Liv Tyler, despre momentul în care a aflat cine este adevăratul ei tată: „Am simțit o conexiune foarte profundă când l-am cunoscut“

Există povești de viață atât de spectaculoase încât merită să fie transformate în filme.

Așa a fost și copilăria lui Liv Tyler, actrița care, de la o vârstă fragedă, și-a scos în evidență abilitățile de detectiv și a descoperit că tatăl ei nu era nimeni altul decât un muzician celebru al unei trupe rock.

Liv Tyler și mama sa, Bebe Buell

Începutul unei familii


Liv Tyler a fost inițial Liv Rundgren. Actrița de acum este fiica lui Bebe Buell, un model și cântăreață care a strălucit pentru talentul ei în anii șaptezeci. În acești ani, Bebe a avut o relație cu Todd Rundgren, membru al trupei Utopia.

Dar relația lor nu a fost foarte stabilă, așa că în 1976, Bebe l-a cunoscut pe Steven Tyler, legendarul vocalist de la Aerosmith și au avut o scurtă aventură romantică.

Odată cu trecerea timpului, și chiar dacă și-au încheiat relația, Todd a decis să preia rolul tatălui și să-și dea numele de familie micuței Liv.



De atunci, s-a angajat să fie un tată exemplar și și-a ținut promisiunea.

Bebe a spus într-un interviu că ea și Todd au făcut o înțelegere: el va fi responsabil să fie figura paternă a fiicei sale și, dacă ea bănuia ceva până când va împlini 18 ani, îi vor spune adevărul.

Ca adult, Liv a reflectat mult asupra situației și a menționat că este "foarte recunoscătoare lui Todd pentru că a decis să fie tată pentru mine. Este o mare responsabilitate pentru un bărbat să spună: 'Știu că acest copil nu este al meu, dar oricum vreau să fiu tatăl ei.'"

Mia Tyler (stânga), Steven Tyler și Liv Tyler (dreapta)

 

Marea descoperire


Nu a fost nevoie să împlinească 18 ani pentru a afla adevărul, pentru că instinctul lui Liv a determinat-o să îl afle mult mai devreme, la 8 ani.



La un concert al celebrului Steven Tyler, actrița a observat ceva, iar mintea ei a început să se întrebe: Mia Tyler, a doua fiică a lui Steven, era acolo și era identică cu ea. "Mă uitam la geamănul meu", a spus Liv.

La întâlnirea cu adevăratul ei tată, ea explică că a simțit "o conexiune foarte profundă când l-am cunoscut și, la început, nu știam de ce, dar mi-am dat seama destul de repede".

După acel concert, ea a decis să o întrebe pe mama ei, iar aceasta a confirmat că suspiciunile ei sunt adevărate. Motivul pentru care i-au ascuns asta a fost pentru că Bebe nu credea că Steven va fi o prezență stabilă în viața fetiței ei.

Liv Tyler și Steven Tyle, tatăl biologic

Noua relație cu tatăl său biologic


De la mărturisire, Steven și-a propus să construiască o relație cu fiica sa.

Pe măsură ce au început să petreacă timp împreună, s-a întâmplat cel mai surprinzător lucru: Liv a observat că îi leagă mai mult decât o legătură de rudenie, aveau gesturi și un mod de a fi care îi făcea să pară una și aceeași persoană, chiar dacă ea nu crescuse lângă tatăl ei.

Într-un interviu, actrița a spus: "Când am aflat că Steven este tatăl meu, a fost un moment foarte important, a fost aproape spiritual".

De-a lungul timpului, relația lor a devenit atât de puternică încât, în 1991, actrița a decis să ia numele de familie al tatălui ei biologic și să devină Liv Tyler. Și chiar a apărut în videoclipul piesei "Crazy" al trupei Aerosmith.

Liv Tyler și Todd Rundgren, tatăl adoptiv

 

Dragostea pentru tatăl ei adoptiv nu s-a schimbat


Legătura ei cu Steven nu a provocat o schimbare în ceea ce privește dragostea și aprecierea pe care o simte pentru celălalt tată al ei, Todd.


Într-un interviu acordat Revistei Wonderland, Liv a spus că se simte "foarte recunoscătoare lui Todd, am atât de multă dragoste pentru el. Când mă îmbrățișează, simt că e tatăl meu."

Fără îndoială, Liv Tyler a avut o copilărie demnă de un film, care i-a permis să aibă doi tați incredibili care i-au oferit toată dragostea și sprijinul pe care un copil și le-ar putea dori.

Sursă: brightside
Foto: hepta

 
11 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod