andreea Berecleanu, şi soţul ei, Andrei Zaharescu, s-au separat. Vestea despărţirii celor doi, după 15 ani de căsnicie, este surprinzătoare. Cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai rezistente cupluri din showbiz.
Revista Ciao! a anunţat că mariajul celor doi s-a destrămat în urmă cu câteva luni, însă Andrei şi Andreea au reuşit să salveze aparenţele. Potrivit publicaţiei, soţii Zaharescu au divorţat în secret în primăvara acestui an.

Motivul acestei decizii ar fi faptul că Andreea Berecleanu s-ar fi plictisit de soţul ei. Revista Ciao! scrie că Andreea şi-ar fi găsit fericirea în braţele altui bărbat, cu 20 de ani mai în vârstă.

Problemele lor de cuplu au început, se pare, în 2011, iar Andreea, ca orice femeie care doreşte o schimbare, a simţit nevoia de a se da pe mâna unui specialist în chirurgie estetică, scrie Cancan.

Cu toate acestea, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu încearcă să păstreze aparenţele unei familii fericite, pentru a scăpa de presiunea presei.
"Nu avem niciun comentariu de făcut privind viaţa personală a Andreei Berecleanu. Dacă vedeta noastră va avea ceva de spus, vă vom înştiinţa", a transmis trustul Intact. 

Cei doi nu s-au exprimat, deocamdată, pe marginea acestui subiect. Reporterii de la WOWbiz.ro au reuşit, totuşi, să obţină prima declaraţie a Andreei Berecleanu despre presupusul divorţ. "Să comentez eu nişte zvonuri? Nu am divorţat", a spus ea.

Andreea Berecleanu (38 de ani), nu a negat niciodată faptul că îi plac bărbaţii mai în vârstă decât ea.
Andrei Zaharescu este mai mare decat ea cu 14 ani, notează WOWbiz.ro.
Ştirista de la Antena 1 şi fostul ei coleg, actualmente purtător de cuvânt al Guvernului, au doi copii împreună, o fată şi un băiat - Eva şi Petru.
 
Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru Click! că prezentatoarea TV a plecat din casa în care locuia cu Andrei Zaharescu încă de acum două luni.  Andreea se iubeşte de ceva timp cu medicul estetician Constantin Stan, scrie ziarul citat. Cei doi se cunosc din 2011, când Andreea a apelat la serviciile medicului pentru o operație de înfrumusețare.

Medicul estetician a afirmat în repetate rânduri că din showbiz-ul autohton Andreea Berecleanu are chipul cel mai aproape de perfecţiune.
"Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Putin botox injectat periodic este suficient în cazul ei", declara recent Constantin Stan.
 
 

Cu o experiență de peste 30 de ani, Dr. Constantin Stan este considerat cel mai bun chirurg estetician din România. El a avut o relaţie cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic. Aceasta părăsise Capitala şi se mutase la Bacău pentru a fi mai aproape de iubitul ei, care deţine o clinică în oraş, scrie Click!.  


Foto: Mediafax, Click!











Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nelu pe 8 Oct 2013, 23:47
    DOAMNA BERECLEANU

    Eram convins ca sunt pe lume femei perfecte sau ma rog aproape....si ANDREEA era una dintre ele. Am ramas la convingerea care o am din marea mea experienta ca nu se poate sa fie frumoasa si sa reziste mult timp sa nu schimbe macazul.........domnu zaharescu este un om extraordinar dar are multe de invatat la capitolul iubire, sex comportare cu femeile.... ANDREEA NU STIE SA FIE CURVA A FOST SINCERA A CAUTAT CE-I LIPSEA....

    0
    0

  • diana_constantina pe 9 Sep 2013, 19:59
    andreaa bereclean

    sincer imi pare rau ca s-a produs ruptura erau un cuplu extraordinar de frumos,pacat pacat.....

    0
    0

  • kiki pe 3 Sep 2013, 08:02
    nou

    Titlul 'articolului' a fost schimbat,asa ca pare deplasat comentariul meu...pana la un punct !

    0
    0

  • kiki pe 28 Aug 2013, 18:26
    intrebare

    Intrebarea se pune redactiei,sau administratorului contului,in fine: dece publicati asa un comentariu deplasat,vecin cu dereglarea psihica,mai ales ca nu are legatura cu subiectul ?! Cat despre Berecleanu,a dezamagit ! Daca nu avea noroc de un sot ca Zaharescu,nu mai era demult ce este,adica respectata,profesionista,ingrijita,discreta...De acum, (daca e adevarat )va intra in mocirla,cot la cot cu alte 'vedete' esuate,care tot isi cauta implinirea din unul in altul... PACAT !

    6
    1

  • Dan pe 28 Aug 2013, 17:09
    Dumnezeu nu da cu parul..

    Daca s-a observat, de vreun an au inceput sa plateasca cei care au facut pactul cu diavolul. - becali in inchisoare, matusi-sa inecata, monicai columbeanu i-a murit mama, lui dragnea i-a murit fratele, cateva exemple de acest gen le-am cuantizat eu dintre cunostintele personale, dintre cele ticaloase, si acum doua figuri din trustul intact, cele "vinovate" pentru ca sunt angajate intr-un loc de la care se propaga foarte mult rau, venin... Sa fim pe faza si sa socotim... si sa tragem niste concluzii... Stiati ca horoscopul chinezesc spune ca in anul sarpelui, obiectele lungi (radeti...) produc pagube ? Ia numarati accidentele de autocare, de trenuri, auto produse de trenuri la trecerile de cale ferata... de microbuze, ambulante... Radeti...

    4
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod