Smiley: ”Facem clipuri impreuna ca sa nu mai platim figuratia!”

Nu mai este un secret ca Smiley este unul dintre cei mai bine cotati artisti din Romania, cu venituri consistente. Cu toate acestea, artistul nominalizat la cinci categorii Romanian Music Awards nu se da in laturi de la o gluma “economa”, atunci cand este intrebat de ce artistii HaHaHa Production apar unii in videoclipurile celorlalti.
“Facem clipuri impreuna ca sa nu mai platim figuratia!... De fapt, noi petrecem foarte mult timp impreuna, ne simtim bine unii cu altii si ne place sa aparem in clipurile celorlalti”, a marturisit Smiley pentru Music Channel.
 
Cat despre cele cinci nominalizari la Romanian Music Awards, artistul a declarat entuziasmat: “Sunt foarte bucuros ca sunt nominalizat la atatea categorii. Imi place sa fac muzica, imi place sa cant, imi place sa emotionez oamenii, iar premiile sunt onorifice. Romanian Music Awards inseamna un spectacol grandios si e o recompense onorifica pentru anul nostru de munca.”
 
Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00. 
 
Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod