Meghan Markle l-a angajat pe ex-bodyguardul lui Kim Kardashian. Iată cu se sumă colosală se crede că l-ar plăti

Meghan Markle, soția prințului Harry, l-a angajat pe fostul bodyguard al lui Kim Kardashian. Iată cu ce sumă colosală se zvonește că l-ar plăti pe acesta.
Meghan s-a gândit să fie protejată, așa că a angajat fosta gardă de corp a lui Kim Kardashia. Se zvonește că Meghan îi plătește bodyguardului său un salariu colosal.
 


Meghan Markle l-a angajat pe ex-bodyguard-ul lui Kim Kardashian

 

La 24 de ore după încoronarea regelui Charles, Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost văzută lângă fostul bodyguard al lui Kim Kardashian, pe care l-a angajat pentru a o proteja. Iată cu se sumă colosală se crede că l-ar plăti.
 


Bodyguardul lucra pentru Kim când aceasta a fost jefuită

 
 
Cei doi au fost văzuți în timp ce bodyguardul mergea în spatele lui Meghan Markle, care era însoțită de doi prieteni. Totul s-a întâmplat lângă casa ei de 14 milioane de lire sterline din Montecito, California.

Potrivit The Sun, bodyguardul a lucrat pentru Kim, vedeta din Keeping Up With The Kardashians, în vârstă de 42 de ani, în 2016 – înainte și după ce a fost jefuită sub amenințarea armei la Paris.
Atunci i-au fost furate lui Kim bijuterii în valoare de șapte milioane de lire sterline.
 


Un alt fost bodyguard al lui Kim: Securitatea lor este primordială



Un alt fost bodyguard al lui Kim Kardashian, Steve Stanulis, a spus: „Aceștia sunt tipi care provin dintr-un mic grup de bodyguarzi de elită, fie din medii polițienești, fie din medii militare. De obicei, dacă un tip este suficient de bun pentru a lucra pentru vedete, nu este neobișnuit ca el să fie căutat. Nu numai pentru protecție, ci și pentru putere. Arată bine.”

Steve, care acum este regizor, a mai adăugat: „Securitatea lui Kim a fost primordială. Nu este nimic diferit nici în ceea ce îi privește pe Harry și Meghan – sunt renumiți în întreaga lume și la fel de vulnerabili.”

 
Au renunțat la fosta gardă de corp a lui Michael Jackson
 

 
Angajarea noului bodyguard vine după ce Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan s-au despărțit de fosta gardă de corp a lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, unul dintre cei câțiva pe care i-au angajat pentru a se simți protejați.

Se înțelege că Meghan și Harry – părinții lui Archie, de patru ani și Lilibet, de 23 de luni – au avut îngrijorări cu privire la condamnările lui Alvarez pentru conducerea în stare de ebrietate și o plângere pentru violență domestică.
 
Ducele și Ducesa de Sussex au angajat mai multe gărzi de corp diferite.
Acest lucru se întâmplă de când și-au pierdut protecția poliției din Marea Britanie, care era finanțată de contribuabili. Ei nu se mai bucură de ea din 2020, pe fondul plecării lor din Familia Regală. Securitatea a fost oprită în 2020. 
 


Gărzile de corp de elită, plătite cu 1.500 de lire sterline pe zi

 

O sursă dintr-o firmă de securitate a declarat, pentru The Sun, că noul bărbat a fost angajat de TorchStone Global, firma la care lucra Alvarez.
Susa a mai precizat: „Meghan și Harry au folosit o mulțime de personal diferit pentru a-și asigura protecția. Au existat unele dificultăți bazate pe preocupările pe care le-au exprimat.”
Potrivit aceleiași surse, gărzile de corp de elită pot ajunge să fie plătite cu suma de 1.500 de lire sterline pe zi.

 
Archie, aniversare cu prăjitură de lămâie cu fructe culese din curte

 

Prințul Harry a plecat în SUA imediat după încoronare tatălui său, regale Charles, pentru a nu pierde aniversarea fiului său, Archie. 
 
Surse citate de HelloMagazin spun că Harry era deja în drum spre Heathrow, sâmbătă după-amiază, la ora 14, când membrii familiei sale se îndreptau către Palatul Buckingham pentru ieșirea de la balcon.
 
Mail on Sunday a scris că Archie a avut o „sărbătoare privată” de ziua sa, la conacul de 11 milioane de lire sterline al lui Harry și Meghan din Montecito, California.
Acasă s-a servit desertul preferat al lui Meghan. E o prăjitură de lămâie cu fructe culese din copacii din propria grădină.

11 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod