Cum să-ţi dai seama de la prima întâlnire că este un bărbat egoist


4. Te şantajează emoţional

Şantajul emoţional poate fi perceput şi ca un semn al egoismului desăvârşit. Încă de la prima întâlnire încearcă să te convingă prin diverse metode de faptul că ar trebui să faci sex cu el? Ai grijă, deoarece un bărbat atât de egoist nu se va schimba prea uşor şi va recurge la şantajul emoţional de fiecare dată când va vrea ceva de la tine.

5. Îţi cere multe, dar nu oferă mai nimic în schimb

Când discuţi cu partenerul tău, îţi dai seama că are pretenţii foarte mari de la tine, dar nu pomeneşte nimic despre ce este el în stare să facă pentru ca relaţia să funcţioneze? Acest tip de gândire este specifică persoanele egoiste, iar dacă accepţi să continui relaţia, te vei confrunta mereu cu această problemă.

Practic, vei fi pusă mereu pe locul 2, însă ţi se va reproşa faptul că te superi din această cauză.

6. Te jigneşte, poate chiar involuntar

Persoanele egoiste nu acceptă ca cineva să fie mai bun decât ele, astfel că au tendinţa de a jigni, uneori fără a-şi da seama de acest lucru. Nu te lăsa înjosită de un bărbat care, cel puţin la prima întâlnire, ar trebui să fie lapte şi miere. Dacă de pe acum se comportă astfel, în viitor ce va mai face?

7. Îl interesează doar plăcerea lui

Nu în ultimul rând, dacă ajungi în pat cu un bărbat egoist încă de la prima întâlnire, nu te aştepta la mari minuni din partea lui.
De fapt, nu te aştepta la nimic bun. Bărbatul egoist va ţine cont doar de propria lui satisfacţie şi nu îi va păsa dacă ţie îţi place experienţa

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod