Pentru prima data in Romania, Arielle Ford, va sustine seminarul ‘SECRETUL SUFLETULUI PERECHE’

Probabil te-ai gandit cel putin o data de ce ajungi sa dai peste aceleasi probleme in fiecare relatie pe care o ai. Chiar daca partenerul/partenera se schimba ajungi mereu in aceeasi situatie. Arielle Ford a descoperit ca acesta este un tipar relational, iar, daca nu este constientizat si inlocuit acesta ne va afecta in continuare mult timp de acum incolo, poate chiar toata viata.
Pe 13 si 14 septembrie Arielle Ford va fi prezenta in Romania la seminarul cu tema ‘Secretul Sufletului pereche’, si va dezvalui in premiera procedee si tehnici (multe dintre ele nu sunt incluse in cartea ei - Secretul sufletului pereche) care ne vor ajuta sa eliminam blocajele pe care ni le-am pus singuri in construirea unei relatii armonioase si durabile.
SINGUR S-AR PUTEA SA NU REUSESTI NICIODATA !

Vino sa afli chiar de la cea care a reusit sa isi gaseasca relatia perfecta si sa inspire mii de oameni sa faca acelasi lucru.
Arielle iti poate dovedi ca dragostea adevarata este posibila pentru oricine la orice varsta. Totul porneste de la tine si numai tu poti schimba ceva. Dar intai ai nevoie sa inveti de la cineva care a descoperit cum sa faca asta.

Cine este Arielle Ford?

Arielle Ford a avut o cariera de succes ca agent literar si consultant de marketing. A fost cea care i-a ajutat pe Deepak Chopra, Jack Canfield & Mark Victor Hansen creatorii seriei ‘Supa de pui pentru suflet’ si pe Neale Donald Walsch autorul seriei ‘Conversatii cu Dumnezeu’ sa se lanseze in carierele lor.
A gestionat imaginea mai multor autori care au ajuns # 1 in clasamentul New York Times precum: Wayne Dyer, Debbie Ford, Marianne Williamson, Louise Hay, don Miguel Ruiz, Gary Zucav, Kenny Loggins. Cartea ‘Secretul Sufletului Pereche’ este bestseller international, tradus in 22 de limbi si se afla la a patra editie.

Biletele pentru seminarul ‘Secretul sufletului pereche’ se pot cumpara online pe www.discoveryourself.eu

Pentru mai multe informatii puteti suna la unul dintre numerele: 0729 748 730, 0757 139 930.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod