18 bărbați celebri care arată tot mai bine pe măsură ce trec anii

Cu toții ne schimbăm treptat de la un an la altul, dar adevărul este că trecerea timpului nu ne afectează pe toți la fel.
Unii oameni devin tot mai sexy pe măsură ce trec anii, uneori în așa măsură încât ne este dificil să credem că sunt tot ei în pozele mai vechi. 

Cel mai bine observăm astfel de schimbări în cazul vedetelor, iar unii bărbați celebri demonstrează că timpul nu este întotdeauna inamicul nostru. Fie că au o moștenire genetică bună, fie că primesc puțin ajutor din partea industriei cosmetice, unele staruri arată mult mai bine în prezent față de cum arătau cu ani în urmă. 

Citește și: 14 bărbați celebri care se machiază. Johnny Depp își conturează ochii cu creion dermatograf


De exemplu, celebrul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, care este un adevărat idol pentru mulți microbiști, dar și pentru numeroase femei, este de nerecunoscut în fotografiile realizate în urmă cu 17 ani. Este valabil și în cazul cântărețului Adam Levine și al actorului Mark Ruffalo, care amândoi arată în prezent mult mai bine decât în urmă cu ani buni.

Descoperă în galerie 18 bărbați celebri care sunt mai sexy în prezent decât erau cu ani în urmă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 August 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod