Meghan Markle, mai puțin populară, în SUA, decât regina Camilla

Meghan Markle este acum mai puțin populară decât regina Camilla, în SUA, chiar și după ce Prințul Harry a făcut critici înverșunate la adresa mamei sale vitrege.
Ducesa de Sussex a avut un rating net de aprobare de -13, iar Camilla este la -8, în urma unui sondaj efectuat, luni, de Redfield & Wilton pe 2.000 de alegători eligibili din SUA. Datele au fost colectate la șase zile după publicarea memoriului “Spare”, al prințului Harry.
 


Meghan a pierdut, la popularitate, în fața Camillei, deși, initial era peste ea

 

Ducele de Sussex nu a rămas cu mult în urmă, la -7, după ce turneul său de publicitate a cărților și recenta serie Netflix a cuplului, Harry & Meghan, părea să-și prăbușească popularitatea din SUA.
 
Pe 5 decembrie, Harry era la +38, iar Meghan la +23, depășind-o cu mult pe Camilla, care era la -2, potrivit sondajului Redfield & Wilton.
Harry și Meghan s-au descurcat mai rău decât Regele Charles, Prințul William și Kate Middleton, dar comparația cu Camilla este izbitoare din două motive.
În primul rând, americanii au o asociere istorică profund înrădăcinată între Camilla și prăbușirea căsătoriei lui Charles și a Prințesei Diana, care a revenit în centrul atenției datorită serialului Netflix “The Crown”.

În al doilea rând, Camilla a fost unul dintre membrii familiei regale care a beneficiat de critici semnificative atât în cartea lui Harry, cât și în interviurile din jurul subiectului, Harry acuzând-o că a lăsat să se scurgă povești despre el pentru a-și alimenta reabilitarea publică, în timp ce trecea de la „cealaltă femeie”, din prima căsătorie a lui Charles, la regina consoartă.
 


Harry a acceptat-o pe Camilla pentru că l-a văzut fericit pe Charles

 
 
Harry a scris în Spare: „Am avut sentimente complexe în legătură cu câștigarea unui părinte vitreg care, credeam, mă sacrificase recent pe altarul ei personal de PR.
Dar am văzut zâmbetul tatălui și mi-a fost greu să neg cauza: Camilla. Îmi doream atâtea lucruri, dar am fost surprins să descopăr la nunta lor că unul dintre lucrurile pe care mi le doream cel mai mult, încă, a fost ca tatăl meu să fie fericit. Într-un mod amuzant chiar am vrut fericirea Camillei. Poate că ar fi mai puțin periculoasă dacă ar fi fericită?” a scris Harry.

În timpul unui interviu cu Anderson Cooper, la 60 Minutes, Harry a fost întrebat de ce a spus despre Camilla că este periculoasă. El a răspuns: „Din cauza necesității ca ea să-și poată reabilita imaginea. Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică.
Și a existat o bunăvoință deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie și cu ea, pe cale de a deveni regină consoartă, urmau să rămână oameni în stradă din cauza asta”.
 


Spare, un success fulminant, potrivit Guinness World Records
 

 
O concluzie majoră din sondajele Redfield & Wilton este că există puține dovezi că strategia lui Harry și Meghan a funcționat cu publicul american, în ciuda faptului că “Spare” a fost un succes comercial fulminat și s-a vândut mai repede decât orice altă carte de non-ficțiune, potrivit Guinness World Records.

Nu numai că evaluările cuplului au scăzut în comparație cu cele ale Camillei, dar ratingul lor de aprobare este în teritoriu negativ în rândul tinerilor cu vârste între 18 și 24 de ani, un grup demografic către care și-au îndreptat mare parte din mesajele lor din epoca post-regală.
19 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod