Povestea de dragoste dintre Benedict Cumberbatch și Sophie Hunter: Și-au anunțat logodna în ziar

Benedict Cumberbatch și Sophie Hunter nu s-au îndrăgostit la prima vedere, ci mai degrabă au devenit buni prieteni. Au fost atât de discreți, încât nu se știe când au început să aibă o relație de dragoste.

După rolul din Sherlock, actorul Benedict Cumberbatch a devenit într-o clipă unul dintre cei mai doriți burlaci. Dar chiar înainte de a se bucura de marele său succes, și-a cunoscut viitoarea soție.

Chiar dacă nu și-au dat seama că au avut sentimente romantice unul pentru celălalt la început, în cele din urmă au devenit o familie și acum au 3 copii împreună.

Ei au reușit să realizeze imposibilul pentru o celebritate: pot împărtăși cu fanii lor cele mai importante momente din viața lor, păstrând în același timp viața intimă departe de atenția publicului.

S-au cunoscut pe platourile de filmare


Benedict Cumberbatch și Sophie Hunter s-au cunoscut în 2009, când lucrau împreună la Burlesque Fairytales. Până atunci, Cumberbatch îl jucase deja pe Stephen Hawking într-un film BBC, dar a atins apogeul carierei sale abia când a devenit Sherlock Holmes.

La rândul ei, Sophie Hunter tocmai își începuse cariera de dramaturg, iar în 2007, a câștigat The Oxford Samuel Beckett Theatre Trust Award pentru piesa The Terrific Electric, pe care a regizat-o.

Burlesque Fairytales nu a făcut mulți bani, dar a schimbat viețile lui Benedict și Sophie. Nu s-au îndrăgostit la prima vedere, ci mai degrabă au devenit buni prieteni. La acea vreme, Cumberbatch se întâlnea cu actrița Olivia Poulet, iar Hunter avea o relație cu sculptorul Conrad Shawcross. Dar în 2010, Sophie și Benedict au devenit din nou singuri.

Și-au anunțat logodna în ziar


Nu se știe când exact Sophie și Benedict au început să se întâlnească.

Și-au păstrat dragostea secretă, deși au apărut împreună la unele evenimente.

Ei au fost fotografiați pentru prima dată în mai 2013, iar în iunie 2014 au apărut împreună la French Open.

Câteva luni mai târziu, au fost revăzuți împreună, de data aceasta în restaurantul Quaglino’s. Presa a început să-i numească un cuplu.

Sophie și Benedict și-au anunțat oficial relația pe 5 noiembrie 2014 și au făcut-o într-un mod englezesc foarte elegant, de modă veche.

A existat un anunț în The Times, într-o rubrică specială pentru nașteri și decese, care suna așa: "Este anunțată logodna dintre Benedict, fiul lui Wanda și Timothy Cumberbatch din Londra, și Sophie, fiica lui Katherine Hunter din Edinburgh și Charles Hunter din Londra."

Mai târziu, s-a aflat că, înainte de a cere în căsătorie pe Sophie, Benedict i-a cerut permisiunea mamei ei.

Au anunțat că vor avea un copil și apoi s-au căsătorit


A urmat un val de știri despre tinerii căsătoriți.

În primul rând, la 2 luni după anunțarea logodnei, Sophie și Benedict i-au șocat pe fani când au spus că așteaptă primul lor copil. Și 1 lună mai târziu, s-a aflat că s-au căsătorit.

De Ziua Îndrăgostiților în 2015, s-au căsătorit la Biserica Sf. Petru și Sf. Paul din Mottistone, situată pe insula Wight din Anglia. Sophie a purtat o rochie Valentino, ca un omagiu de Ziua Îndrăgostiților.

S-au bucurat la maximum de luna lor de miere


După nuntă, tinerii căsătoriți au participat la Premiile Oscar.

Benedict a fost nominalizat pentru cel mai bun actor pentru The Imitation Game. Eddie Redmayne a fost cel care a câștigat premiul în acel an, dar acest lucru nu le-a stricat starea de spirit lui Benedict și soției sale, care au plecat într-o excursie prin California de Sud imediat după eveniment.

Pe parcursul întregii vacanțe, s-au bucurat unul de compania celuilalt. Martorii au spus: "Nu puteau să-și țină mâinile departe unul de celălalt" și "s-au sărutat, s-au îmbrățișat și s-au ținut de mână chiar și atunci când băgau benzină". Ei au mai adăugat: "Benedict părea complet îndrăgostit, avea ochi doar pentru Sophie".

Poate vrei să citești și: O poveste de dragoste dincolo de moarte: Liam Neeson i-a rămas fidel soției pierdute într-un tragic accident

 

Au fost fericiți să aibă primul lor copil, apoi pe al doilea și pe al treilea...


Pe 13 iunie 2013, Sophie și Benedict au devenit părinți pentru prima oară. Chiar dacă la început au ținut secret numele copilului, s-a aflat mai târziu că l-au numit pe băiat Christopher Carlton. Ei îi spun Kit.

Au mai avut un copil pe 20 octombrie 2016. Sophie și Benedict au anunțat fericita veste în cadrul premierei Doctor Strange. Al doilea fiu al lor, Hal Auden, s-a născut pe 3 martie 2017, la 21 de luni după fratele mai mare.

În 2018, au apărut zvonuri despre un al treilea copil. Sophie și soțul ei au participat la Showtime Emmy Eve Party din Los Angeles.

Purta o rochie elegantă alb-negru și i se vedea burtica. Și, în 2019, s-a născut al treilea fiu al lor, Finn.

Chiar dacă Sophie și Benedict au împărtășit veștile despre copiii lor, ei încearcă să țină atenția publicului departe de viața de zi cu zi a copiilor lor. Ei nu arată fotografii cu ei și protejează drepturile fiilor lor la viața privată.

Sophie își susține mereu soțul


După cum spune Benedict, Sophie este fana lui numărul 1. El spune: "Este mândră de munca mea, este mândră de mine și mă iubește".

Cumberbatch apreciază sprijinul ei. Așa că, în timpul premiilor BAFTA TV din 2019, și-a sărutat soția pe covorul roșu, iar apoi, când a câștigat premiul pentru rolul său din Patrick Melrose, a spus: "Trebuie să mulțumesc unei alte persoane care este foarte importantă în lumea mea, care este soția mea, Sophie, și familia noastră. Tu ești stânca mea."

Sophie încearcă să-l însoțească pe Benedict la toate evenimentele mari. În 2022, ea a fost fericită pentru el când a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, a câștigat premiul Cinema Vanguard pentru rolul Doctor Strange și a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor pentru The Power of the Dog.

Sophie l-a însoțit și în mai 2022 la proiecția specială a filmului Doctor Strange și Multiverse of Madness din New York.

Își protejează cu grijă relația de cei din exterior


Nici Sophie, nici Benedict nu au pagini de socializare. Ei nu doresc ca fiecare mic detaliu despre ei înșiși să fie online.



În schimb, se simt mai confortabil să împărtășească doar evenimentele cheie din viața lor. În plus, Cumberbatch a spus odată că nu are abilitățile necesare pentru a avea o pagină de socializare. El spune că, dacă ar decide să o facă, ar fi nevoie de atât de mult timp pentru a edita un singur tweet, încât ar ajunge să-și piardă locul de muncă.

Încearcă să fie un cuplu stilat


În ciuda faptului că nu au o viață online, Sophie și Benedict iubesc să atragă atenția asupra lor atunci când apar pe covorul roșu.

Ei încearcă să poarte ținute asortate pentru fiecare eveniment la care participă în cuplu. De exemplu, în timpul premiilor Emmy din 2018, Cumberbatch a purtat un costum clasic din 3 piese, iar Hunter a fost un showstopper într-o rochie galbenă îndrăzneață.

Dar, una dintre cele mai interesante apariții ale lor a fost cea de la Met Gala 2019. Cumberbatch a purtat un costum de bambus cu o pălărie elegantă și un baston, iar Hunter era îmbrăcată într-o rochie din tafta liliac.

Cuplul demonstrează că se pot bucura de atenția publicului fără a împărtăși prea multe despre viața lor privată. Ei își arată sentimentele în public în timpul evenimentelor oficiale, dar nu o fac în fiecare zi online.

Sursă: cherry.world
Foto: hepta

3 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod