Fiica lui Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, Carys, apariție uluitoare la Festivalul de Film de la Cannes

Fiica lui Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, Carys, își face debutul la Festivalul de Film de la Cannes, iar sărutul dulce pe obrazul tatălui ei ia cu asalt internetul.

Carys, fiica lui Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, a debutat marți la Festivalul de Film de la Cannes.



Vedeta în devenire, în vârstă de 20 de ani, a arătat elegant într-o rochie din plasă florală roz pal, cu detalii decupate la șold, însoțită de tocuri cu platformă.

Când familia a ajuns în vârful scării roșii, Carys și Catherine l-au sărutat pe obraji pe Michael Douglas, în vârstă de 78 de ani.

Citește și: Ce mănâncă Jenna Dewan într-o zi pentru a arăta atât de bine. Urmează dieta 80/20 și are o viață echilibrată



Catherine, în vârstă de 53 de ani, și-a făcut apariția într-o ținută plină de farmec, o rochie roșie cu decolteu adânc, cu detaliu pelerina cu o singură mânecă.

De asemenea, Michael a fost o prezență elegantă într-un smoking negru, cu o cămașă albă și pantofi strălucitori.

Poate te interesează și: Liv Tyler, despre momentul în care a aflat cine este adevăratul ei tată: „Am simțit o conexiune foarte profundă când l-am cunoscut“

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au și un fiu de 22 de ani, pe nume Dylan, care este absolvent al Universității Brown.

Catherine și Michael s-au cunoscut în 1998 și s-au căsătorit în anul 2000 la Hotelul Plaza din NYC și au devenit unul dintre cele mai durabile cupluri de la Hollywood.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, secretul care le-a salvat căsnicia de pe marginea prăpastiei

 

În ciuda diferenței de vârstă și a încercărilor care le-au zgâlțâit zdravăn căsnicia, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au rămas împreună.

Până la urmă, ceea ce aveau în comun a fost mai puternic decât ceea ce amenința să-i despartă.

Actrița galeză a dezvăluit că dragostea și respectul reprezintă secretul mariajului ei cu Michael Douglas. "Dragostea și respectul sunt constanta. Nu ne-am pierdut niciodată simțul umorului și ne bucurăm unul de compania celuilalt. Eu și soțul meu petrecem mult timp împreună fiindcă, spre deosebire de alte cupluri, nu am avut niciodată un program de la 9:00 la 5 după-amiaza", a declarat ea pentru Wall Street Journal.


"În primul rând, ne distrăm mult împreună.

Soțul meu e cu 25 de ani mai în vârstă ca mine; nu-i un secret. În orice relație ar fi anormal dacă n-ar exista momente mai bune și altele mai puțin bune", a spus Zeta-Jones pentru ziarul citat.

"Fie lucrăm, fie nu. Eu lucrez 16 ore pe zi, dar am și zile când nu lucrez deloc. El face la fel, lucrează sau nu. Așa că în relația noastră există mult timp doar pentru noi"
, a explicat Zeta-Jones, adăugând că își oferă reciproc suficient spațiu personal.

 

Sursă: dailymail
Foto: hepta

 

17 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod