Căsătorie sau aventură? Află cu ce zodii te vei așeza la casa ta și cu care doar te vei distra

Descoperă zodiile cu care ai putea avea o relație de lungă durată, dar și pe cele cu care doar te vei distra. După ce ai aflat, e doar alegerea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să te așezi la casa ta, cu siguranță poți avea cele mai durabile relații cu cei din Gemeni, Vărsător, Leu sau Săgetător. Aceste patru semne zodiacale îți pot oferi provocarea de care ai nevoie.

În schimb, pentru distracție te poți baza pe Balanță, Capricorn sau chiar pe o persoană din aceeași zodie ca tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești în căutarea unei relații serioase, alege un partener din Capricorn, Rac sau Balanță, doar aceste zodii te vor satisface emoțional așa cum îți dorești.

Pentru o aventură, Berbecii, Scorpionii sau Fecioarele sunt cei care rezonează cu senzualitatea cu care ești înzestrată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt foarte greu de așezat la casa lor, dar pentru aventuri perfecte trebuie să-i aleagă pe cei din Leu, Fecioară, Scorpion sau chiar Gemeni.

Pentru o relație mai serioasă, Vărsătorul, Balanța sau Berbecul pot să țină pasul cu ei și să le liniștească spiritul libertin.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cei care pot avea grijă de un Rac sunt nativii născuți sub semnele Fecioarei, Taurului și Peștilor, doar ei îl pot satisface emoțional.

Pentru aventuri, Leii și Capricornii sunt cei mai potriviți pentru că nici ei nu își doresc angajamente serioase și se pot distra fără implicare sentimentală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este stimulat emoțional de Rac, Scorpion sau Fecioară, dar nu durează mult și pasiunea dispare.

Cei care îi vor menține viu interesul pe tot parcursul vieții vor fi cei din Berbec, Gemeni sau Balanță, doar cu ei își poate întemeia o familie sudată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara se va bucura de cele mai uimitoare întâlniri cu nativii din Gemeni, Vărsător sau Scorpion, dar totul va fi ocazional.

Pentru căsătorie și o relație de lungă durată are nevoie de un Capricorn, un Taur sau un Rac. Nici o relație cu o altă Fecioară nu este sortită eșecului!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța iubește echilibrul, iar acest lucru o va aduce mai aproape de un Taur, o Balanță sau un Berbec. Din păcate, pe parcurs, își va da seama că acești oameni nu au altceva de oferit și se vor limita doar la a se distra.

Pentru o relație de durată, Gemenii, Leul sau Vărsătorul sunt cei mai potriviți!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionilor le place sa flirteze, iar cei mai potriviți oameni pentru asta sunt cei din zodia Taur, Berbec sau Săgetător.

Când simt că trebuie să se așeze la casa lor, în Pești, Capricorn sau Rac vor găsi exact ceea ce au nevoie! Mai mult, sunt capabili să-i aducă cu picioarele pe pământ și îi vor face să privească viața cu alți ochi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este spontan și va fi, de asemenea, atras de Săgetători pentru aventuri de o noapte sau de alții care vor doar distracție.

Când caută relații serioase în care sentimentele sunt mult mai profunde, Leii, Gemenii sau Balanța sunt semnele cele mai potrivite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cele mai complete relații ocazionale, fără drame și despărțiri dureroase, pot fi avute cu Balanțe, Raci sau Berbeci.

Când își pun sentimentele pe primul loc, Capricornii vor întemeia familii durabile cu Tauri, Scorpioni și Fecioare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru aventuri, Vărsătorii vor alege oameni pe care îi pot avea la picioare, iar cei mai potriviți sunt cei din zodiile Scorpionului, Peștilor sau Leului.

Când sunt gata să treacă la următorul nivel, alegerea perfectă va fi un partener Gemeni, Balanță sau Săgetător.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii vor fi cuceriți ocazional de Vărsător, Balanță sau Taur, dar inima lor va fi furată permanent de Raci, Scorpioni sau Capricorni.

Deși fiecare relație pe care o încep pare a fi de viitor și se îndrăgostesc nebunește la început, pe parcurs își dau seama că au mult mai multe nevoi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod