A dat timpul înapoi: Cher, îmbrăcată ca o "fetișcană", deși are vârsta bunicii

În anii '80, avea un hit care cucerise întreaga lume - "If I Could Turn Back Time". Iar acum Cher arată de parcă a reușit să dea timpul înapoi. Deși mai are doar trei ani până va schimba a șaptea oară "prefixul", alegerile ei vestimentare sunt destul de curajoase.
 
Vedeta a fost fotografiată miercuri, la sosirea pe aeroportul internațional din Los Angeles, iar apariția sa i-a lăsat cu gura căscată pe cei prezenți. 

Cher purta o pereche de colanți negri care îi punea în evidență picioarele, o pereche de cizmulițe de aceeași culoare și un hanorac negru cu glugă peste o bluză de un verde neon. Ea purta pe cap o pălărie neagră și își proteja ochii cu ochelari de soare. Îi stătea atât de bine, încât părea că are 27 de ani, nu 67. Legendara artistă era într-o formă excelentă și le-a zâmbit reporterilor.
 
 

Operațiile estetice și tratamentele cosmetice costisitoare pe care Cher le-a suportat merită toți banii: deși se apropie de 70 de ani, vedeta arată excepțional. Însă nu doar silueta și ținuta ei au atras atenția.
 
 
 
La ieșirea din terminal, vedeta a urcat într-o mașină rezervată pentru ea, expunându-și spatele blitzurilor sacadate ale fotoreporterilor. A fost imposibil ca ei să nu remarce fundul bine lucrat, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
 
 

În noiembrie anul trecut, Cher a lansat " Woman's World", single-ul de promovare al noului ei album, a căruia lansare era prevăzută pentru luna martie. Piesa va fi difuzată la radio începând din această lună.

La sfârșitul lunii februarie, Cher a anunțat pe Twitter că studioul de înregistrări a reprogramat lansarea albumului pentru luna septembrie. LP-ul, al căruia nume nu a fost anunțat, a fost produs în colaborare cu muzicianul Timbaland și include versuri scrise de Pink, Lady Gaga și Jason Derülo.

Recunoscută pentru stilul ei vestimentar, Cher este una dintre cele mai longevive vedete din Statele Unite. Ea a devenit celebră în anii '60, când a făcut parte din grupul Sonny&Cher, alături de Sonny Bono, care a fost şi soţul ei. Sonny şi Cher s-au căsătorit în 1963 şi au divorţat în 1975.
 
 

Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu muzicianul Gregg Allman, cu care s-a cununat în anul divorţului de Sonny Bono, 1975, şi de care s-a despărţit doi ani mai târziu. Divorţul de Allman a fost finalizat în 1979. Cher a mai avut relaţii cu câţiva bărbaţi celebri din showbiz, precum Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton şi Richie Sambora.
 
Pe parcursul carierei sale, vedeta a alternat actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe", notează Mediafax.

Cel mai recent film al său, "Burlesque", în care a jucat şi Christina Aguilera, a fost lansat în cinematografe în noiembrie 2010.actoria cu muzica. 


Foto: Hepta / Daily Mail

7 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod