Meghan Markle a întrecut-o pe Kate Middleton: Rochia ei este cea mai populară rochie de mireasă a deceniului. A lui Kate este pe locul 2

Meghan Markle și Kate Middleton se află pe primele două locuri în lista celor mai populare rochii de mireasă din 2010 și până în prezent.
Rochia de mireasă minimalistă Givechy aleasă de Meghan Markle se află pe primul loc, iar rochia clasică din dantelă semnată Alexander McQueen pe care a purtat-o Kate Middleton se clasează pe locul doi.

Potrivit Tatler, o cercetare realizată de o companie de specialitate a analizat numărul căutărilor pe Internet pentru rochiilor de mireasă purtate de celebrități din 2010 și până în prezent.

Citește și: Cele mai scumpe 6 rochii de mireasă purtate la nunțile regale
Rochia purtată de Ducesa de Sussex are în medie 21900 de căutări pe lună de la nunta din 2018 cu Prințul Harry. Pe poziția următoare se află Ducesa de Cambridge, a cărei rochie de mireasă este căutată în medie de 21500 de ori pe lună de la nunta din 2011 cu Prințul William.


Pe locul trei se află rochia de mireasă ivorie semnată Virgil Abloh purtată de Hailey Bieber când s-a căsătorit cu Justin Bieber în anul 2018.
Pe locul patru se clasează Ariana Grande, care a ales mai multe look-uri pentru ceremonia surpriză din acest an.


„Nu mi-am imaginat ce impact va avea”, a declarat în anul 2019 pentru TIME Waight Keller, cea care a creat rochia de mireasă purtată de Meghan Markle.

Rochia din mătase cu o croială simplă și elegantă a avut un decolteu de tip bărcuță și mâneci trei sferturi. A inclus un voal lung, realizat din tulle de mătase, decorat cu broderie realizată manual ce reprezenta flori din cele 53 de state Commonwealth.
Meghan a inclus și un detaliu personal, optând ca printre aceste flori brodate pe voal să fie inclus și macul californian, floarea oficială a statului California, în care ea s-a născut.
În 2011, Kate Middleton a apelat tot la un designer britanic pentru rochia sa de mireasă. Creatoarea Sarah Burton a condus o echipă de 50 de persoane în cadrul casei de modă Alexander McQueen pentru a realiza rochia de mireasă unică, purtată de Kate pe 29 aprilie 2011, la nunta cu Prințul William.

Rochia cu o croială de tip bal a avut un decolteu în V și mâneci lungi din dantelă.
Rochia a fost realizată din dantelă franțuzească Chantilly și dantelă englezească Cluny. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod