Povestea de dragoste dintre Michelle Pfeiffer și David Kelley: Au avut un copil la două luni după ce s-au cunoscut

Relațiile au un scenariu nerostit: întâlniri, cerere în căsătorie, nuntă, a avea copii și a trăi fericiți împreună până la adânci bătrâneți.

Protagoniștii acestui articol au cu totul altă poveste. Relația de iubire dintre Michelle Pfeiffer și David Kelley este cu adevărat extraordinară și unică.

Poate te interesează și: O poveste de iubire ca-n filme: Julia Roberts e îndrăgostită nebunește de soțul ei, după 20 de ani de căsnicie
 

S-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute


Michelle Pfeiffer și David Kelley s-au întâlnit la un blind date aranjat de un prieten comun în ianuarie 1993. La acea vreme, Michelle era deja o actriță celebră, cu trei nominalizări la Oscar, iar David era un scenarist, producător de succes la Hollywood și câștigător a două premii Emmy.

Întâlnirea lor nu a fost una tipică. În loc să meargă la un restaurant scump, au mers la bowling. Dar această poveste de dragoste le-a schimbat complet viața în același an.

Este surprinzător, dar, la început, Michelle se gândise să-l prezinte pe David surorii ei, Dedee. Totuși, prietenul care le-a pus la cale întâlnirea a oprit-o și i-a spus: "Nu îndrăzni. Stau vizavi de viitorul tău soț."

Și-au început povestea de dragoste prin adoptarea unui copil


Povestea lor de iubire a început într-un mod neobișnuit pentru că, la momentul întâlnirii lor, Michelle Pfeiffer era în plin proces de adopție.

Dar pentru David nu conta. Erau atât de siguri de sentimentele lor încât au decis rapid că vor crește copilul împreună. În plus, amândoi erau adulți pregătiți să formeze o familie și să devină părinți. Așa că, la doar câteva luni după ce au început să se întâlnească, au avut-o pe fiica lor Claudia.

"Procesul de adopție era deja în mișcare când el și cu mine ne-am cunoscut. Așa că, atunci când a venit ea, el și cu mine eram împreună doar de vreo două luni. Așa că am avut acest copil cu noi imediat și majoritatea oamenilor nu au asta. Dar chiar am ajuns să-l văd într-o situație care cu siguranță i-ar separa pe băieți de bărbați. Evident, chiar a fost la înălțime.", a declarat Michelle Pfeiffer.

S-au căsătorit la 10 luni de la prima întâlnire


Când un cuplu are un copil la două luni după ce încep să se întâlnească, nu este surprinzător că vor să se căsătorească repede. Așa că Michelle și David s-au căsătorit la 10 luni după prima lor întâlnire.

A fost prima căsătorie pentru David și a doua pentru Michelle. În 1981, vedeta s-a căsătorit cu actorul Peter Horton, dar a divorțat șapte ani mai târziu.

Michelle spune că a fost o căsnicie proastă pentru că amândoi erau prea tineri. Dar când s-a căsătorit cu David, era foarte sigură de alegerea ei.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Regina Elisabeta și Prințul Philip. Au fost la un pas să nu se căsătorească
 

La aproape 1 an de la nuntă, au avut un fiu


Nunta lor nu a fost punctul în care relația lor a încetinit. Dimpotrivă, la 9 luni de la ceremonie, au avut un fiu pe nume John Henry. A fost momentul în care Michelle și-a dat seama că prioritățile ei s-au schimbat și a făcut o pauză în carieră pentru a se concentra asupra copiilor ei.

Își protejează copiii de atenția presei


Relația lor nu atrage aproape deloc atenția. Michelle spune: "Nu sunt sigură de ce nu s-a scris niciodată despre noi, dar sunt recunoscătoare pentru asta. Poate pentru că oamenii cred că suntem plictisiști. Ei bine, suntem!"

Dar presa este interesată de copiii lor, așa că Michelle și David încearcă să le protejeze viața privată și să nu-i lase să fie fotografiați împotriva voinței lor. Și vor ca tabloidele să nu facă diferențe între copilul lor biologic și cel adoptat.

Îi iubesc în egală măsură și se simt dezamăgiți când alți oameni încearcă să facă distincții între copiii lor.

Au întâlniri romantice în fiecare sâmbătă


În fiecare sâmbătă seara, Michelle și David au o întâlnire. De obicei este vorba despre o cină și vizionarea unui film împreună.

Au început această tradiție când au avut-o pe fiica lor Claudia. Luna lor de miere era în plină desfășurare și au vrut să păstreze lucrurile romantice, deși au avut nopți nedormite din cauza bebelușului. Obiceiul este încă viu și, 29 de ani mai târziu, încă sunt entuziasmați să aibă o întâlnire în fiecare sâmbătă.

Refuză să lucreze împreună pentru a-și proteja căsnicia


Michelle crede că unul dintre secretele căsniciei lor fericite este că nu au lucrat niciodată împreună. Este greu de evitat tentația, deoarece David este un scriitor și producător celebru, iar ea este o actriță talentată.

Ar fi un scenariu previzibil să facă un film împreună, dar Michelle crede că este o capcană.

"Am văzut o mulțime de cupluri care păreau să aibă o căsnicie cu adevărat grozavă, dar apoi au lucrat împreună, iar anul viitor au cerut divorțul.", spune Michelle Pfeiffer

Michelle spune că principalul secret al căsniciei lor este norocul pur


De aproape 3 decenii, Michelle și David au fost loiali unul altuia.

O căsnicie fericită are multe secrete: întâlniri de sâmbătă, lucrat separat, valori împărtășite, respect reciproc și ținerea de mână. Dar Michelle crede că principalul secret este norocul pur. Norocul i-a permis ei și lui David să se găsească unul pe altul dintre miliarde de alți oameni de pe planetă și să creeze împreună o familie fericită.

"Am ales foarte bine Cu David. Am avut foarte noroc. Nu-l iau niciodată de bun. Nu am întâlnit niciodată o persoană care să aibă mai multă integritate decât soțul meu. Respect asta. Există, de asemenea, umorul și inteligența lui, și că este foarte drăguț, toate aceste lucruri contează, dar dacă nu-ți respecți partenerul, te vei sătura de el.". a declarat Michelle Pfeiffer.

Sursă: cheery.world
Foto: Hepta

18 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod