Relaxează-te vara aceasta în Dubai

O destinație de vacanță pe tot parcursul anului, Dubai întâmpină turiști din întreaga lume, indifferent de anotimp.
Cu o serie de atracții și experiențe la răcoroase, de la patinoare, pârtii de schi acoperite și păduri tropicale captivante, până la aventuri subacvatice, vizitatorii Dubai se pot bucura de o vacanță de vară inspirată în emirat. Există o mulțime de motive pentru a planifica o excursie în Dubai în timpul lunilor de vară și pentru a o planifica acum, deoarece ofertele uimitoare au început.

Vizitați un muzeu viu


Foto: Dubai Economy and Tourism / Museum of The Future


Numit „muzeu viu”, Museum of the Future este cel mai nou reper din Dubai și ocupă locul de mândrie de-a lungul autostrăzii orașului, Sheikh Zayed Road. Muzeul explorează modul în care lumea în care trăim ar putea evolua în următoarele decenii folosind știința și tehnologia. Muzeul încorporează elemente ale expozițiilor tradiționale, teatru captivant și atracții tematice, astfel încât vizitatorii să poată privi dincolo de prezent și către posibilitățile nelimitate ale viitorului.

Aflați despre artiștii locali

 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Jameel Arts Centre


Într-o poziție privilegiată pe malul Jaddaf Waterfront, Jameel Arts Centre este un frumos spațiu urban dedicat expunerii de artă modernă și contemporană de la artiști locali și internaționali.
Situat aproape de Aeroportul Internațional Dubai și Dubai Festival City, Jameel Arts Centre sprijină artiștii și comunitățile creative și prezintă comisii și reportaje culturale, precum și expoziții individuale și de grup, extrase atât din Colecția Art Jameel, cât și prin colaborări regionale și internaționale.

Cufundați-vă în cultura locală


Foto: Dubai Economy and Tourism / Etihad Museum


Etihad Museum este o vizită obligatorie pentru vizitatorii din Dubai care sunt dornici să afle mai multe despre Emiratele Arabe Unite, istoria, cultura și moștenirea lor. Prin expoziții și expoziții interactive care acoperă peste 25.000 mp, vizitatorii pot afla cum s-a format țara în urmă cu puțin peste 50 de ani. Există, de asemenea, evenimente regulate, ateliere și tururi.

Dubai te așteaptă!


Aici video: https://youtu.be/UrEW8bMkz2g

Experimentați fiorul unui rollercoaster


Foto: Dubai Economy and Tourism / IMG Worlds of Adventure


IMG Worlds of Adventure
este unul dintre cele mai mari parcuri tematice interioare din lume, cuprinzând patru zone tematice, și anume Cartoon Network, Lost Valley Dinosaur Adventure, MARVEL și IMG Boulevard.
Cel mai mare parc tematic interior din Dubai este locul perfect pentru a petrece ziua cu familia, cu plimbări potrivite tuturor - de la copii mici la pasionați de adrenalină. Bucurați-vă de o zi plină de acțiune, plină de senzații tari, râsete și distracție și petreceți timp cu personaje mult iubite, cum ar fi Powerpuff Girls și Răzbunătorii.

Distracție pe role

Foto: Dubai Economy and Tourism / Roll DXB
 


Roll DXB aduce Roller Disco în Dubai pentru cea mai bună activitate de școală veche, cu cele mai bune vibrații retro. Situat în Mina Rashid, spațiul primește patinatori de toate nivelurile. Oaspeții pot chiar să ia lecții pentru a-și dezvolta toate abilitățile fundamentale și chiar să învețe câteva mișcări de dans emblematice pe roți.

Bucurați-vă de iarnă pe tot parcursul anului


Foto: Dubai Economy and Tourism / Ski Dubai


Numită „Cea mai bună stațiune de schi acoperită din lume” pentru un record de șase ani la rând, Ski Dubai este destinația perfectă pentru vizitatorii care doresc să înfrunte temperaturile mai reci. Oaspeții pot învăța cum să schieze, să facă snowboard sau chiar să se joace cu pinguinii rezidenți.
Parcul de zăpadă de 4.500 mp din Ski Dubai oferă săniuș, zorb balling, precum și plimbări, inclusiv Mountain Thriller, o aventură de adrenalină, care tev transportă 150 m la viteze de până la 40 km/h.

Savurați priveliștea de sus

 
Foto: Dubai Economy and Tourism / AURA Skypool


AURA Skypool este suspendată la 200 de metri în aer, ceea ce o face cea mai înaltă piscină infinită de 360° din lume. Oferind vederi incredibile asupra orizontului emblematic al Dubaiului, Palm Jumeirah și orizontul strălucitor al Golfului Arabic, AURA este o experiență unică și oferă posibilitatea de a face o baie în timp ce vă bucurați de apele strălucitoare ale Golfului Arabic și Dubai cu al său orizont în depărtare.

Urmăriți un spectacol uimitor sau bucurați-vă de un tur unic


Foto: Dubai Economy and Tourism / Dubai Opera


Participarea la un spectacol în uimitoarea Dubai Opera, concepută să semene cu emblematicul Dhow (navă tradițională de pescuit), este o vizită obligatorie pentru ”vulturii” culturii care vizitează orașul. Spectacolele variază de la spectacole de comedie până la spectacole rock, pop și jazz și, desigur, unele dintre cele mai bune spectacole de operă din lume.
Alternativ, de ce să nu mergeți în culisele turului de arhitectură și să experimentați secretele din culise ale casei de teatru și să aflați despre sculpturile și operele de artă special create în interiorul și în jurul locației? Marele Tur al Operei din Dubai include nu numai povești și secrete despre zonele din culise ale locației, oglinzile vestiarelor sale, camera de capcană și zona de depozitare a scaunelor rar văzută atunci când Auditoriul se transformă în modul podea plată, ci și istoria și respirația sa unică. - luarea de design, sculpturi și opere de artă create exclusiv pentru a împodobi locația.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod