Top 5 calități și 1 defect al zodiei tale

Zodia influențează modul în care este o persoană și cum se comportă cu oamnii în anumite situații.

Chiar dacă unii oameni nu cred în horoscop, asta nu înseamnă că zodia nu le influențează starea de spirit, pentru că fiecare este predispus la anumite sentimente în funcție de cum și unde au fost poziționate astrele în momentul nașterii.

În timp ce unii sunt relaxați și calmi, alții sunt nervoși și au mere ceva de spus. Aceste trăsături pot varia destul de mult chiar și între nativii aceleiași zodii, dar între zodii diferite!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atitudine pozitivă. Atitudinea pozitivă trebuie să fie o prezență zilnică în viața noastră, nu doar în momentele dificile și Berbecul înțelege perfect acest lucru. Înțeleg că nu poți controla lumea exterioară, decât într-o măsură foarte mică, dar cel mai important lucru este că fiecare are control deplin asupra stării sale interioare.

Romantic. Romantismul este frumusețe fără limite, frumusețe infinită, spunea un mare om, iar Berbecii o aprobă în unanimitate.

Entuziast. La începutul oricărui proiect, poveste de dragoste sau orice altceva important în viață, toată lumea are această stare. Fluturi în stomac, nerăbdare de a pune în aplicare tot ce-ți trece prin minte și acea fericire interioară pe care o simți că dacă nu o împărtășești imediat va dispărea, dar oamenii născuți sub acest semn știu mai bine decât oricine cum să păstreze această stare pentru o perioadă cât mai lungă.

Ușor copilăresc.
A fi copilăresc în modul de a privi lumea cu curiozitate, entuziasm și inocență nu este ceva de care ar trebui să scapi, dar pentru Berbecul cu suflet veșnic tânăr, este o stare de spirit.

Preocupați de propriile nevoi. Deși nu se poate spune că sunt egoiști, dimpotrivă, Berbecii știu ce este cel mai important pentru ei și se pun pe primul loc.

Agresiv. Comportamentul agresiv arată o poziție fermă a propriilor drepturi, o exprimare greșită a gândurilor și emoțiilor într-un mod care îi afectează pe ceilalți. Asta este ceea ce nu se înțelege corect de fiecare dată, că nu trebuie neapărat să fii agresiv pentru a te impune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Perspicacitatea. Nativii acestei zodii sunt înzestrați cu o minte ascuțită, pătrunzătoare, care sunt capabili să prindă și să înțeleagă ce scapă majorității, au o minte ascuțită și sunt ageri.

Senzualitate. Taurii nu sunt nici cei mai frumoși oameni, nici cei mai deștepți, nici cei mai simpatici, dar au acel ceva care îi farmecă ușor pe cei din jur.

Încăpățânare.
Puterea ciudată de a face unele lucruri neimportante cu grijă, frenezie, încăpățânare, de parcă viața ar depinde de ele, asta înseamnă să trăiești, un citat în care se regăsesc complet Taurii.

Optimismul. Optimismul este descoperit individual și, prin urmare, nu poate fi dat omului ca o noțiune sau ca o simplă lecție. Omul însuși trebuie să arate optimismul din ființa lui, fără să-și fluture conștient un zâmbet de protocol pe buze, iar Taurii fac asta foarte bine.

Îngăduință.
Acești oameni au o atitudine indulgentă față de greșeli.

Gelozia.
Gelozia este o emoție umană normală și mulți oameni o simt în doze mici de-a lungul vieții. Puțină gelozie nu rănește pe nimeni, în cel mai rău caz te poți simți rușinat pentru un astfel de sentiment. Problema începe dacă ești unul dintre ghinioniștii care sunt mistuiți de gelozie. Dacă nu înveți să o controlezi, îți va distruge relația și îți va face viața un calvar.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este atras de noutate. Ca oricine curios din naștere, un nativ Gemeni adevărat nu urmează zicala conform căreia curioșii mor repede și învață tot ce poate din orice situație nouă, este interesat de lucruri unice și cunoscute de foarte puțini oameni. Și încearcă orice produs nou care apare pe piață.

Curioși. Curiozitatea lor merge mână în mână cu atracția pentru noutate, pur și simplu nu se pot opri la lucruri convenționale și vor să învețe din ce în ce mai multe.

Sociabili. Merg la multe petreceri și se integrează ușor în orice grup, motiv pentru care au mulți prieteni.

Creativ. Lucrează mereu la un proiect revoluționar și au o înclinație pentru artă. De asemenea, ies ușor din situații problematice dând dovadă de creativitate.

Săritori.
Oricine are nevoie de ajutor poate apela cu încredere la Gemeni pentru că va fi gata în orice moment să ajute pe cineva într-o situație mai grea. Nici nu trebuie să li se spună nimic pentru că au un simț foarte dezvoltat și sar de îndată ce văd că cineva este trist sau are nevoie de bani.

Greu de cucerit. Din cauza naturii lor complexe, sunt mai greu de cucerit, dar asta îi ajută să nu se aleagă cu inima zdrobită după fiecare eșec sentimental.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Iubitor. Dacă ar trebui ales un cuvânt pentru a defini Racii, acesta ar fi "iubitori". Se atașează rapid de oricine și nu se sfiesc să-și arate dragostea.

Precauți. Chiar dacă se îndrăgostesc repede, au grijă să-și ia măsuri de precauție, în primul rând află lucruri esențiale despre persoana în cauză, pentru a fi siguri că nu au dat peste vreun infractor și abia apoi își deschid sufletul.

Grijulii. Chiar și când sunt mici, dau dovadă de o fire extraordinară când la grădiniță se asigură ca cei din grupa mică să nu traverseze neregulat strada și să nu se rănească în groapa de nisip, iar când sunt mai mari se asigură că cei dragi își iau pastilele la timp și mănâncă corespunzător.

Intuitivi.
Putem spune chiar că au o intuiție uriașă atunci când înțeleg intențiile fiecărei persoane noi pe care o întâlnesc și când prima impresie nu îi înșală niciodată.

Protector. Își protejează întotdeauna prietenii de lucruri rele și de bârfe și vor întotdeauna să facă primul pas într-o lume necunoscută, ca nu cumva oamenii cu care sunt să nu aibă probleme pe drum.

Nehotărâți. Singurul lor defect ar fi că le este greu să decidă ce vor să facă cu viața lor. Din moment ce sunt mai preocupați să aibă grijă de cei din jur, uită că măcar din când în când trebuie să se pună pe primul loc.

Leu(22 iulie - 22 august)

Generoși. Ceea ce le place cel mai mult Leilor, pe lângă să fie în centrul atenței, este să-și împărtășească puținul cu ceilalți. În plus, dacă cineva îi cere ceva, fie că este o prietenă bună care vrea un împrumut sau o femeie însărcinată care are poftă de o bomboană, Leii împart cu mare bucurie.

Încrezători. Sunt încrezători că totul va fi bine și văd lumea în tonuri de roz.

Puternici. Acești oameni dau dovadă de o forță extraordinară în fața dificultăților vieții, cum ar fi moartea cuiva sau o investiție eșuată, cad și se ridică de fiecare dată.

Exuberant. Uneori se lasă duși de val și sunt mai exuberanți, dar asta face parte din farmecul lor și toată lumea îi iubește pentru ceea ce sunt.

Entuziaști. De multe ori se dovedesc a fi foarte entuziaști, zicala pe care o urmează este că vor, pot și fac, așa că se implică în nenumărate proiecte și, culmea, le duc pe toate până la sfârșit cu rezultate grozave.

Are mereu ceva de comentat.
Ceea ce nu este tocmai bine la acești nativi este că au mereu ceva de comentat, nu sunt niciodată mulțumiți și au sfaturi de dat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Modestă. Modestia se simte ca acasă în zodia Fecioarei, pentru ca acești oameni strălucesc pur și simplu, sunt umili, dar extrem de modești.

Meticulooase. Le place să facă totul încet, dar sigur, nu vor să rateze nimic și să respecte regulile din manuale.

Inteligente. Dau dovadă de inteligență peste medie și în această zodie s-au născut cele mai mari genii.

Perfecționiste. Le place ca totul să fie pus la punct, motiv pentru care lucrează cât e nevoie înainte de a preda un proiect pentru ca acesta să iasă fără pată și să fie lăudate pentru el.

Timide. Nu s-ar spune întotdeauna, dar nativii acestei zodii sunt, de fapt, foarte timide, preferă să stea în propriul colț decât să iasă în evidență.

Are tendința de a critica prea mult.
Orice Fecioară găsește întotdeauna ceva de criticat, indiferent dacă eticheta nu a fost respectată la bal sau o femeie poartă prea mult machiaj, în orice împrejurare ceva le deranjează pe Fecioare și, în ciuda timidității lor, își găsesc resursele necesare pentru a-și exprima cu orice preț nemulțumirea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Diplomată. Există două modalități principale de a rezolva o dispută: prin forță sau prin diplomație. Nu orice dispută trebuie rezolvată doar prin luptă, iar diplomația poate fi folosită pentru a obține un avantaj strategic și a găsi o soluție.

Grațioasă.
Grația este calitatea de a fi elegant, de a avea bun gust și de a face totul cu moderație, cu rafinament și stil, iar Balanța este cea mai bună la asta.

Frumoasă. Balanțele au un caracter foarte amabil, nu supără pe nimeni și se comportă frumos chiar și cu ultima persoană.

Iubitoare. Uneori sunt sufocant de iubitoare, chiar dacă nu vor să rănească pe nimeni, ajung să-și arate dragostea în mijlocul străzii și asta îi deranjează pe mulți.

Fermecătoare. Indiferent de defectele pe care le au, nimeni nu poate fi supărat pe ei din cauza farmecului lor irezistibil. Fără să depună niciun efort, sunt pe placul tuturor și au o eleganță înnăscută.

Nehotărâte. Ceea ce nu este foarte bine pentru cei născuți în Balanță este că le este greu să se decidă în orice, de la lucruri minore, cum ar fi ce culoare să poarte noua bluză, până la decizii mai importante, cum ar fi când să se căsătorească. Până la urmă o fac, dar de multe ori este deja prea târziu și nu se mai pot bucura de decizia bună pe care au luat-o.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Hotărâți. Acești nativi par să nu-și piardă niciodată determinarea, au o forță interioară de care dau dovadă tot timpul și care îi ajută să fie concentrați asupra lucrurilor importante din viață.

Puternici. Puterea lor vine mai mult din interior, găsesc resursele necesare pentru a merge mai departe după o dezamăgire sau necaz și își reîncarcă bateriile cu lucruri mărunte, dar plăcute sufletului.

Dinamici. Sunt oameni dinamici, iubesc munca în echipă și nu pot sta nemișcați o clipă. Le place să fie mereu ocupați, să facă mereu ceva nou și să fie disponibili pentru oricine are nevoie de ajutor.

Creativ. Își arată creativitatea în momentele cele mai potrivite. Iese ușor din situații complicate și dă dovadă de creativitate chiar și în cazul cadourilor pentru cineva, pentru că nu recurge niciodată la clasicele flori însoțite de bomboane.

Secretos. Știe să păstreze un secret și poți avea întotdeauna încredere într-un Scorpion, care din fire nu prea vorbește despre lucruri intime cu altcineva decât poate cu un prieten foarte bun din copilărie.

Obsedat. Riscă să devină obsedat atunci când pune ochii pe cineva și îl urmărește peste tot, îl sună non-stop, chiar și noaptea târziu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sincer. Nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume și nu poate minți, se vede pe față când nu este sincer.

Intelectual. Citește mult și face parte din cercurile filozofice, pentru a-și dezvolta gândirea și viziunea despre lumea din jurul său.

Entuziaști. Orice fac, ei fac cu entuziasm. Poate că nu îi prinzi foarte ușor cu ideile tale, dar odată ce s-au implicat într-un proiect, au făcut-o trup și suflet, cu toate resursele lor.

Optimist. Dacă a fost crescut cu dragoste în familie, atunci va fi optimist toată viața.

Iubitor de libertate.
Totul până la libertate. Aici Săgetătorii sunt capabili să lupte până în pânzele albe pentru dreptul la libera exprimare, liberul arbitru și tot ceea ce înseamnă libertatea de mișcare. Sunt pentru deschiderea granițelor și pentru abolirea pedepsei cu moartea în închisori pentru că sfidează grav drepturile omului.

Nepăsători.
Ceea ce ar trebui să facă este să lucreze la atenția lor distributivă, pe care nu o arată cu adevărat. Sunt destul de neglijenți când vine vorba de propriul aspect fizic, ceea ce nu le aduce cinste.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Plin de energie. Un adevărat Capricorn va fi mereu plin de viață, va avea o energie neobișnuită și va fi încântător din această cauză.

Precauți. Acești nativi sunt totuși precauți cu prietenii pe care și-i fac prin cluburi, pentru că știu cât de greu se fac banii, dar mai ales cât de dificil este să îi recuperezi după o tragedie.

Detașați. Chiar dacă au o viață complicată, privesc lucrurile cu detașare, pentru că sunt conștienți de faptul că au o singură viață de care vor să o profite la maximum.

Disciplinați. Ei învață de la o vârstă fragedă că trebuie să fie disciplinați dacă vor să obțină tot ce este mai bun din viață.

Depășește rapid dificultățile. Datorită faptului că sunt disciplinați și au întotdeauna resurse de energie și bani pentru a depăși rapid orice tip de dificultate care apare în viața lor profesională și chiar în viața lor romantică.

Individualiști.
Din păcate, sunt individualiști sau, în orice caz, se pun mereu pe primul loc, chiar dacă nu merită tot timpul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Independenți. Vărsătorii se desprind foarte repede de familie și intră în forța de muncă de la o vârstă fragedă, dobândind astfel o anumită independență financiară și reușind să nu mai depindă de ceilalți mai târziu.

Prietenos. Sunt foarte prietenoși cu toată lumea și au multe cunoștințe în diverse domenii, ceea ce îi ajută să fie printre primii care află veștile vieții lumești.

Rațional.
Are capacitatea de a fi rezonabil și de a gândi de două ori înainte de a face ceva.

Corect. Știe să fie un prieten bun și știe să fie loial unui șef. Nu fuge de îndată ce află un mic amănunt despre viața cuiva drag și nu vinde informații prețioase sau secrete din domeniul său de activitate doar pentru că i-ar fi mai bine la serviciu. Rămâne loial oamenilor care dau dovadă de respect reciproc.

Creativi.
Creativitatea este una dintre calitățile lor

Direct.
Mulți oameni se enervează dacă cineva este prea direct și tocmai de aceea se trece acest atribut la defecte, este un defect din perspectiva majorității, care nu suportă că adevărul doare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Are o imaginație bogată. Un bărbat născut sub semnul Peștilor va avea o imaginație bogată, poate prea bogată spre binele lui.

Altruist.
Acționează dezinteresat în favoarea celorlalți din milă față de persoanele defavorizate și de fiecare dată când dă ceva, o face din suflet, fără să aștepte nimic în schimb, dar ar aprecia măcar câte o mulțumire din când în când.

Artiști.
Sunt înclinați către meserii artistice, care presupun apariția pe o scenă, precum cea de cântăreț sau actor.

Intuitivi. Intuiția nu-i înșală niciodată pe acești nativi, care se bazează mult pe ea.

Receptivi. În ciuda celorlalte atribute, se dovedesc a fi oameni foarte receptivi la sugestii.

Risipitori. Peștii trebuie să fie foarte atenți pe ce își cheltuiesc banii, deoarece adesea rămân fără resurse pentru a plăti facturile și riscă să iasă din zona de confort după doar câteva zile de la primirea salariului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod