Lindsay Lohan s-a căsătorit în secret, de ziua ei: „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume!”

Lindsay Lohan a anunțat printr-o postare pe Instagram că s-a căsătorit cu logodnicul ei, omul de afaceri Bader Shammas.

Potrivit Page Six, actrița s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, cu câteva ore înainte de a sărbători împlinirea vârstei de 36 de ani.

„Pot confirma faptul că Lindsay Lohan s-a căsătorit”, a declarat un reprezentant al actriței pentru publicația citată.

Lindsay a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Shammas, în vârstă de 35 de ani.


„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. El m-a găsit și a știut că vreau să-mi găsesc liniștea și fericirea. Sunt uimită că acesta este soțul meu. El este viața mea și totul pentru mine. Orice femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Prietenii săi celebri s-au grăbit să o felicite în secțiunea de comentarii.
Printre celebretitățile care i-au transmis urări de bine se numără Paris Hilton sau actrița Melissa Gorga.

Lohan l-a cunoscut pe Shammas în Dubai, acolo unde ea locuiește de câțiva ani. Omul de afaceri născut în Kuweit a cerut-o în căsătorie în luna noiembrie a anului trecut, oferindu-i un inel de logodnă cu diamant.


Vedeta din „Capcană pentru părinți” a împărtășit vestea logodnei cu cei peste 9,7 milioane de followeri de pe Instagram, adăugând trei fotografii în care apare alături de iubitul său.

„Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu. @bader.shammas”, a scris ea în postarea de la acea vreme.


Michael Lohan, tatăl actriței, este foarte mulțumit că fiica sa și-a găsit fericirea alături de un bărbat care nu este celebru. 

„El nu este de tipul Hollywood, nu vezi nicio poză cu ei în presă.
Asta era una dintre problemele lui Lindsay - paparazzii care intrau cu forța în viața ei și inventau povești. A fost dificil. Dar este alături de un tip căruia nu îi place lumina reflectoarelor”, a declarat Michael Lohan, potrivit Page Six.

„Își relansează cariera și vrei să ai în viața ta un om bun atunci când apeși butonul de restart. Toată lumea e fericită. Lindsay și-a recăpătat viața atunci când l-a cunoscut. Trăiește o viață fericită și sănătoasă”, a spus tatăl vedetei.

Deși i-a apreciat pe unii dintre foștii iubiți ai fiicei sale, printre care actorul Wilmer Valderrama, Michael a declarat că este mulțumit că Lindsay stă departe de „Aaron Carter-ii lumii”, făcând referire la fostul ei iubit din adolescență, fratele cântărețului Nick Carter.


„Poți vedea în ochii lor cât de mult se iubesc.
Nu am văzut-o niciodată pe Lindsay atât de îndrăgostită. Mă bucur că el este un tip obișnuit. Știu că Lindsay își dorește copii. Este minunată cu copiii”, a mai spus tatăl actriței.

Bader Shammas este originar din Kuwait, iar spre deosebire de iubita sa celebră, preferă o viață departe de ochii curioșilor. Tânărul, care a făcut facultatea în Statele Unite și lucrează în domeniul bancar, are conturile de social media private. Cei doi s-au cunoscut în 2018, după ce Lohan s-a mutat în Dubai.


Lindsay a spus că a avut parte de „un nou început” după ce s-a mutat în celebrul oraș din Emiratele Arabe Unite, în anul 2018.

Actrița a revenit în forță și din punct de vedere profesional, după ani buni în care a luat o pauză în carieră.
Ea va apărea într-un film Netflix de Crăciun, ce va fi lansat la finalul anului.

Starul în vârstă de 36 de ani a dezvăluit într-un interviu pentru Health că pe primul loc în lista priorităților sale este sănătatea mintală. Pentru a se asigura că are o stare fizică și psihică bună, actrița face sport de două, trei ori pe săptămână.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
4 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod