O poveste de iubire ca-n filme: Julia Roberts e îndrăgostită nebunește de soțul ei, după 20 de ani de căsnicie

Julia Roberts a aniversat 20 de ani de căsnicie cu soțul său, Danny Moder.

Actrița în vârstă de 56 de ani pare să trăiască și în realitate o poveste de dragoste precum cele din numeroasele filme romantice în care a jucat. Ea și soțul său, directorul de imagine Danny Moder, în vârstă de 53 de ani, au sărbătorit recent 20 de ani de mariaj.

Citește și: Victoria Beckham a sărbătorit 23 de ani de căsnicie cu David Beckham: „Au zis că nu o să rezistăm! Ești totul pentru mine!”


Julia a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare sărutându-l pasional pe Moder. „Nu mă pot opri din zâmbit. Nu mă pot opri din sărutat”, a scris actrița în postarea de pe Instagram.


Julia Roberts și Danny Moder s-au căsătorit pe 4 iulie 2002, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al producției „The Mexican”, în care celebra actriță a jucat alături de Brad Pitt.

Ei au împreună trei copii - gemenii Phinnaeus și Hazel, de 17 ani, și Henry, de 14 ani.

Înainte de a forma un cuplu un Moder, Julia a avut relații cu nume mari de la Hollywood, printre care Kiefer Sutherland, Benjamin Bratt sau Matthew Perry.
A mai fost căsătorită cu actorul și cântărețul country Lyle Lovett, din anul 1993 până în anul 1995.


Dar actrița este de părere că mariajul cu Danny i-a schimbat radical viața.

„Faptul că m-am căsătorit cu Danny este de departe unul dintre cele trei puncte de cotitură majore din viața mea. Am găsit ceea ce, pentru mine, este perechea perfectă”, a declarat Roberts într-un interviu din anul 2019 pentru The Sun. „El a aprins lumina pentru mine. Mă face să mă simt foarte confortabil în pielea mea. Nu mă schimb în niciun fel. Și reușește să scoată la lumină aspecte ale mele - bune sau rele - cărora poate că nu le dădeam importanță”, a mai spus vedeta.

Julia este de părere că cei trei copii ai lor reflectă foarte bine relația pe care ei o au.


„Avem aceste trei ființe umane care reflectă complet afecțiunea pe care o avem unul pentru celălalt”, a declarat starul într-un interviu din 2017 pentru InStyle.

În ciuda faptului că este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, ea a dezvăluit recent că se simte mai mult ca o mamă casnică decât ca un star.

Vorbind despre faptul că au trecut 20 de ani de la ultima comedie romantică în care a apărut, actrița a spus că există un motiv bun pentru care a trecut atât de mult timp: „Mă consider casnică”, a declarat ea.


„Nu pot fi 20 de ani, nu-i așa? Uite care este treaba: dacă aș fi crezut că este ceva bun, l-aș fi făcut”, a continuat vedeta.

„Dar am făcut trei copii în ultimii 18 ani.
Acest lucru ridică ștacheta și mai mult pentru că nu se rezumă doar la 'Este bun acest material?'. Este vorba despre o ecuație matematică a programului de lucru al soțului meu, programul de școală al copiilor și vacanțele de vară. Nu este doar 'Ah, aș vrea să fac asta'”, a mărturisit vedeta.


Ea a adăugat că motivul pentru care nu a mai realizat nicio comedie romantică în ultimii 20 de ani are legătură și cu faptul că nu a găsit niciun proiect de care să fie interesată.


„Dacă aș fi citit ceva despre care aș fi crezut că are un scenariu de nivelul 'Notting Hill' sau 'My Best Friend’s Wedding', aș fi acceptat să-l fac”, a adăugat actrița americană, potrivit Daily Mail.

„Nu au existat până când a apărut acest film pe care l-am făcut, care este scris și regizat de Ol Parker”, a declarat Julia, făcând referire la „Ticket to Paradise”.
În filmul ce va fi lansat în luna octombrie, ea și George Clooney interpretează rolul unui cuplu divorțat care pleacă împreună în Bali pentru a o împiedica pe fiica lor să facă aceeași greșeală pe care ei au făcut-o în urmă cu 25 de ani.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
5 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod