Drew Barrymore este o mamă singură fericită: „Nu mă voi mai căsători niciodată“

Actriță copil, îngerul lui Charlie, vedetă a numeroase comedii romantice, mamă singură, prezentatoare TV și posesoarea unuia dintre cele mai extraordinare conturi de Instagram de la Hollywood, Drew Barrymore face de toate.

În urma divorțului ei, Drew Barrymore a decis să nu se mai implice într-o nouă relație și, după ani de zile în care a fost singură, a vorbit sincer despre cât de greu poate fi să construiești relații amoroase atunci când ai copii.

Despre relațiile ei


Corey Feldman și Drew Barrymore


Drew și-a început cariera de actorie la o vârstă foarte fragedă. Ea a fost în centrul atenției încă din copilărie, iar relațiile ei nu au trecut neobservate. În 1989, Barrymore, în vârstă de 14 ani, a avut o relație cu starul anilor 80, Corey Feldman. S-au întâlnit doar câteva luni, după ce au apărut într-un episod din CBS Schoolbreak Special.

În memoriile sale, Feldman a dezvăluit că prima sa întâlnire cu Barrymore a fost de fapt mult mai devreme, când el avea 14 ani, iar Drew 10. Cei doi tineri actori au fost apoi reuniți de mama lui Barrymore, care a lucrat și ca manager al fiicei sale.

David Arquette și Drew Barrymore


De asemenea, s-a zvonit că vedeta din Charlie’s Angels s-a întâlnit cu actorul laureat al Oscarului Christian Bale.

Și, în 1991, Drew a început o relație cu David Arquette. Cei doi s-au despărțit după doar câteva luni, dar au rămas buni prieteni.


David și Drew au jucat mai târziu roluri de frate și sora în Never Been Kissed și s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului de groază Scream.

Tom Green și Drew Barrymore


Oficial, actrița a fost căsătorită de trei ori. Prima ei căsătorie a fost cu Jeremy Thomas în 1994, când Drew avea doar 19 ani. Cuplul a divorțat după doar două luni.

În 1999, Barrymore a început să se întâlnească cu comediantul canadian Tom Green, care a jucat împreună cu ea în Charlie's Angels. S-au căsătorit în iulie 2001 și au divorțat șase luni mai târziu.

Drew Barrymore și Justin Long


Lucrurile nu au devenit suficient de serioase cu colegul actor Justin Long, dar cuplul a reușit să joace împreună în două comedii romantice: He’s Just Not That Into You și Going the Distance.

Și, după despărțire, vechea tradiție: Barrymore a rămas  în relații bune și cu acest fost iubit.

Will Kopelman și Drew Barrymore


În ianuarie 2012, Drew s-a logodit cu Will Kopelman, fiul fostului CEO Chanel. Au avut nunta doar cinci luni mai târziu.



În timpul căsătoriei lor, cuplul a avut două fiice, Olive și Frankie. Cu toate acestea, în aprilie 2016, au decis să se despartă.

Statutul ei de femeie liberă


Drew a recunoscut că divorțul de Will a fost cel mai urât coșmar al ei: "Mi-am dorit atât de mult să cresc copii în acest mod ultra-tradițional și să fac totul opus experienței mele. Drumul este diferit de cum ai încercat să-l faci sau de ceea ce te-ai așteptat și doar îți dai seama și îți dai seama cu grație."

Anul care a urmat divorțului i-a adus lui Barrymore multe lacrimi, dar după multă reflecție, actrița a ales să nu lupte, ci, în schimb, să simtă dragoste și recunoștință pentru tot ce se întâmplă în viața ei. Așadar, astăzi, Drew și Will, foști soți și prieteni adevărați, prosperă ca și părinți.

Nu există nicio îndoială că Drew are o inimă cu adevărat mare. Vedeta nu numai că are o relație caldă cu fostul ei soț, dar este și prietenă cu noua lui soție, Alexandra Michler. Cei trei i-au dus pe copii la vânătoarea de Halloween.

De asemenea, Barrymore nu s-a sfiit să o numească pe Alexandra "frumoasă și o mamă vitregă minunată pentru copiii ei".

Carieră da, dragoste nu

În ceea ce privește creativitatea și munca, Barrymore este cu adevărat înfloritoare. Actrița pare să-și fi găsit rolul visat de prezentatoare TV și este și posesoarea unui content extraordinar pe contul de Instagram. În talk-show-ul de zi, ea nu este altceva decât ea însăși, intervievând oaspeți celebrități, iar publicului îi place. Barrymore și-a lansat propria emisiune pe CBS în 2020, iar de atunci a fost reînnoită pentru un al treilea sezon.

Pe plan personal, însă, lucrurile nu s-au așezat. Vorbind cu Howard Stern, Barrymore a recunoscut că nu este ușor să găsești dragostea în acest moment. Actrița nu a intrat niciodată într-o relație serioasă după despărțirea de tatăl copiilor ei, dar asta nu înseamnă că nu a încercat.

Drew spune că i-au trebuit câțiva ani să se obișnuiască cu ideea unei "renașteri" romantice.

Dar vedeta folosește acum în mod activ aplicațiile de întâlniri: "Mă bucur că pot să mă distrez din nou. Cred că sunt în cel mai bun loc în care am fost vreodată și mi-a luat mult timp să ajung aici. Viața este dezordonată, omule, și în sfârșit sunt foarte mândră de cine sunt."

Barrymore a recunoscut că nu știe cum să aibă o viață personală când ai copii: "Nu sunt încă acolo. Am două fete mici, nu vreau să aduc bărbați acasă. Mi-ar lua foarte mult timp să cunosc pe cineva și să-l cunosc bine înainte de a-l putea prezenta fiicelor mele. Poate aș locui din nou cu cineva, dar am copii și nu am cum. Nu mă voi mai căsători niciodată, niciodată, niciodată."

Sursă: cheery.world
Foto: hepta

22 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod