Cum ar trebui o femeie să trateze un bărbat. 7 sfaturi și trucuri utile

Modul în care o femeie ar trebui să trateze un bărbat este un factor crucial pentru o relație sănătoasă. Cum ar spune mulți: iubirea se construiește, nu se găsește!
Atracția instantanee este rapidă și intensă, dar ea se va estompa, pe când felul în care iubești pe cineva și felul în care te iubește va rămâne.

Un citat de Leigh Ann Lunsford spune: "Bunica mea mi-a spus odată: <<Relațiile necesită eforturi, dragă, și nu sunt 50/50. În unele zile, când mă trezesc, îmi vine să dau doar 10%, apoi bunicul tău trebuie să dea 90% în acea zi.>>"

Felul în care iubim face parte din compatibilitatea cuplurilor, dar de multe ori, ne vom afla într-o situație în care trebuie să ne adaptăm iubirea la cea a partenerului nostru pentru a ne îmbunătăți relația.

  • Ocazional, trebuie să încetăm să mai iubim așa cum îi iubim și să-i iubim așa cum vor ei să fie iubiți!


Deci, pentru a face acest lucru, trebuie să-ți cunoști foarte bine partenerul și să urmezi câteva reguli extrem de utile.

Se vorbește întotdeauna despre diferitele moduri în care un bărbat ar trebui să trateze o femeie, dar modul în care femeile ar trebui să trateze bărbații este rar menționat.


  • O relație sănătoasă necesită efort egal din partea ambelor părți


Este injust să credem că bărbații sunt ființe umane cu mai puține emoții. Da, pot fi uneori narcisiști ​​și pot fi enervanți, dar la sfârșitul zilei merită să le spui că îi iubești.

  • Cum ar trebui o femeie să trateze un bărbat. 7 sfaturi și trucuri utile


1. Apreciază asemănările, dar respectă diferențele


Un factor crucial atunci când vine vorba de modul în care o femeie ar trebui să trateze un bărbat este conștientizarea faptului că bărbații și femeile sunt două tipuri de oameni total diferite.

Cel mai bun sfat de relație pe care probabil îl poți primi este să îmbrățișezi aceste diferențe. Într-o relație, efortul, respectul și drepturile ar trebui să fie cu siguranță egale, dar aici se termină egalitatea.

Lasă bărbatul să facă ceea ce își dorește (precizare: numai când vine vorba de interesele, ambițiile și hobby-urile lui!). Importanța acestui pas este semnificativă, deoarece va afecta în mod direct alte moduri de a-l trata corect, cum ar fi lipsa geloziei, respectul general, conștientizarea necesității de a rămâne singur și altele.

Diferențele emoționale:

Fiecare dintre noi este diferit, dar există câteva principii generale și modele de comportament care sunt caracteristice bărbaților și femeilor.

Femeile sunt cunoscute pentru că plâng, râd și, în general, gesticulează mai des.
Pe de altă parte, bărbații se ascund adesea sub stima de sine distorsionată.

Stereotipul masculin permite exprimarea sentimentelor asociate în principal cu furie, indisponibilitate și agresivitate.

Această expresie este adesea impusă pentru că bărbații nu vor să se simtă umiliți și slabi. Cu toate acestea, noi, femeile, știm că aceasta este doar o mască pentru a-și ascunde latura vulnerabilă.

Un om bun își va arăta întotdeauna emoțiile, dar cei care nu o fac nu sunt neapărat răi. Treaba ta este să-i acorzi timp, să ai răbdare și să ai abordarea corectă.

Ei vor avea adesea gânduri impulsive și vor spune lucruri în care nu cred cu adevărat. Trebuie să le scoatem cu grijă straturile și să le permitem să ne arate miezul lor.

Dar reține: impune și limite și cere să fie respectate!

2. Fără respect, nu există iubire


Respectul reciproc este piatra de temelie a relațiilor sănătoase. Care sunt modurile de a-i arăta bărbatului tău respect?

  • Ascultă-i sentimentele
  • Respectă-i limitele
  • Încurajează-i pasiunile
  • Vorbește de bine despre el altora.

Comunicarea – cheia respectului adevărat

Definiția fiecăruia despre lipsa de respect este diferită.
Există situații în care s-ar putea să faci unele acte mici de lipsă de respect, dar nici măcar nu ești conștient de ele. De exemplu, este posibil să fii cineva care nu pune prea multe întrebări.

Asta nu înseamnă că nu ești interesată de poveștile și viața lui. Perspectiva ta este că, dacă ceva este important, îți va spune el însuși.

Cu toate acestea, el nu este conștient de acest lucru și consideră că este o formă de lipsă de respect. De aceea, comunicarea este cheia! Pentru a-l respecta, trebuie să-l cunoști!

Când îi arăți aceste acte de respect, nu te poți aștepta decât la respect.

3. Relație sinceră = Relație bună


Onestitatea este bună, dar prea multă onestitate este rea. Pentru a fi un partener mai bun, trebuie să găsești raportul potrivit. În primul rând, ar trebui să discuți cu partenerul tău despre cum definește el onestitatea.

A fi deschis cu partenerul tău în ceea ce privește trecutul tău sau preocupările și nesiguranțele tale este văzut de unii ca fiind sinceritatea potrivită.

Cu toate acestea, pentru alții, a fi cinstit implică să spui mereu adevărul, chiar dacă acest lucru îți poate enerva sau supăra partenerul.

Unora le-ar putea plăcea această abordare, cu toate acestea, alții pot fi supraalimentați cu critici constante.
Deci, primul pas este, din nou: comunicarea!

Sfaturi despre cum să fii sinceră:

  • Gândește înainte de a vorbi și ia în considerare rezultatul onestității tale
  • Încrederea reciprocă este ceva la care ar trebui să țintești
  • Învață cum să asculți. (Citește continuarea în pagina următoare)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod