10 trucuri folosite de Marilyn Monroe pentru a cuceri pe oricine

Marilyn Monroe a fost un fashion icon pentru vremea respectivă și, cu siguranță, trucurile ei de frumusețe sunt și astăzi relevante.

Marilyn Monroe nu avea un corp perfect, o piele fără cusur sau părul lung cum preferau bărbații la acea vreme. Dar, ea a reușit totuși să câștige dragostea a milioane de oameni, devenind un exemplu de feminitate și frumusețe.

 

Atenție la detalii


Marilyn Monroe a avut o copilărie grea: a crescut în orfelinate și cu familii de plasament. Dar, chiar și atunci, ea știa că detaliile contează foarte mult. "Am stat în fața oglinzii într-o dimineață și mi-am pus ruj pe buze. Mi-am întunecat sprâncenele blonde. Nu aveam bani pentru haine. Rujul și rimelul erau totuși ca hainele mele. Am văzut că mi-au îmbunătățit aspectul la fel de mult ca și cum aș fi îmbrăcat o rochie adevărată", a spus Marilyn în autobiografia ei.

Doar puțin ruj și rimel au ajutat-o ​​pe Marilyn, în vârstă de 14 ani, să capete încredere în ea. Mai târziu, ochii de pisică, rujul roșu și alunița accentuată au devenit iconice datorită lui Monroe.

De asemenea, nu a plecat niciodată de acasă fără bijuterii.

Cremă de protecție solară și creme hidratante


Esteticienii moderni nu recomandă să ieși fără protecție solară, dar Monroe știa asta cu mult timp în urmă. "Nu cred că pielea bronzată este mai atractivă... sau mai sănătoasă, de altfel. Eu personal mă opun total bronzului pentru că îmi place să mă simt blondă peste tot." A avut destule ședințe foto în costume de baie pe plajă, dar a folosit întotdeauna protecție solară.

Pentru a obține strălucirea ei celebră, Monroe a aplicat straturi groase de vaselină sau cremă albă Nivea și a folosit și ulei de măsline pe corp și pe față. A fost loială dermatologului ei, Erno Laszlo, care i-a dat un unguent special Phormula 3-9 care a ajutat-o ​​să vindece o cicatrice veche.

Evidențierea atuurilor sale


La acea vreme, multe femei încercau să scape de puful de pe față. Dar, Marilyn a transformat ceea ce toată lumea credea că este urât în ​​ceva frumos.

Ea a păstrat firele de păr minuscule, care îi dădeau un efect de estompare și strălucire sub luminile reflectoarelor.

Strălucirea din fiecare zi


Marylin a acordat multă atenție machiajului și strălucirii ei. Știi ce folosea pentru a-și face ochii să strălucească? Vaselină! A aplicat-o pe pleoape pentru a le face să strălucească. Astăzi, puteți folosi o cantitate mică de ulei de nucă de cocos sau orice cremă creată pentru a proteja ochii.

Antrenament pentru bust


Chiar dacă trupul lui Marilyn nu era foarte atletic, multe fete și-au dorit un corp ca al ei.

Ea avea un ritual zilnic: "În fiecare dimineață, după ce mă spăl pe dinți, mă spăl pe față și mă întind pe podea lângă pat și încep primul meu exercițiu. Este o rutină simplă de întărire a bustului, care constă în ridicarea greutăților de cinci kilograme dintr-o poziție de braț cu vultur întins la un punct fix deasupra capului meu. Fac asta de 15 ori, încet."

Mai multe straturi de ruj


Pentru zâmbetul ei atractiv și atrăgător, Marilyn a folosit 5 nuanțe diferite de ruj în mai multe straturi.

La acea vreme, nu exista nicio modalitate de a-ți face buzele mai mari, dar straturile multiple au ajutat.



Monroe a folosit nuanțe mai închise pe margini și altele mai deschise la mijloc. Conturarea a fost realizată cu un creion, iluminator alb și un strat de vaselină. Ea a folosit o pensulă de buze pentru a amesteca culorile și straturile.

Cinci picături de Chanel No.5 și băi de gheață


Senzuala Marilyn nu purta altceva în pat decât câteva picături de Chanel No.5. De asemenea, adăuga parfum băilor sale cu gheață. Astfel de băi îi ajuta pielea să rămână elastică.

Haine cu câteva mărimi mai mici


Actrița nu a vrut niciodată să se ascundă în spatele hainelor largi și a pantalonilor largi. Își punea mereu în evidență corpul. Își iubea corpul, în ciuda imperfecțiunilor pe care le percepea în el. Marylin a numit întotdeauna puloverele strâmte "haine de lucru". Le-a cumpărat în mod deliberat la dimensiuni prea mici.

Chiar și când a devenit vedetă, a continuat să folosească acest truc. Ea s-a gândit că, oricât de frumoase sunt hainele, acestea nu sunt altceva decât un decor.

Era frumoasă atât la interior, cât și la exterior, așa că folosea adesea culori neutre: negru, alb crem sau o culoare de blană de cămilă cu bronz.

Gene false tăiate în jumătate


Marylin a vrut să arate uimitor și natural în același timp. Era imposibil să aibă genele lungi și voluminoase fără ajutor suplimentar. Dar, ea a obținut totuși un aspect natural prin tăierea genelor false în jumătate. Ea a lipit capetele scurte de colțurile exterioare ale ochilor, creând un aspect asemănător pisicii fără proceduri cosmetice moderne!

 

Sursă: cheery.world
Foto: hepta

 

27 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod