“Blonda de la Drept” divorțează după 12 ani de mariaj. Povestea lor de iubire a apărut când ea nu mai credea în dragoste

Reese Wthiterspoon, foarte cunoscută publicului pentru rolul ei din pelicula “Blonda de la Drept”, divorțează și de al doilea soț, după 12 ani de mariaj. Reese Witherspoon (47 de ani) a anunțat despărțirea de Jim Toth pe o rețea de socializare. Actrița și producătorul, în vârstă de 52 de ani, au împreună un băiețel, pe Tennessee James, care are 11 ani.
Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi au ajuns la separare pentru că marea poveste de iubire pe care o trăiau, apărută fix când Resse nu mai credea în dragoste, s-a transformat, treptat, într-o relație platonică.
 


Povestea de iubire a “Blondei de la Drept” a ajuns la final 



Reese este frumusețea de la Hollywood, devenită, treptat, tot mai faimoasă și mai bogată.
 
Clasată printre cele mai bine plătite actrițe din lume, ea avea deja 330 de milioane de lire sterline în cont, înainte de a-și vinde, recent, casa de producție de film și TV Hello Sunshine, pentru suma de 740 de milioane de lire sterline.
Ei bine, dacă pe plan financiar totul este roz, în viața sentimentală nu există același trend, Reese și soțul ei anunțând că povestea lor de iubire a ajuns la final.
 
Într-o declarație comună emisă cu două zile înainte de a 12-a aniversare a nunții, Reese, în vârstă de 47 de ani, și soțul om de afaceri Jim Toth, în vârstă de 52 de ani, și-au anunțat „decizia dificilă de a divorța” și au spus că „cea mai mare prioritate” a lor este custodia comună a fiului lor de 11 ani, Tennessee.

 
Reese Witherspoon divorțează a doua oară: “La revedere, Sunshine”

 
 

Aceasta nu este prima căsnicie a lui Reese care se destramă. La vârsta de 20 ani, ea s-a căsătorit cu Ryan Phillippe, pentru a se despărți de el nouă ani mai târziu, în 2007.
 
Dar cel mai recent divorț al ei, cel de al doilea soț, Jim Toth, va șoca milioanele de fani cărora le-a arătat o față fericită pe rețelele de socializare, după ce a făcut o postare în care i-a spus acestuia: “La revedere, Sunshine”.
 
Prietenii cuplului spun că Toth a ajuns la criza vârstei mijlocii și că ar fi căutat să iasă din cercurile de putere ale lui Reese de la Hollywood.

Prietenii spun că despărțirea lui și a lui Reese a fost previzibilă încă din august 2021, când cerneala s-a uscat pe actele de vânzare ale casei de producție Hello Sunshine – al cărei director fondator era Jim  – fapt ce a constituit un moment de cotitură al relației lor de cuplu și care i-a făcut pe cei doi să reflecteze asupra vieții lor.
Un prieten care a lucrat cu ei în ultimul deceniu spune că s-au împărțit, deja, și banii, după ce cuplul tocmai a încheiat afacerea Hello Sunshine.
 


Divorț de un miliard de lire sterline
 

 
Averea cuplului este atât de consistentă încât face ca divorțul lor să fie unul foarte scump – circa un milliard de lire sterline.
În 2021, revista Forbes a enumerat-o pe Reese în funtea listei celor mai bine plătiți  actori din lume, cu un sold bancar de 330 de milioane de lire sterline, chiar înainte ca banii încasați pe ”Hello Sunshine” să îi intre în cont.



“Blonda de la Drept” a  renunțat la Universitatea Stanford

 
 
După ce a studiat limba engleză la Universitatea Stanford, una de top din America, înainte de a renunța, a acceptat un rol secundar inovator în drama romantică pentru adolescenți Cruel Intentions în 1999, alături de primul soț, Ryan, cu care s-a căsătorit în același an.
 
Însă, adevăratul succes în carieră a venit odată rolul din comedia de succes, din 2001, “Blonda d ela Drept” și continuarea ei din 2003.
Dar și comedia romantică, din 2002, ”Sweet Home Alabama”, tot un success a fost.
 


Reese a câștigat două Premii Oscar

 
 
În 2005, Reese a câștigat un Oscar pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea celei de-a doua soții a cântărețului american Johnny Cash, June Carter Cash, în filmul biografic musical Walk The Line.
După o pauză în carieră, Reese a revenit rolul principal în drama de aventură Wild, din 2014, la care a fost și producător și care i-a adus un al doilea premiu la Oscar pentru cea mai bună actriță.

 
Forbes a numit-o una dintre cele mai puternice femei din lume

 

În același an, firma ei de producție Type A Movies – numită după porecla pe care o avea în copilărie pentru că era o „multi-performantă” – a produs thrillerul psihologic, alături de Ben Affleck, ”Gone Girl”.
De atunci, a lucrat mai ales în televiziune, prin casa sa de producție Hello Sunshine, pe care a înființat-o în 2016, iar trei ani mai târziu a ajutat-o să fie numită de revista Forbes drept una dintre cele mai puternice 100 de femei din lume.

Succesele ei pe micul ecran au inclus serialul HBO Big Little Lies. din 2017 până în 2019, serialul actual Apple TV+ The Morning Show și miniseria Hulu din 2020 Little Fires Everywhere.
 
Anul trecut, ea a produs, de asemenea, un film dramatic, plin de mister, Where The Crawdads Sing.
 
 

Reese, despre căsătoria cu Jim: “Am avut noroc”

 
 
S-a căsătorit cu Jim, pe atunci un agent de talente, în 2010, în fața unor staruri de la Hollywood, printre care Gwyneth Paltrow, Matthew McConaughey, Kate Hudson, Scarlett Johansson și Sean Penn.

Ea a glumit despre cât de „foarte binecuvântată” a fost să găsească un partener care s-a legat afectiv de copiii ei Ava, pe atunci în vârstă de 11 ani, și Deacon, în vârstă de șapte, din căsătoria ei anterioară cu Ryan.
Reese a mărturisit atunci: „Am avut noroc. El este atât de minunat cu copiii. Mă simt atât de uşurată. Nu cred că mi-am dat seama cât de stresată eram să fiu părinte singur.”
 
În urmă cu cinci ani, Jim a părăsit agenția de talente CAA din LA pentru un rol executiv la serviciul de streaming TV Quibi, care a eșuat după doar șase luni.

Dar a prins oportunitatea de investiții din Silicon Valley și, cu plata Hello Sunshine, i-a oferit și lui Reese un  nou nivel de bogăție.
Prietenii lor susțin că aceștia și-au luat un moment pentru a reflecta asupra ambițiilor lor și au decis să divorțeze.

 
Trăiau de mult vieți separate?

 
 
O sursă apropiată celor doi a spus: „Reese și Jim au trăit vieți separate de ani de zile. Căsătoria lor a devenit una de comoditate în detrimentul iubirii – tranzacțională, ca să spunem așa.”
Amicii celor doi mai spun, de asemenea, că a avut o criză a vârstei mijlocii, cee ace a făcut ca relație dintre Reese și Jim să se destrame în ultimii ani.
 
Un prieten al celor doi a mai adăugat: „Jim, pur și simplu, nu mai este tipul cu care Reese s-a căsătorit și a avut un fiu. Personalitatea lui, atitudinea și întreaga sa interpretare a vieții s-au schimbat cu adevărat atunci când a ieșit din afacerea cu agenții. Numiți-o o criză a vârstei mijlocii, dacă doriți, dar atunci tatuajele, bijuteriile groase și ciudate și îmbrăcămintea ce mai înseamnă?”.
 

 
Reese a prins gustul puterii

 

Reese, între timp, a pus suflet în construirea brandului Hello Sunshine și continuă să conducă compania chiar și după vânzarea acesteia către Candle Media.
 
Lucrând din plin, se spune că se delectează cu jocurile de putere de la Hollywood, „jucând popice cu oameni” și călcând „în picioare cu cei mai mari moguli din oraș”.
 


Jim este, încă, partener în unele afaceri ale lui Reese
 


Pe lângă faptul că își păstrează o participație în consiliul de administrație al firmei de producție Hello Sunshine, Jim este și director în firma de îmbrăcăminte a lui Reese, Draper James, înființată în mai 2015. Dar are puțină implicare în întâlnirile de afaceri ale lui Reese și puțin timp pentru viața LA.

Pe măsură ce mărcile ei de afaceri au crescut, natura dependentă de muncă și energia lui Reese au provocat conflicte conjugală, o sursă apropiată cuplului spunând: „Reese este mereu în mișcare. Ea este genul care sare de pe pereți, în timp ce Jim este un tip calm. Energia care o înconjoară pe Reese este multă și uneori greu de gestionat.”


Vara trecută au încercat să-și salveze căsnicia

 

Vara trecută, familia s-a mutat într-un conac de 15 milioane de lire sterline, din Nashville, Tennessee, în încercarea de a-și reconstrui căsnicia departe de LA-ul frenetic.

Dar au vândut și alte proprietăți, inclusiv o casă de 6 milioane de lire sterline în Nashville și un teren Malibu pentru 5,5 milioane de lire sterline, în timp ce ei, acum, privesc către un viitor separat.

 
Speră să rămână prietenă și cu al doilea soț

 

Când vine vorba de fiul Tennessee, Reese are deja experiență în co-parenting.
 
Mamă devotată, ea a rămas prietenă cu Ryan după despărțirea lor din 2007 și adesea se unesc pentru a-i sprijini pe Ava, acum în vârstă de 23 de ani, și pe Deacon, în vârstă de 19 ani.

De dragul lui Tennessee, ea speră să facă la fel cu Jim și să-l păstreze în viața ei.
 


Prietenii îl văd schimbat pe Jim

 

Ea a postat, pe o rețea de socializare, de ziua lui, în iulie, anul trecut: „La mulți ani dragului meu soț, JT!
„Nu cunosc pe nimeni care să iubească Turul Franței/ ciclismul rutier/@arsenal/@nashvillesc/@steelers . . .  oh și golful . . .
practic toate sporturile, mai mult decât tine. Te iubesc atât de mult!”

Dar au fost rar văzuți împreună în ultimii ani, iar prietenii celor doi spun despre noul Jim: „Acest tip a trecut de la Gordon Gekko la Mark Zuckerberg, și acum poartă hanorace și blugi skinny. El a terminat atât de mult cu cursa de șobolani de la Hollywood, iar ieșirea din această căsnicie este concluzia logică a acelei călătorii, pentru că Reese este toată  numai muncă, este mama războinică supremă.”

 
Ce își dorește Jim pentru viitor

 
 
Acum toți se așteaptă ca Jim să-și urmărească visele de a fi antreprenor în tehnologie și de a ieși din umbra soției sale superstar.
 
De asemenea, el vrea să se distanțeze de cercurile A-list care l-au făcut un agent de succes în showbiz.
Un prieten al lui Jim a spus: „Totul se reduce la deziluzia lui față de Hollywood, în timp ce Reese și-a dublat, și chiar și-a triplet munca, și în privința filmelor și a televiziunii, aceasta fiind linia activității sale în următorii zece ani”.

 
Cu două zile înainte să anunțe despărțirea, Reese îi mulțumea lui Jim

 
 
Sărbătorindu-și ziua de naștere, săptămâna trecută, cu doar două zile înainte de anunțul despărțirii, Reese a postat pe o rețea de socializare mesajul: „Mă simt foarte recunoscătoare pentru toată dragostea din viața mea!”.
Dar se pare că dragostea ei pentru Jim este una care a murit încet.
 
Sursa foto: Instagram și Hepta 
27 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod