8 produse de îngrijire care te vor scăpa de porii încărcați în 10 secunde

S-ar putea să simți că tenul tău are mai multă textură și porii sunt mai încărcați – cel mai probabil din cauza transpirației, călătoriilor mai dese și schimbării rutinei de îngrijire.
Vara e usor sa-ti neglijezi rutina de skincare, pentru ca acorzi mai mult timp distractiei: plaja, mare, festivaluri, petreceri, nopti nedormite etc. De aceea, e posibil sa descoperi ca tenul tau arata tern sau incarcat si ca nici machiajul nu se mai asaza cum trebuie. Eu am experimentat asta recent, dupa zile la rand in care am transpirat si am aplicat SPF din plin. Oricat ar fi de de lejera, crema cu protectie solara poate coplesi porii, mai ales daca stai in caldura excesiva (dar tot este de preferat sa o aplici, decat sa te confrunti cu semne de imbatranire prematura).

Cand m-am intors acasa, am apelat la „artileria grea”, adica la acele produse de ingrijire care imi netezesc porii si imi improspateaza pielea in doar cateva secunde.
Iata ce iti recomand daca te confrunti cu aceeasi problema:

Acizi BHA sau AHA

Exfoliantii chimici lucreaza in timp pe pielea ta, dar asta nu inseamna ca nu-ti aduc si rezultate instante. Mai ales acidul salicilic netezeste pielea si creeaza iluzia de pori micsorati. Imi plac variantele lichide, pentru ca sunt foarte lejere.

Pe de alta parte, acizii AHA sunt recomandati pentru ca exfoliaza foarte eficient la suprafata pielii, eliminand celulele moarte si iluminand vizibil tenul. Un toner concentrat cu acizi AHA va face si el minuni in doar cateva secunde. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod