O poveste de dragoste dincolo de moarte: Liam Neeson i-a rămas fidel soției pierdute într-un tragic accident

Povestea de dragoste dintre Liam Neeson și Natasha Richardson este o lecție de viață pentru noi toți, este despre iubire, pierdere și puterea unei legături cu adevărat indestructibile.

Dragostea poate dura pentru totdeauna. Cu toate acestea, ne putem confrunta cu obstacole de-a lungul vieții care ne-ar putea despărți în mod neașteptat de persoana pe care o iubim cel mai mult.

Poate te interesează și: Povestea de dragoste dintre Michelle Pfeiffer și David Kelly: Au avut un copil la două luni după ce s-au cunoscut


Liam Neeson, celebrul actor de la Hollywood, a experimentat acest tip de durere când și-a pierdut soția după o căsnicie de 15 ani.

 

S-au îndrăgostit imediat, dar ea era căsătorită


Natasha Richardson și Liam Neeson s-au întâlnit pentru prima oară când au fost distribuiți în Anna Christie în 1993. Liam este un bărbat fermecător și foarte frumos la orice vârstă, dar la acea vreme era renumit pentru că ra un cuceritor, iar femeile îi cădeau la picioare. Pe de altă parte, Natasha Richardson era căsătorită cu producătorul Robert Fox.

Conform lui Liam, între ei era o chimie grozavă atât pe platou, cât și în afara lui:

"Nu am avut niciodată o astfel de chimie explozivă cu o actriță"
, a spus actorul la acea vreme.



În cele din urmă, Natasha a răspuns avansurilor lui Liam Neeson după divorțul ei, fără să fie preocupată de reputația de aventurier a actorului

"Mă bucur că femeile se îndrăgostesc de el pentru că știu de ce", a declarat Richardson.

Liam și Natasha s-au căsătorit și și-au întemeiat o familie


În ciuda flirtului lor pasional, Neeson nu a fost prea romantic față de Richardson în primele etape ale relației lor, preferând să-și păstreze sentimentele pentru el. De ziua ei, el i-a trimis de fapt o felicitare cu următorul mesaj. "Mă ajungi din urmă. Multă dragoste, Oskar."

Natasha a fost supărată de lipsa de pasiune pe care actorul o transmitea în respectivul mesaj, considerând că era banal și suna ca o scrisoare către un prieten. Prin urmare, ea a decis să-l întrebe sincer despre viitorul relației lor.

Sinceritatea ei l-a determinat pe Liam să fie la rândul lui sincer în ceea ce privește sentimentele sale și a recunoscut că se îndrăgostise de ea.

"Acest lucru este real și autentic și este ceva care trebuie protejat", a spus Neeson.

După ce amândoi și-au recunoscut sentimentele, s-au căsătorit în 1994 la o fermă din New York, pentru a-și celebra dragostea.

Au fost atât de devotați unul față de celălalt încât, atunci când Liam Neeson a fost distribuit în Nell, Natasha a făcut toate eforturile pentru a obține și ea un rol în film. Au avut primul lor copil, Michael Richard Antonio Neeson, aproximativ un an mai târziu. Natasha a rămas din nou însărcinată în mod neașteptat la scurt timp după naștere, iar cuplul l-a avut pe Daniel Jack Neeson în 1996.

Poate vrei să citești și: Secretul unei căsnicii de 37 de ani. Povestea de iubire dintre Jamie Lee Curtis și Christopher Guest
 

Tragicul accident


Ani mai târziu, a avut loc o tragedie, bulversând liniștea întregii familii. Richardson a avut un accident care i-a provocat o leziune cerebrală în timp ce schia în Quebec, Canada, în martie 2009. Când a avut loc incidentul îngrozitor, ea nu purta cască, dar la început părea în regulă și a refuzat asistența medicală. Ceea ce ea a presupus inițial a fi o leziune ușoară a capului a fost de fapt o leziune mortală.

Liam, care lucra în Toronto la acea vreme, s-a grăbit să ajungă la soția sa, care se afla pe patul de spital.

Medicii l-au informat că a intrat în moarte cerebrală și că nu se poate face nimic pentru a o salva.

"Am mers la ea și i-am spus că o iubesc. I-am spus: 'Iubito, nu te mai întorci din asta. Te-ai lovit la cap.'"

Liam a fost forțat să ia cea mai grea decizie din viața lui, una care i-a schimbat ireversibil viața. El a fost de acord ca iubita lui soție să fie deconectată de la aparate. Natasha Richardson, în vârstă de 45 de ani, a murit la 2 zile după accident.

Amintiri prețioase și loialitate față de regretata lui soție


După ce Natasha a murit, Liam a decis să-și păstreze suferința în privat și departe de mass-media. Astfel, el nu a vorbit despre ce s-a întâmplat și nu a dat nicio declarație presei în anii de după accident.

În 2016, actorul i-a adus un omagiu soției scriind:

"Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi pe cineva pe care-l iubești. Soția mea a murit pe neașteptate. Mi-a adus atât de multă bucurie. Ea a fost totul pentru mine."


În ciuda faptului că viața i-a despărțit, Liam comemorează anii fericiți de căsnicie cu o grijă și o protecție extraordinară, recunoscător pentru dragostea pe care amândoi au simțit-o unul pentru celălalt.



"Acei 16 ani în care am fost soțul ei m-au învățat cum să iubesc necondiționat. Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru soții noștri. Pentru că, într-o zi, când ridici privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo."


Chiar dacă a murit în 2009, durerea poate fi totuși intensă uneori. "Sunt perioade acum când aud ușa deschizându-se", a mărturisit Liam, "și încă cred că o voi auzi".

Sursă: brightside
Foto: hepta

20 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod