Cum ar trebui o femeie să trateze un bărbat. 7 sfaturi și trucuri utile

4. Acte de serviciu – un limbaj fantastic al iubirii


Demonstrațiile de dragoste pot fi un impuls uriaș în relația voastră! Nu trebuie să fie neapărat lucruri mari, gesturile mici sunt recomandate și întotdeauna apreciate.

Concentrează-te pe activități pe care le poți încadra cu ușurință în calendarul tău. Surprinde-l cu o excursie, ieșiți în diferite locuri, faceți un picnic etc.

Folosește-ți avantajele. Dacă există ceva la care ești mai bun decât partenerul tău, nu ezita să faci acele lucruri. Îl vei ajuta fizic și el va avea timp să facă lucruri la care tu nu ești bună!

Totul ține de lucruri mărunte. Cumpără-i gustarea lui preferată când mergi la cumpărături, fă-i o ceașcă de ceai când este bolnav, urmăriți împreună filmul lui preferat etc.

Sunt recomandate și alte limbaje ale iubirii.
Trebuie doar să îți dați seama pe care dintre ele le preferă partenerul tău. Poate că atingerea fizică și răsfățul sunt suficiente.

5. Gelozia este interzisă


Gelozia este o sabie cu două tăișuri. Diferența o face doar cât de des suntem geloase și cât de adânc pătrundem în gelozie. Importanța acestei doze constă în starea de bine a partenerului nostru.

Este în regulă să ne exprimăm gelozia atunci când vrem să reparăm comportamentul incontrolabil al partenerului nostru. De asemenea, îi va indica partenerului tău că îți pasă de el.

Cu toate acestea, dacă treci de linia, partenerul tău va deveni în cele din urmă rece și distant. Nu îți va spune unde a mers și cu cine.
El va ascunde fiecare pas pentru a nu avea de-a face cu tine.

Există o linie fină între gelozia sănătoasă și cea nesănătoasă. Gelozia sănătoasă va duce la o discuție normală și, în cele din urmă, la o soluție.

Acest tip de gelozie ajută ambele părți să stabilească limite și să nu facă aceleași greșeli. Orice gelozie care duce la altceva este considerată nesănătoasă.

Dă-i puțină intimitate

Toată lumea are nevoie de o pauză pentru sine, așa că timpul de unul singur este la fel de important. Devenim energici petrecând timp în singurătate.

Petrecerea a prea mult timp împreună poate duce la resentimente, deconectare și confuzie, deoarece partenerii gândesc ca un întreg și își pierd identitatea ca indivizi.

De fapt, petrecerea timpului fără iubitul tău poate, de asemenea, să întărească relația și să reaprindă pasiunea unul pentru celălalt.

6. Fii spontană!


Poate fi dificil să menții scânteia într-o relație pe termen lung. Când sunteți împreună de mult timp, tu și partenerul tău intrați într-o rutină care, în cele din urmă, contribuie la o relație monotonă.

Pentru a scăpa de monotonia relației tale, ar trebui să:

  • faceți o călătorie spontană,
  • luați o pauză de la treburile casnice
  • încercați ceva nou (schimbați restaurantul în care mergeți de obicei, mergeți împreună la cumpărături într-un loc diferit etc)

7. Sunteți o echipă.
Sprijină-l!


Sprijinul este ultima demonstrație că tratezi corect un bărbat. Partenerul tău este persoana numărul unu din viața ta. Este cel mai bun prieten al tău și, ca atare, trebuie să-l susții aproape... necondiționat!

Fii pregătită să-i aduci niște critici constructive atunci când este nevoie, dar fii întotdeauna un prieten pe care să se bazeze!

Sursă: herway.net
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod