20 de lucruri surprinzătoare despre Cameron Diaz. A fost colegă de clasă cu Snoop Dog și a renunțat la actorie din voință proprie

Cameron Diaz a renunțat la actorie din proprie voință, ceea ce nu vezi prea des la Hollywood. Descoperă și alte lucruri surprinzătoare despre celebra actriță!
Ultimul rol al lui Cameron într-un film a fost în 2014, în adaptarea "Annie", acum aproximativ 10 ani. După aceea, a părăsit industria cinematografică, deși câștigase dragostea a milioane de fani datorită rolului din The Mask, printre altele.

  • Află 20 de lucruri surprinzătoare despre viața actriței Cameron Diaz și adevăratul motiv pentru care a părăsit lumea de la Hollywood:


1. Cameron Diaz s-a născut în 1972. Mama ei era agent de import/export, iar tatăl ei era maistru al companiei petroliere din California. Actrița are rădăcini cubaneze, engleze și germane.

Diaz își amintește cu căldură de părinții ei, spunând: "Am avut părinți minunați, au fost minunați. Nu am fost privilegiați, dimpotrivă. Familia mea strângea cutii de aluminiu pentru a le vinde pentru câțiva bani în plus, deoarece 20 de dolari însemnau ceva pentru noi."

2. Cameron Diaz a crescut cu sora ei mai mare, Chimene. Viitoarea actriță avea șerpi, șoareci și se gândea la o carieră ca zoolog. A mers la o școală obișnuită, iar cântărețul de rap, Snoop Dog, i-a fost coleg de clasă. Când era copil, era destul de înaltă și avea un zâmbet molipsitor.

Poate te interesează și: Cameron Diaz crede că a transportat droguri înainte de a primi rolul din „Masca”: „A fost singurul meu job în Paris”


3.

La 16 ani, Diaz și-a început cariera de model, semnând un contract cu Elite Model Management. Își amintește că a fost destul de critică cu aspectul ei la acea vreme. I-a fost greu să nu se compare cu alte fete.

4. Debutul lui Diaz în cinema a fost când avea 21 de ani, apărând în The Mask. Unul dintre angajații agenției de modele i-a recomandat lui Diaz să participe la casting. Când a primit rolul, a început să ia cursuri de actorie pentru că nu avea deloc experiență.

5. Comedia, în care Diaz și Jim Carrey au format un duo frumos, a fost unul dintre primele 10 filme cu cele mai mari încasări din 1995. Într-un interviu, actrița a spus că, după lansarea filmului, oamenii au numit-o elegantă, dar ea nu s-a simțit niciodată astfel. Ea credea că s-a născut pentru comedii pentru că era foarte ciudată.

6. Un an mai târziu, a apărut în There’s Something About Mary și a fost nominalizată la Globul de Aur pentru interpretarea ei. Pe platoul acelui film, ea l-a întâlnit pe actorul Matt Dillon cu care a avut o relație pentru o scurtă perioadă de timp.

7. Mai târziu, Diaz a încercat roluri mai serioase. Așa că, în 1999, a apărut în Being John Malkovich, unde a portretizat o soție nefericită a unui păpușar șomer. Unul dintre critici a spus: "Diaz este una dintre cele mai arătoase femei din filme, care, aici, arată atât de dezgustător încât cu greu o recunoaștem".

Cameron Diaz în Charlie’s Angels



8.

În 2000, Diaz a jucat în Charlie’s Angels, care a fost, din nou, unul dintre filmele cu cele mai mari încasări ale acelui an. Un an mai târziu, a jucat în The Invisible Circus și Vanilla Sky. Performanța ei în Vannilla Sky i-a adus nominalizări la numeroase premii, alături de o imagine extrem de bună.

9. După aceea, i-a dat vocea Fionei în 4 filme Shrek și a avut un rol important în Gangs of New York, regizat de Martin Scorsese. Diaz a spus că rolul din Gangs of New York a fost cel mai înalt punct al carierei ei.

10. În 2010, Forbes a clasat-o pe Diaz drept cea mai bogată celebritate feminină, punând-o pe locul 60 printre cele mai bogate 100.

11. Mai târziu, actrița a apărut în mai multe filme care au primit recenzii destul de proaste. În 2013, a jucat în The Counselor cu Javier Bardem, Penélope Cruz și Brad Pitt. Chiar dacă filmul nu a fost foarte bun, rolul lui Cameron a fost considerat cel mai bun rol al ei din ultimii ani.

12. În 2014, a apărut ultimul film cu Diaz. Este vorba despre Annie, o adaptare a unei piese de pe Broadway. Criticii nu au avut comentarii pozitive, iar după aceasta, Diaz a decis să ia o pauză din cariera ei ca actriță. În 2017, ea a spus că "2 decenii de călătorie între platourile de filmare și casa ei i-au afectat bunăstarea".
Avea nevoie să se vindece.



13. La sfârșitul anului 2013, Diaz a publicat The Body Book, un bestseller pe primul loc în New York Times. În carte, actrița a spus că nu îi păsa suficient de mult de corpul ei, dar acum îi acordă mai multă atenție. În 2016, ea a publicat The Longevity Book. De atunci, ea a investit în startup-uri din sănătate și biotehnologie.

14. În 2014, prietena apropiată a lui Diaz, Nicole Richie, a prezentat-o ​​muzicianului Benji Madden. 10 luni mai târziu, ei doi s-au căsătorit. În 2019, au avut o fiică.

15. Într-o conversație recentă cu Gwyneth Paltrow, Diaz a spus că a părăsit cinematografia când și-a dat seama că nu are timp pentru ea însăși. Și când a pus stop carierei sale ca actriță, și-a găsit pacea cu ea însăși pentru că a început să aibă grijă de ea însăși. Ea a adăugat că a fost foarte greu să fii tot timpul în lumina reflectoarelor. Celebritățile sunt în mod constant presate de multă energie din partea altor oameni.

16. Cameron Diaz a vrut să demonstreze că poate avea grijă de ea însăși, să fie adultă și să facă față dificultăților, să fie responsabilă pentru ea însăși și să trăiască așa cum își dorește ea, nu altcineva.

17. În trecut, Diaz a acordat foarte multă atenție aspectului ei.

Acum ea spune: "Ultimul lucru la care mă gândesc este cum arăt. Practic nu fac nimic. Îmi place să nu mă spăl pe față."


Citește și: Cameron Diaz spune că nu îi mai pasă cum arată, de când a renunțat la actorie: „Nu mă spăl niciodată pe față”


18. Cameron este împotriva injecțiilor cu Botox și a intervențiilor chirurgicale plastice și i s-au făcut proceduri doar atunci când avea cu adevărat nevoie de ele. Și-a spart nasul de 4 ori: de 3 ori când facea surfing și o dată când a lovit o ușă de sticlă. Și, pe deasupra, nu folosește deodorant de 20 de ani.



19. Când Paltrow a întrebat-o pe Diaz ce și-ar dori să învețe fiica ei, ea a spus că nu vrea ca fiica ei să se asocieze cu cuvintele drăguț și frumos. Vrea să o ajute să-și dea seama ce este cu adevărat.

20. Cameron Diaz este total fericită de aspectul ei. Ea spune: "Nu îmi voi pune niciodată implanturi mamare. Cred că în LA, multe fete o fac pentru a le face pe plac altora. Îmi plac ridurile mele de râs. Cred că asta înseamnă că am zâmbit toată viața!"

Sursă: brightside
Foto: hepta

20 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod