Fotomodelul Pilar Rubio a mărturisit că face sex în fiecare zi cu soțul ei, fotbalistul Sergio Ramos

Prezentatoarea TV și renumit fotomodel, Pilar Rubio a uimit făcând o dezvăluire foarte intimă: ea a mărturisit că face zilnic sex cu soțul ei, fotbalistul Sergio Ramos, star al PSG (Paris Saint Germain).
Mamă a patru băieți, fotomodelul de 44 de ani, a făcut această mărturisire intimă în timpul unui interviu TV în care a dezvăluit și mărimea contului ei bancar.
 


„O facem în fiecare zi, cu excepția zilelor în care sunt la Madrid”

 
 

Întrebată cât de des a făcut sex cu soțul ei în ultima lună, Pilar a spus, cu nonșalanță: „O facem în fiecare zi, cu excepția zilelor în care sunt la Madrid. Astăzi, de exemplu, mulțumită ție, nu pot.”

Gazda emisiunii La Resistencia i-a pus această întrebare având în vedere că Pilar și Sergio au patru copii, dar fotomodelul a afirmat: „Copiii mei sunt în pat la 21,30.
Sexul este viață.”

De asemenea, ea a insistat asupra faptului că deși au patru copii, acest lucru nu a avut niciun impact asupra vieții lor sexuale. 
Rubio a încercat, oarecum, să mai dreagă busuiocul, întrebându-l pe David Broncano, gazda emisiunii TV, el cât de des face sex, dar acest a spus că el, neavând copii, soituația este incomparabilă.
 

Susține că are doar 46000 de lire sterline în cont, dar averea îi este estimată la 10 milioane
 

 

În interviul său, Rubio - care a făcut naveta între Paris și Madrid de când Ramos s-a alăturat, anul trecut, echipei de fotbal PSG - a susținut și că are doar 46.000 de lire sterline în bancă.

Rubio, care are peste opt milioane de urmăritori pe Instagram și o avere netă estimată la aproape 10 milioane de lire sterline, a declarat: „Sunt întotdeauna puțin confuză din cauza faptului că lucrez în Spania și trăiesc în Franța, dar în bancă sunt 52.000 de euro (46.000 de lire sterline).”

Văzând că afirmația sa provoacă un șoc la fel de mare ca și cea despre sexul cu soțul ei, Sergio Ramos, Pilar Rubio a mai adăugat:„Vorbesc despre contul curent, care este cel pe care l-am văzut”.
 


Căsătorie la Sevilla, după șapte ani de relație

 
 

Fostul fundaș al Real Madrid și soția sa, ai cărei patru copii sunt toți băieți, s-au căsătorit în iunie 2019 la Catedrala din Sevilla, la șapte ani după ce s-au cunoscut.

Ei au anunțat că se căsătoresc la o emisiune TV a lui Pilar.

Cel mai mare dintre copiii lor, numit și Sergio, și-a sărbătorit a opta aniversare în mai, iar cel mai mic, Maximo Adriano, a împlinit doi ani în iulie.

Într-un interviu, recent, acordat revistei spaniole Diez Minutos, care a coincis cu împlinirii a zece ani a poveștii de dragoste dintre ea și soțul ei, Pilar a spus: „Parcă ne-am fi cunoscut ieri.
Am vorbit despre asta la aniversarea noastră. Este foarte drăguț."
 


Ramos, fan al luptelor de tauri

 

Se pare că Ramos urmează să zboare la Madrid mai târziu, în cursul zilei de astăzi, împreună cu coechipierii săi de la PSG, inclusiv Kylian Mbappe, pentru a urmări o luptă cu tauri la celebra arena Las Ventas din capitala Spaniei.

Numele lui Mbappe a fost, din nou, asociat, cu o schimbare, respectiv plecarea la Real Madrid, în urma unor zvonuri, apărute marți, potrivit cărora ar dori să părăsească PSG.

12 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod