7 celebrități care preferă să trăiască cu bani puțini

Se știe că vedetele trăiesc o viață luxoasă, însă nu toate sunt dispuse să cheltuiască mulți bani pentru a trăi în puf!

 

Este binecunoscut faptul că faima poate aduce mulți bani sau chiar o avere impresionantă. Cu toate acestea, unele celebrități au ales să rămână cu picioarele pe pământ și să nu cheltuiască în exces pentru lucruri atunci când nu este nevoie.

Multe dintre ele trăiesc cu un buget redus, chiar dacă conturile lor sunt pline, și o duc la fel de bine ca restul.

Aleg de fiecare dată să se implice în campanii umanitare și să facă acte de caritate sau să investească în proiecte dragi lor.

 

Iată în galeria de mai jos 7 vedete de la Hollywood care au decis să trăiască cu buget redus, chiar și atunci când își pot permite un stil de viață mai scump

Sursă: 5minutecrafts
Foto: hepta

1 din 8

Tyra Banks

În ciuda faptului că se numără printre cele mai bogate fotomodele din industria modei și are o avere netă estimată la 90 de milioane de dolari, Tyra Banks își trăiește viața cu simplitate.

Într-un interviu, modelul de top a mărturisit:

"Întotdeauna am fost mai interesată de experiențe decât de lucruri. Lucrurile nu m-au făcut fericită. Am economisit, am economisit, am economisit. Dar am economisit greșit. Cu aproximativ 15 ani în urmă, contabilii mei m-au tras deoparte și au spus: Tyra. Nu cheltui bani deloc. Nimic. Doar îi dai guvernului. Trebuie să cheltuiești niște bani!"

În plus, Banks a dezvăluit că investiția poate fi mult mai bună decât cheltuirea, după propriul ei exemplu.

"În timp ce o mulțime de modele petreceau, mergeau la shopping și își cumpărau un dulap plin cu haine de designer sau stăteau la hotelurile de top în timpul săptămânii modei, am fost la DoubleTree sau Embassy Suites, economisind banii și mi-am cumpărat o casă la 20 de ani", a mărturisit ea.
MAI MULT DESPRE: vedete, bani, celebritati, bani vedete
16 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod