Victoria Beckham a sărbătorit 23 de ani de căsnicie cu David Beckham: „Au zis că nu o să rezistăm! Ești totul pentru mine!”

Victoria Beckham a celebrat 23 de ani de căsătorie cu soțul său, fostul fotbalist David Beckham, despre care a spus că este „totul” pentru ea, într-o postare pe Instagram.

Creatoarea de modă a distribuit pe rețeaua de socializare o imagine în care apare alături de soțul său, adăugând că la începutul relației lor criticii le-au spus „că nu o să reziste împreună”.

Citește și: Înainte și după celebritate. 10 vedete care și-au schimbat numele și poveștile lor


Cei doi s-au căsătorit în anul 1999 și au împreună patru copii.


David a postat la rândul său urări cu ocazia aniversării de nuntă, împreună cu o fotografie cu ei doi, de la începutul relației.

„Ei spun că el nu este amuzant, spun că eu nu zâmbesc, au spus că nu vom rezista! Astăzi sărbătorim 23 de ani de când suntem căsătoriți. David, ești totul pentru mine! Te iubesc foarte mult!!”, a scris Victoria pe rețeaua de socializare.

Ea a distribuit și o serie de imagini cu David, realizate de-a lungul relației lor, inclusiv un selfie recent.

Câteva minute mai târziu, David a distribuit pe Instagram un clip din anul 2001, atunci când a dat un interviu pentru Comic Relief alături de soția sa.


În filmare, cei doi sunt întrebați cum s-au cunoscut, iar Victoria spune că s-au cunoscut la fotbal.
Întrebat dacă îi plăcea Spice Girls, David a răspuns „Nu, dar îmi plăcea Posh”, făcând referire la numele de scenă al Victoriei, Posh Spice.

El a scris în postare: „Nu, dar îmi plăcea Posh... Azi, în urmă cu 23 de ani, Posh a devenit doamna Beckham, dar va rămâne mereu Posh. La mulți ani cu ocazia aniversării de nuntă. Wow, 23 de ani și 4 copii frumoși. Te iubesc. Cu toții te iubim, @victoriabeckham.”

Romeo, unul dintre cei trei fii ai cuplului le-a urat, de asemenea, aniversare fericită părinților săi.


Într-un interviu pentru Vogue Australia, Victoria a dezvăluit că fiul său cel mare, Brooklyn, care s-a căsătorit în luna aprilie cu Nicola Peltz, a mărturisit că își dorește ca mariajul lui să fie la fel ca cel al părinților lui.


„Băusem ceva împreună cu o seară înainte, iar eu și David eram dimineața prin grădină, încercând să ascundem ouă de Paște.
Îmi amintesc că Brooklyn stătea afară și ne privea. S-a întors spre Nicola și i-a spus 'Vreau să fim așa. Vreau să avem o relație cum au mama și tata'”, a declarat creatoarea de modă.

„Suntem în continuare foarte apropiați. Ne iubim. El este totul pentru mine. Și după atâția ani, ne trezim la răsărit ca să ascundem ouă de Paște pentru copii, care sunt de fapt adulți, cu excepția lui Harper, pentru că mereu am fost acest gen de părinți”, a spus Victoria.


În anul 1999, atunci când s-au căsătorit, Victoria și Beckham au ales să-și facă o nuntă cu tematica Robin Hood. Ei și-au făcut nunta la Castelul Luttrellstown din Dublin, Irlanda. Petrecerea a fost una mai puțin obișnuită, pentru că mirii au ales să stea pe tronuri aurii înalte și au purtat amândoi ținute mov.

În timp ce nunta lui Brooklyn cu Nicola a apărut în revista de modă Vogue, mama și tatăl său au ales să vândă drepturile de publicare pentru nunta lor revistei OK!, pentru suma de un milion de lire la acea vreme.
A fost o mișcare fără precedent atunci și a bătut toate recordurile în materie de ședințe foto cu vedete.


Victoria a postat de Ziua Tatălui, sărbătorită în Marea Britanie în a treia duminică din luna iunie, un mesaj emoționant pentru soțul său, alături de fotografii în care acesta apărea alături de cei patru copii ai lor - Brooklyn, de 23 de ani, Romeo, de 19 ani, Cruz, de 17 ani și Harper, de 10 ani.

„La mulți ani de Ziua Tatălui celui mai bun și iubitor tată din lume! Te iubim cu toții foarte mult”, a scris vedeta în postare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
4 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod