Horoscop 29 martie: Zi plină de furtuni pentru Săgetător

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Urmează o zi grea, plină de acțiune. S-ar putea să existe o diferență de opinii cu prietenii cu privire la chestiuni banale, dar vei prospera cu asta. Toate lucrurile începute vor fi finalizate, spre ușurarea ta. Este o zi promițătoare și optimistă.

Taur


Ai toate șansele să te înțelegi bine cu oamenii din jurul tău astăzi. Profită de acest lucru pentru a te bucura cât mai mult de compania celor dragi și de a face lucruri frumoase împreună pe tot parcursul zilei.

Gemeni


Natura ta extrem de competitivă te va împinge să faci lucrurile din ce în ce mai bine la locul de muncă.
Ajungi să cunoști oameni care au aceleași idei ca și tine, fapt ce nu va face decât să îți întărească determinarea.


Rac


Astăzi este o zi bună pentru tine. Vei fi într-o dispoziție bună, indiferent de problemele tale, dacă există. Dacă totul merge excepțional la locul de muncă, așteaptă până ajungi acasă. Familia ta va fi extrem de drăguță cu tine.

Leu


Dorința ta de a revoluționa lumea este la fel de puternică ca întotdeauna. Cele mai bune idei sunt cele care vin brusc. Așadar, ai grijă să ai întotdeauna un pix și hârtie la tine, este posibil să ai nevoie de ele.

Fecioară


Numai cine nu riscă, nu câștigă.
Astăzi este ziua în care vei avea ocazia de a face fie o investiție, fie de a începe un proiect nou. O duci bine cu banii, dar previziunile astrale spun că o vei duce și mai bine.


Balanță


Se pare că profesionalismul va fi umbrit de grijile personale. Găsește calea de a scăpa de probleme astăzi, înfruntându-le direct. Nu te bloca pe frontul emoțional, mai ales spre seară, te sfătuiesc astrele.

Scorpion


Presiunea muncii va continua să crească astăzi, prezic astrele. Dar te vei descurca cu mult stil, totul datorită răbdării tale. Învață cum să detectezi stresul devreme și apoi să acționezi asupra lui cât de repede poți.

Săgetător


Nava ta poate fi zguduită de controverse furtunoase astăzi.
Astrele te sfătuiesc să te ferești de oamenii care doresc să-ți dea o parte din mintea lor. Fii răbdător/oare și totul va trece.


Capricorn


Vei tânji după câteva clipe libere, dar îți va fi greu să te desprinzi de ce ai de făcut. Până nu vei termina, nimeni nu va putea să dea de tine. Vestea bună este că recompensele vor fi majore.

Vărsător


Ideile tale vor putea fi puse în practică astăzi. Tot ce atingi se transformă în aur. Când lucrurile devin grele, mai mult te ambiționezi să o scoți la capăt. Și iese ceva grozav de fiecare dată.

Pești


Nu te lasă dus/ă de val astăzi, în special în ceea ce privește dragostea.

Dacă cineva încearcă să se apropie de tine, mai întâi verifică persoana respectivă și abia apoi permite-i să între în viața ta.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod