Marc Anthony va deveni tată pentru a șaptea oară. A patra sa soție, Nadia Ferreira, este gravidă

La două săptămâni de la nuntă, Marc Anthony, în vârstă de 54 de ani, va deveni tată pentru a șaptea oară. Nadia Ferreira, cea de-a patra lui soție, în vârstă de 23 de ani, este gravidă.
Marc Anthony și soția sa Nadia Ferreira au anunțat, de Ziua Îndrăgostiților, că așteaptă primul lor copil împreună și al șaptelea al lui Marc.

 
Marc Anthony așteaptă al șaptelea copil, primul cu soția sa, Nadia

 

Cântărețul, în vârstă de 54 de ani, și a patra soție a lui, în vârstă de 23 de ani, au împărtășit vestea fericită postând pe conturile lor de Instagram o fotografie cu burtica de gravidă. Bebelușul va fi cel de-al șaptelea copil al lui Marc și primul al cuplului.
 

 
Imaginea postată îl prezintă pe Marc sprijinindu-și o mână tatuată pe burtica de gravidă a soției sale, în timp ce ea își sprijină mâna peste a lui, etalându-și inelul de logodnă cu diamante masive.
 

Anunțul sarcinii, de Sfântul Valentin, la două săptămâni după nuntă
 


„Cel mai bun cadou de Valentine’s Ever!!!”, a scris ea lângă  fotografia postată, adăugând în spaniolă: „Îți mulțumim Doamne pentru această mare binecuvântare din viețile noastre”.

Anunțul sarcinii vine la doar două săptămâni după ce cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie luxoasă, pe 28 ianuarie, la Miami.
 
Cuplul a optat să nu împărtășească cât de dezvoltată este sarcina Nadiei sau care este data aproximativă la care aceștia se așteaptă să se nască bebelușul.
 


Cine sunt mamele copiilor lui Marc
 


Anthony are deja șase copii.
Pe fiica sa cea mare, Arianna Muñiz, în vârstă de 29 de ani, o are cu fosta lui iubită Debbie Rosado, iar fostul cuplu a mai adoptat și un fiu, Chase Muñiz.

În urma unei logodne eșuate cu actrița dominican-americană Claudette Lali, Anthony s-a căsătorit cu prima soție, câștigătoarea Miss Univers Dayanara Torres, în 2000. Din acest mariaj au rezultat doi copii: Cristian Muñiz (22 de ani) și Ryan Muñiz (19 ani).
 
După o despărțire și o reconciliere, căsătoria s-a încheiat definitiv în 2003.

Următoarea căsătorie a lui Anthony a fost cu actrița și starul pop Jennifer Lopez, 53 de ani. Cuplul s-a căsătorit în 2004, în urma colaborărilor din deceniul precedent.
 
În 2008, și-au extins familia odată cu nașterea gemenilor lor, Emme și Max.
Cu toate acestea, cuplul și-a anunțat despărțirea în 2011, divorțul fiind finalizat în anul următor.

În 2014, Marc s-a căsătorit cu Shannon De Lima, un model, dar dragostea lor a fost de scurtă durată și s-au despărțit până în 2016, cu divorțul încheiat în 2017.

În luna februarie a anului trecut, el a început o relație cu Nadia Ferreira, un model care a fost încoronat Miss Univers Paraguay în 2021. Ulterior, ea s-a clasat pe primul loc la concursul principal de Miss Univers.
 
Cuplul și-a anunțat logodna în luna mai a anului trecut și s-a căsătorit la Miami, la Muzeul de Artă Pérez, pe 28 ianuarie.


Gemenii făcuți cu Jennifer Lopez nu au venit la nunta lui Marc

 

De la ceremonie au lipsit fosta sa soție Jennifer Lopez, precum și noul ei soț Ben Affleck, dar și gemenii pe care îi au Marc și J.Lo, Emme și Max.

Pentru ceremonie, Marc a avut doi cavaleri de onoare, în persoana faimosului star international al fotbalului, David Beckham și  a omului de afaceri Mexican, Carlos Slim, care, în trecut, a deținut și titlul de cel mai bogat om din lume.
La nunta lui Marc Anthony cu Nadia Ferreira au fost prezente și alte vedete, printre care Maluma, Romeo Santos, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și Luis Fonsi.

15 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod