Kendall Jenner a devenit subiect de glume pe Internet: Modelul nu știe să taie un castravete, iar mama ei cheamă bucătarul familiei

Kendall Jenner a devenit ținta glumelor pe rețelele de socializare după ce userii au fost șocați să descopere că membra clanului Kardashian-Jenner nu știe să taie un castravete.

Supermodelul în vârstă de 26 de ani apare în cel mai nou episod din reality show-ul „The Kardashians” încercând să-și pregătească o gustare.

În cel mai nou episod al emisiunii, Kendall îi face o vizită mamei sale, Kris, la locuința acesteia din Calabasas, Los Angeles, iar la un moment dat decide să-și facă o gustare. 

Ea refuză oferta mamei sale ca bucătarul familiei să-i pregătească ceva, spunând că poate să-și facă singură și că e simplu să tai un castravete. Kendall încearcă apoi să felieze castravetele într-un mod ciudat, în timp ce mama ei o privește.


La scurt timp după ce Kendall recunoaște că „nu se pricepe la tăiat” și că „îi este teamă de cuțit”, Kris îl cheamă de bucătar și îl roagă să felieze castravetele.

Momentul amuzant a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare, iar internauții s-au grăbit să facă glume pe seama modelului.

„Faptul că Kendall Jenner nu știe să taie un castravete și Kris îl cheamă pe bucătar pentru asta este extrem de amuzant pentru mine”, a scris un user pe Twitter.

„De fiecare dată când simți că nu te pricepi la ceva, urmărește-o pe Kendall Jenner cum taie un castravete”, a glumit o altă persoană.

„În urmă cu o oră am urmărit la televizor cum Kendall Jenner încearcă să taie un castravete.
M-a făcut să mă simt puțin superior, dar în cea mai mare parte sărac”, a comentat un user.

„Ai încercat să întorci castravetele invers?”, s-a amuzat altcineva.


Deși nu se descurcă prea bine să felieze leguma, modelul insistă să ducă treaba până la capăt, fără ajutorul bucătarului. „Ai grijă pentru că eu m-am tăiat zilele trecute”, o avertizează mama sa, în timp ce Kendall încearcă să taie castravetele într-un mod ciudat. „Știu, îmi este cam teamă”, a răspuns ea.

„Castraveții nu au semințe?”, întreabă modelul, care apoi privește către camera de filmat și spune „Nu mă pricep la tocat, așa că nu face zoom spre mine”.

Kris îl strigă apoi pe bucătar să vină să taie leguma, dar Kendall insistă: „Mă descurc, mamă, sunt în regulă”.

În același episod, modelul face împreună cu prietena sa, Hailey Bieber, un tratament perfuzabil cu vitamine și dezvăluie că întreaga viață s-a confruntat cu ipohondria.


„Toată viața am fost ipohondră.
De când mă știu. Astfel că sunt obsedată de sănătatea mea acum”, a dezvăluit ea.

Kendall a spus că sănătatea este „prioritatea ei numărul unu” și a vorbit despre faptul că a avut COVID-19. „Nu am fost prea bolnavă. Pot să spun că am avut noroc. Aș putea spune că recuperarea a fost mai grea decât COVID-ul, ceea ce mi s-a părut ciudat”, a adăugat modelul.

Ea îi spune unuia dintre asistenții care îi face perfuzia că a rămas cu simptome ciudate în urma bolii. „Nu știu ce este în neregulă cu mine. Am vorbit cu un medic zilele trecute și a spus că după COVID poți avea uneori nivelul cortizolului mai ridicat, iar în cazul meu cortizolul nu a revenit la normal. Au trecut două luni și tot nu mă simt prea bine.
Mă simt ciudat”.

Kendall a vorbit și despre terapia perfuzabilă cu vitamine la care apelează, despre care a spus că o ajută să se simtă mai bine. „Astfel de lucruri mă fac să mă simt bine. Mă ajută pentru că mă fac fericită și nu vreau ca cineva să mă judece”, a adăugat modelul.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod