Marc Anthony și-a cerut în căsătorie iubita cu 30 de ani mai tânără. I-a dat un inel aproape identic cu cel al lui Jennifer Lopez

Marc Anthony și iubita lui în vârstă de 23 de ani s-au logodit.

Modelul Nadia Ferreira, fostă Miss Universe Paraguay, a postat întreaga săptămână pe social media indicii cu privire la inelul său de logodnă. Tânăra în vârstă de 23 de ani a confirmat joi că ea și cântărețul în vârstă de 53 de ani se vor căsători.

Citește și: Adele e mai fericită ca niciodată. Cântăreața și-a cumpărat o casă de 58 de milioane de dolari împreună cu iubitul ei, Rich Paul


„Petrecere de logodnă!!!”, a scris Ferreira într-o postare pe Instagram Story în care ea și Marc Anthony se țin de mână. Ea l-a tăguit în postare pe starul latino și a adăugat un emoji în formă de inel.


Degetul inelar al lui Anthony are un tatuaj negru, în timp ce viitoarea mireasă își arată inelul de logodnă cu diamant dreptunghiular.

Anunțul vine după numai trei luni de relație.
Zvonurile cu privire la faptul că cei doi formează un cuplu au apărut după o vacanță petrecută împreună în Mexic.


Pe 19 martie, aceștia și-au făcut relația oficială pe Instagram. „Dumnezeu să multiplice tot ceea ce îți dorești!”, a scris Anthony într-o postare pe Instagram în care a publicat o fotografie cu el și iubita lui, aflați în avion.


Internauții au observat că inelul de logodnă pe care Marc Anthony i l-a oferit iubitei sale cu 30 de ani mai tânără arată aproape la fel ca cel pe care cântărețul i l-a oferit fostei sale soții, Jennifer Lopez, atunci când a cerut-o în căsătorie.

„Diamantul gigantic din inelul Nadiei are cel puțin zece carate și estimez că are o valoare impresionantă, de jumătate de milion de dolari”, a declarat bijutierul Mike Fried pentru Page Six.


Diamantul cu o tăietură de tip smarald este flancat de alte două diamante sub formă de baghetă, exact ca inelul pe care Anthony i l-a oferit lui Lopez în anul 2004.

Cu toate acestea, inelul lui Jennifer avea un diamant albastru de 8,5 carate, evaluat la patru milioane de dolari.


La acea vreme, Anthony și-a tatuat numele lui Lopez pe încheietura mâinii și inițialele acesteia pe degetul inelar.
El și-a acoperit ambele tatuaje după despărțirea de J.Lo, din anul 2011.


Acesta va fi cel de-al patrulea mariaj pentru cântărețul latino, în timp ce Lopez, împreună cu care are doi copii, este logodită cu Ben Affleck și se va căsători în viitorul apropiat. 

Anthony a fost căsătorit cu modelul Dayanara Torres din 2000 până în 2004, cu Jennifer Lopez din 2004 până în 2014, și modelul Shannon De Lima din 2014 până în 2017. El are patru copii, în afară de gemenii Max și Emme din căsnicia cu Lopez - Ariana (28 de ani) și Chase (26 de ani) din relația cu fosta iubită, Debbie Rosado, precum și Cristian (21 de ani) și Ryan (18 ani) din căsnicia cu Torres.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod