Povestea de iubire dintre Matthew McConaughey și Camila. Actorul și soția sa au un stil fascinant de a-și crește copiii

Starul de la Hollywood Matthew McConaughey și soția model Camila Alves sunt împreună de 16 ani și au 3 copii împreună.

Dar nu doar povestea lor de dragoste este una impresionantă, ci mai ales modul în care își cresc copiii. Cei doi au 3 copii împreună, doi băieți și o fiică.

Actorul și soția sa au un stil parental fascinant și au stabilit niște reguli surprinzătoare pentru creșterea copiilor lor. Unele dintre ele sunt total inedite, dar demne de remarcat și urmat!

 

Au plantat un copac cu placenta fiului lor


După ce au avut primul lor copil, pe Levi, cuplul a folosit placenta ca îngrășământ pentru a planta un copac de mango în curtea lor. Actorul a dezvăluit: "Acel mango a făcut primul fruct 9 ani mai târziu, pe care toți, ca familie, ne-am așezat și l-am mâncat și l-am sărbătorit pe fiul nostru cel mare"

El și-a amintit că, în timp ce mâncau, l-au felicitat pe Levi, spunându-i: "Ai ajutat la fertilizarea acestui mango, domnule".

Actorul a adăugat apoi că a fost unul dintre cele mai bune mango pe care le-a consumat în viața lui.

Nu sunt prietenii copiilor lor


Matthew crede că încercarea de a fi prieten cu copiii tăi este "un deserviciu pentru copilul tău". Actorul a explicat că a cunoscut tați care au legat o prietenie cu urmașii lor, dar apoi a adăugat: "Niciunul dintre acești copii nu a devenit ceea ce ar fi putut."

Și în ciuda faptului că în anumite momente copiii lui "au nevoie de un prieten", actorul insistă asupra convingerii sale și spune "în același timp, am 48 de ani. Dacă nu știu eu bine, pentru ce este evoluția?"

Matthew nu ridică niciodată vocea


Actorul a vorbit despre modul în care comunică cu soția și copiii săi, admițând că este o abordare total diferită de ceea ce făceau proprii părinți. Aceasta înseamnă că face un efort conștient pentru a evita să țipe în fața lor.

Actorul a explicat că, dacă începe vreodată să ridice vocea, își pune automat la îndoială comportamentul și se întreabă:  "Bine, McConaughey, cu ce nu te-ai descurcat de a trebuit să ridici vocea?"

"Dacă merg eu, mergem cu toții"


Familia McConaughey este o familie unită, ceea ce înseamnă că sunt mereu împreună, chiar dacă actorul este foarte ocupat și trebuie să călătorească prin lume.

De fapt, Matthew are o regulă de călătorie simplă, dar care nu poate fi negociată: "Dacă merg eu, mergem cu toții".

Cele 3 lucruri interzise


Matthew a explicat că dorința lui în ceea ce privește copiii este "de a deveni tineri autonomi, conștiincioși și competenți în viața lor". Și pentru a-i crește corect, există lucruri pe care copiilor le este strict interzis să le facă.

Actorul a vorbit despre ei în timpul unui interviu și a spus: "Nu permitem să zacem în casă. Nu poți spune cuvântul "nu pot" și nu poți folosi cuvântul "ură".

Nu există un polițist bun și unul rău


Cuplul a fost de acord să fie mereu de acord atunci când vine vorba de creșterea copiilor. Actorul a explicat că atunci când copiii încearcă să îi joace pe degete, el și soția lui au grijă să dea mereu același răspuns.

Aceasta înseamnă că nu există un părinte strict și unul mai permisiv, deoarece regulile sunt aceleași, indiferent dacă o întreabă pe mama sau pe tata.

Ei cred în dragostea dură


Deși este faimos pentru personajul său cool și distractiv, se pare că Matthew este un fan al disciplinei atunci când vine vorba de creșterea celor trei copii ai săi. Actorul a menționat că să-ți iubești copiii uneori înseamnă să le oferi o viață grea.

El a spus că oamenii bogați sunt capabili să "le ofere copiilor tot ce își doresc, dar de obicei nu vor primi ceea ce au nevoie". Apoi a adăugat: "Nu" necesită mult mai multă energie.

Nu ar trebui să le fie rușine de averea lor


Chiar dacă se asigură ca urmașii lor să nu fie răsfățați și să creadă că li se cuvine totul, actorul nu dorește nici ca ei să se simtă jenați de stilul lor de viață privilegiat, pentru că a muncit din greu pentru asta.



McConaughey a dezvăluit că le spune copiilor săi: "Țineți bărbia sus" și "Nu vă simțiți vinovați sau jenați pentru asta. Îmi aparține." Pentru că nu vrea să-i vadă exersând o falsă modestie sau minimizând averea familiei lor.

Sursă: brightside
Foto: hepta

19 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod