3 zodii de femei care sunt numai după bani. Materialismul este pe primul loc!

Despre aceste zodii se spune că sunt materialiste pentru că știu să aprecieze bunurile materiale, dar au și anumite cerințe de la viață în acest sens.

Le place să fie înconjurate de lux și reușesc să facă multe cu puțin. Acestea sunt semnele care știu să învârtă banii pe degete și au întotdeauna succes în cariera lor, dar și în dragoste.

3 zodii de femei care sunt numai după bani:

 

Taur


Taurul iubește luxul și opulența, dar mai presus de toate, îi place ca frumusețea din jurul lui să iasă în evidență.

Întotdeauna își va lăsa amprenta stilului său personal atunci când vine vorba de bunurile sale.

Îndrăgostită de lux, dar și de artă, nativa Taur va căuta să îmbine valoarea cu frumusețea, iar stilul său, alegerile sale, până la cele mai mici detalii, îi spun povestea.

Femeia Taur nu va accepta să lucreze gratuit și va ști întotdeauna să ceară ceea ce i se cuvine. Ea doar prețuiește serviciile și lucrurile și știe cum să învârtă banii pe degete.

În plus, Taurii sunt oameni foarte muncitori și nu se așteaptă să le cadă totul din cer.

Tocmai de aceea putem spune că își fac singuri norocul.

Le place să ocupe poziții de conducere, unde dețin controlul, dar mai presus de toate, Taurii sunt antreprenori, așa că îi vom întâlni adesea printre oameni de afaceri. Sunt oameni talentați, așa că le va fi ușor să deschidă mai multe afaceri de-a lungul vieții, deoarece sunt muncitori, perseverenți și creativi.

Chiar dacă vor câștiga mulți bani, în general, karma acestui semn le aduce multe probleme. Fie rămân cu responsabilități financiare, fie salturile materiale pe care le fac necesită anumite compromisuri, fie ele amoroase sau nu.

Chiar dacă își permit, Tăuroaicele nu sunt cheltuitoare și nu își vor da niciodată banii de buzunar superficial. Sunt foarte atente și pretențioase în ceea ce privește achizițiile pe care le fac, dar și asupra alegerilor lor sentimentale. Nu vor sta cu cineva fără măcar aceeași condiție ca și ele.

Berbec


Nativele Berbec sunt oameni cu gusturi fine și cerințe speciale. Nu doar că le place luxul, dar nu vor accepta niciodată să lucreze sau să trăiască într-un mediu care nu le place sau să se îmbrace în ceva care nu le caracterizează.

Berbecul este mult mai cheltuitor și îi place să trăiască clipa. Femeile din această zodie vor călători mult și își vor cumpăra haine pe care nu vor ajunge niciodată să le poarte, dar vor face și achiziții utile la care țin cu adevărat și care le ajută să se dezvolte.

Nativele Berbec au abilități deosebite de comunicare și capacitatea de a-și face relații, acestea fiind punctul forte al succesului lor. Ele cunosc o mulțime de oameni, știu să stabilească și să mențină relații și au întotdeauna la cine să apeleze atunci când au probleme.

Tocmai de aceea, în afaceri, dar și în dragoste, ele avansează rapid.

Deși rar își pornesc singure afaceri, femeile Berbec ajung adesea în funcții de conducere, având un caracter de lider marcant. Cu toate acestea, nu vor fi niciodată șefe rigide, dimpotrivă, sunt pline de viață și creativitate și știu să aibă grijă de echipa lor.

În inimile lor, femeile Berbec își doresc ca, din toate succesele lor financiare, să împărtășească cu cei mai puțin norocoși sau să lupte pentru cauze care vizează natura, dreptatea, drepturile și umanitatea.

Leu


Nativele Leu se nasc pentru a face afaceri. Reușesc să învârtă banii pe degete, să exceleze în orice loc de muncă și să scoată profit din orice.

Leoaicele pot lucra atât pe cont propriu, cât și în echipă, motiv pentru care reușesc să facă față indiferent de situație.

În plus, fabuloasa lor intuiție materială și financiară le ajută să știe când să abandoneze o idee sau un drum pe care l-au început fără a suporta mari pierderi.



De asemenea, au un simț fantastic când vine vorba de parteneriate de dragoste. Știu intuitiv cu cine ar trebui să meargă mai departe și cine le-ar putea trăda sau trage în jos mai târziu.

Leii au idei inovatoare și privesc departe în viitor. Acești nativi își construiesc luxul în care trăiesc combinând intuiția cu munca, inteligența și norocul. Rareori va rata Leul o oportunitate.

Energia lor materială este printre cele mai puternice din zodiac și au curajul să acționeze, în timp ce alții încă pun la îndoială și iau în considerare riscurile.



Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod