Vin Diesel și Paloma, o poveste de dragoste mai puțin cunoscută

Să-ți găsești marea iubire este un vis pe care mulți încearcă să îl transforme în realitate. Vin Diesel și Paloma au reușit!

Uneori, este nevoie de timp, iar alteori vine în cel mai neașteptat moment. Dar, adevărul este că fiecare minut de așteptare merită din plin. Aceasta este opinia lui Vin Diesel care, după ce a obținut și s-a bucurat de succesul profesional, a visat să-și găsească dragostea vieții și să-și întemeieze o familie.

Povestea de dragoste dintre Vin Diesel și Paloma îi poate inspira pe mulți. Acum este un bărbat fericit și împlinit alături de o femeie care i-a schimbat viața și care i-a dăruit trei copii frumoși.

Cum și-a dat seama că vrea o familie


După ce s-a bucurat de succesul francizei The Fast and The Furious și de adrenalină, Vin Diesel a luat o pauză de la mașinile rapide pentru a juca în comedia de familie The Pacifier.

De când a lucrat cu 5 copii, a simțit brusc chemarea de a deveni tată. "A început cu adevărat să scoată la iveală această dorință de a avea un copil", a spus el. Totuși, a visat și să-și găsească dragostea.

Citește și: Drew Barrymore este o mamă singură fericită: „Nu mă voi mai căsători niciodată“

Așteptarea a meritat


Actorul a mărturisit că i-au trebuit mulți ani să-și găsească dragostea vieții și să fie suficient de matur pentru a deveni tată.

Asta până când, în cea mai neașteptată zi, a cunoscut un model mexican de care s-a îndrăgostit din momentul în care s-au văzut. Numele ei este Paloma Jimenez și s-a născut în Acapulco, Guerrero.

Paloma și-a început cariera de model în Mexic și a apărut în reclame și campanii pentru unele dintre cele mai cunoscute mărci din lume. Ea a făcut și ședințe foto pentru diverse agenții înainte de a se muta în Statele Unite în căutarea unor oportunități mai bune.

Vin Diesel și Paloma sunt împreună din 2007, dar au preferat să păstreze relația lor secretă. "Nu o voi pune pe coperta unei reviste ca alți actori", a spus odată Diesel despre dorința lor de a-și păstra viața privată.

Actorul este cu 16 ani mai mare decât modelul și are doar lucruri bune de spus despre relația lor. El a numit-o pe Paloma "Regina sa mayașă" în 2014, când a distribuit pe Instagram o fotografie cu ea legănându-l pe fiul lor. "Nu există dar mai mare pentru un bărbat decât o mamă iubitoare pentru copiii săi", a spus el.

Cel mai bun sfat de la un bun prieten


La un an de la întâlnire, Vin Diesel și Paloma Jimenez au avut primul lor copil, dar există o anecdotă drăguță dinainte de nașterea fetiței.

Se pare că Diesel filma The Fast and The Furious 4, exact când iubita lui se pregătea să nască. Actorul era nevoit să se împartă între obligațiile sale personale și profesionale până când Paul Walker i-a dat niște sfaturi grozave.

"Am avut un secret", își amintește Diesel, "nu spuneam nimănui în lume că fiica mea este pe cale să se nască". Paul și-a dat seama că ceva îl deranjează pe prietenul său și l-a întrebat ce se întâmplă. Diesel i-a dezvăluit-o în cele din urmă. "Nu voi uita niciodată ce mi-a spus. Mi-a spus: 'Vin, intră în camera de spital și tăie cordonul ombilical. Va fi cea mai bună zi din viața ta.'"

Actorul a împărtășit influența lui Walker asupra călătoriei sale spre a deveni tată: "A fost o parte importantă a tranziției mele către paternitate", a scris el.

Realizarea visului său de a deveni tată


Vin Diesel și Paloma și-au numit prima fiică, Hania Riley Sinclair, născută pe 2 aprilie 2008. Ea aproape întotdeauna își însoțește părinții la premiere de film și apariții pe covorul roșu.

Doi ani mai târziu, s-a născut Vincent Sinclair, care și-a făcut debutul în film în The Fast and The Furious 9, interpretând versiunea mai tânără a lui Dominic Toretto, un personaj pe care tatăl său l-a interpretat de-a lungul seriei.

În cele din urmă, pe 16 martie 2015, Vin Diesel și Paloma au avut o fetiță pe care au numit-o Pauline Sinclair în onoarea lui Paul Walker.



Vin Diesel a explicat că a fost o modalitate de a-i păstra memoria ca parte a familiei și a lumii sale. În ziua în care s-a născut fetița, Diesel a simțit că Paul era acolo. "Era în cameră", și-a amintit el, "nu mă gândeam la nimeni altcineva când am tăiat cordonul ombilical. Doar că... știam că este acolo."

Poate te interesează și: Liv Tyler, despre momentul în care a aflat cine este adevăratul ei tată: „Am simțit o conexiune foarte profundă când l-am cunoscut“

Cel mai important lucru din lume este familia


Nu numai că este sloganul lui Dominic Toretto, dar în viața reală, Vin Diesel își consideră familia prioritatea numărul unu și face tot posibilul pentru cei trei copii ai săi. Este foarte mândru de ei și nu ezită să-i ducă pe covoarele roșii pentru a se bucura de un film bun.

Un cuplu departe de lumina reflectoarelor


Deși cuplul este foarte atent la intimitatea lor, Vin Diesel se bucură de Paloma cu fiecare șansă pe care o are. "Am rămas fără cuvinte. E uluitor de frumoasă. Ea este stânca mea. Este atât de frumoasă la interior", a spus Diesel.

El a adăugat: "Paloma este totul. Ea este mama perfectă. Este minunată în multe feluri."

În plus, actorul a declarat că preferă să meargă la întâlniri cu ea în Europa pentru că acolo nu este atât de ușor recunoscut. El crede că relațiile dintre vedete sunt nebunești. "Oameni îți terfelesc prin gunoi, îți fac fotografia la Starbucks, împletindu-ți numele de familie într-o poză în stil Bennifer."


Sursă: brightside
Foto: hepta

 

31 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod