Cum să-ţi dai seama de la prima întâlnire că este un bărbat egoist

Dacă dai peste un astfel de tip, este indicat să fugi de el cât mai poţi, întrucât sunt şanse foarte mici să se schimbe vreodată. Iată câteva semne care îţi arată încă de la prima întâlnire că ai în faţa ta un bărbat egoist.

1. Se poziţionează în centrul universului

Un bărbat care are o stimă de sine peste măsură şi care se crede buricul pământului este un egoist fără seamăn. Cum îl poţi identifica? Foarte simplu: vorbeşte întruna despre el, despre câte lucruri fantastice a făcut el până acum, despre cum ştie să se distreze, despre cum a condus un bolid cu peste 200 km ora pe autostradă, despre cât de apreciat este de prietenii lui şi tot aşa.

Cu un portofoliu personal atât de vast, când să mai apuci şi tu să spui ceva despre tine? De fapt, crezi că i-ar păsa dacă ai vrea să spui ceva?

2.

Consideră că doar părerile lui sunt corecte

A stăpâni arta conversaţiei înseamnă să ştii când trebuie să accepţi părearea interlocutorului şi când să o contrazici. O persoană care încă de la prima întâlnire te contrează la toate afirmaţiile pe care le faci, dă dovadă de un egoism fără margini.

3. Vrea doar ce îi place lui

Bărbatul egoist este cel care la prima întâlnire face doar ceea ce vrea el. Dacă vrea să te sărute, te sărută, dacă vrea să le răspundă prietenilor de pe Facebook face acest lucru fără resentimente şi dacă vrea să dea un telefon, nu ezită să facă acest lucru.
Nu se poate să ai o relaţie sănătoasă cu un bărbat căruia nu îi pasă de tine şi care nu te ia în seamă atât de mult pe cât ai merita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod