Cher, la aniversarea a 77 de ani: "Când mă voi simți bătrână?"

Starul internațional Cher, pe numele ei real Cherilyn Sarkisian LaPiere, și-a marcat aniversarea a 77 de ani cu o postare pe social media despre vârstă: „Când mă voi simți bătrână?”
„Tot aud aceste numere, dar sincer nu le pot înțelege”, a mai scris, pe Twitter, artista, referindu-se la vârstă, după ce și-a pus întrebarea: "Când mă voi simți bătrână?".


Cher își pune întrebări existențiale: "Când mă voi simți bătrână?"



Cher este o cântăreață, actriță, compozitoare, autoare, producătoare de filme și designer de modă, americană de origine armeană. Printre realizările sale în muzică, film și televiziune se numără un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy și trei Globuri de Aur.

Starul pop și-a sărbătorit împlinirea a 77 de ani și a făcut o postare pe Twitter, în care pare să caute răspuns la o întrebare existențială: „Când mă voi simți bătrân?”

„Vă rog să-mi spuneți... Când mă voi simți bătrână”, a scris ea.
"Acest lucru este ridicol.", a mai scris artista.
"Tot aud aceste numere, dar sincer nu le pot înțelege. CARE SUNT CU #'s⁉️ Sunt dislexic și #'s I hard 4 me.", a mai scris Cher în încheierea postării de pe Twitter.

Cher și-a continuat apoi postarea, prilejuită de aniversarea sa, arătându-le recunoştinţă fanilor săi. „Vă mulțumesc că ați rămas alături de mine, deși știu că a fost greu”, a scris ea. „Trebuie să mă antrenez. Twitter este mai greu pentru mine decât TweetBot.”, a recunoscut Cher.


Își laudă iubitul în vârstă de 36 de ani

 
 
Tweet-ul ei, prilejuit de aniversarea a 77 de ani, a fost primul după aproape două luni de pauză, în care ea a fost ocupată, deoarece o parte din timpul ei a fost petrecut combinând viața profesională și cea privată în timp ce lucra în studio alături de iubitul ei, Alexander "A.E." Edwards.

„Merg în Anglia să fac două albume.
Unele dintre melodii mi le-a dat Alexander, așa că sunt destul de încântată de asta. El este producător și scriitor și face totul, așa că sunt fericită pentru asta”, a spus Cher, pentru E! News, în martie. 
Cher a mai explicat că avea mari speranțe în munca partenerului ei. „Ca orice artist, cred, când ai ceva bun, ești entuziasmat”, a explicat ea.
 


S-au cunoscut la Săptămâna Modei, la Paris

 
 
Starul care a lansat hitul „Believe” a început să se întâlnească cu Edwards, în vârstă de 36 de ani, în toamna lui 2022, după ce s-a întâlnit la Săptămâna Modei de la Paris, și a dezvăluit în timpul unei apariții la Kelly Clarkson Show că îl consideră „fabulos”.

„Pe hârtie, este, oarecum, ridicol. Dar în viața reală, ne înțelegem de minune. El este fabulos. Și nu le dau bărbaților calități pe care să nu le merite”, a spus Cher. 
 

Diferența de vârstă nu constituie o problemă


În noiembrie, Cher a trimis o serie de tweet-uri despre relația ei, dând de înțeles unui abonat că nu era deranjată de diferența lor de 40 de ani.

„DRAGOSTEA NU ȘTIE MATEMATiCĂ, VEDE ❤️ ❤️”, a scris Cher într-un tweet șters de atunci, capturat de The Shade Room.

Ea a făcut referire, de asemenea, la o lecție pe care a învățat-o de la Sogyal Rinpoche, regretatul profesor budist tibetan și autor de best-seller, care a murit în 2019.
„Rinpoche mi-a spus: Unii oameni se întâlnesc, alții recunosc”, a scris Cher.
 

 
Și-a scos la vânzare conacul de 75 de milioane de dolari

 

Superstarul pop a fost, de asemenea, ocupat să-și pună din nou conacul din Malibu pe piață pentru 75 de milioane de dolari în aprilie. Ea și-a listat pentru prima dată casa în stil renascentist italian pentru 85 de milioane de dolari în octombrie 2022, potrivit The Wall Street Journal, dar, spre sfârșitul anului, a oferit o reducere de preț.

Casa cu șapte dormitoare și nouă băi are vedere la Oceanul Pacific și se află pe 1,73 acri de teren. Proprietatea este listată de faimoasa agenție Carolwood Estates.

Înainte să-și pună casa pe piață, în octombrie 2022, Cher a declarat pentru Architectural Digest: „Această casă a fost una dintre cele mai mari pasiuni ale vieții mele.
M-am bucurat de fiecare moment al creării și evoluției sale, dar acum este timpul să trec de această magie”.
 
22 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod